Blog

4 overwegingen om meubelbekleding te laten reinigen!

Een van de beste manieren om de levensduur van uw zitmeubels te verlengen is om ervoor te zorgen dat de bekleding regelmatig gereinigd wordt. Het inhuren van een professionele meubelreiniger kan hier zeker voor zorgen. En het bespaart u veel tijd en geld. Het is dus zeker aan te bevelen uw meubelbekleding te laten uitvoeren door deskundige schoonmakers. Bedrijven en mensen die zich ten volle bewust zijn van de stof en het proces van reinigen.

Hoe de levensduur van uw gestoffeerde meubelen verlengen?

meubelreinigingEen van de grote voordelen van meubelreiniging is dus dat dit de levensduur van het meubilair verlengd. Maar dat niet alleen. U kunt toch niet iedere paar jaar uw meubels vervangen omdat ze niet meer schoon en fris zijn? Meubelstof is net als kleren. In de loop van de tijd zullen stof, vuil en andere ongewenste zaken als huidvet zich gaan ophopen op de bekleding.  Het niet tijdig verwijderen zal op den duur de kwaliteit en structuur van de meubelbekleding aantasten.

Door het negeren van het opgehoopte vuil en vet op de meubels zal de stof er uiteindelijk niet echt fris meer uitzien. De bank lijkt zelfs versleten. Er onstaat een esthetisch onaangename situatie.

En met regelmatig stofzuigen haalt u wel alle losliggende vervuiling weg maar niet het vuil en vet dat vastzit aan de vezels. En wekelijk de stof stofzuigen is iets wat u ook zeker moet (blijven ) doen.

Tja, het gebeurt regelmatig. TV kijken en eten. En dan is het niet uitzonderlijk dat we eten op de bank laten vallen en drank morsen. Dit kan vlekken veroorzaken op de bekleding als u niet snel bent met het verwijderen van het gemorste.

Vieze geurtjes voorkomen en frisse bekleding houden

Bijna elk soort meubelstof absorbeert geuren uit de omgeving. Bijvoorbeeld, huisdieren laten een sterke geur achter die moeilijk te verwijderen is. Roken is huis zal ervoor zorgen dat de rooklucht in de stof of leer trekt. Hier is het echt “voorkomen is beter dan genezen”! Door het laten uitvoeren van een goede dieptereiniging kan er veel geurtjes worden weggehaald. Maar zeker niet alle geurtjes. Gelukkig zijn er goede oplossingen beschikbaar.

Allergenen uit bekleding verwijderen

Het regelmatig reinigen van de bekleding kan een zeer gunstig hebben op uw gezondheid en conditie. Nee, natuurlijk geen 100% garantie. Maar door logisch na te denken koen we wel tot de conclusie dat regelmatig en goed stofzuigen en af ​​en toe schoonmaken van de meubelstof veel beter is dan niets doen. We hebben al vaak met succes banken gereinigd en verschillende soorten allergenen uit de meubels verwijderd. Dit kan heel belangrijk zijn als u of een familielid lijdt aan astma, allergieën of een andere soort van ademhalingsprobleem.

De bekleding er prachtig en fris uit laten zien

Veel van onze meubels in huis zijn duur en zijn gekocht voor langdurig gebruik. Echter, als je het reinigen van de bekleding niet regelmatig uitvoert zal het snel vuil lijken.  Het werpt een smet op de hele beeld van uw huis. Door het inhuren van professionele meubelreinigers kunt u ervoor zorgen dat uw bekleding voor een lange tijd mooi blijft.

Om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt heeft De Meubelreiniger een verscheidenheid van methoden en producten beschikbaar om het beste resultaat te bereiken.
Ook beschikken we over producten die uzelf kunt gebruiken tussen reinigingsbeurten in.

About Maarten Stapper

Leave a Reply