Meubelreiniging Amsterdam – schoon en fris

Schone en frisse meubels zijn een must

Als u in Amsterdam aan meubelreiniging denkt bent u bij De MeubelReiniger aan het juiste adres. Wij maken en houden uw meubelstof schoon en fris.
En wie wil dat nou niet?   Schone en frisse meubels is een must voor veel van onze vaste klanten.
Wij maken elke gestoffeerde trap, bank, eetkamerstoel of fauteuil weer schoon en fris en nemen het zware werk graag van u over. Maar niet alleen meubels, ook uw tapijt, vloerkleed of karpet reinigen wij maar al te graag! Wist u dat u met het professioneel schoon laten maken van uw meubelstof in Amsterdam de levensduur van uw meubels verlengt? En dat is toch mooi meegenomen.

Denk eens aan het grote gemak van meubelreiniging via ons: u hoeft het niet zelf te doen, u loopt niet het risico verkeerde schoonmaakmiddelen te gebruiken en u loopt zo dus veel minder risico onbedoelde schade aan uw meubelstof te brengen.

Bank reinigen in Amsterdam: voor wie houdt van kwaliteit

bank reinigen amsterdamIn Amsterdam en omgeving staan wij bekend als vakmensen met hart voor uw meubels en kwaliteit. Wij worden dan ook vaak aanbevolen door woninginrichters en mensen die deze kwaliteitswens herkennen. Mensen met goede en vak dure meubelen. Het zou zonde zijn deze meubelen na een paar jaar alweer uit huis te moeten doen, omdat de stof niet meer schoon en fris is. Maar ja, een meubel wordt veelvuldig gebruikt. Het is dus ook niet zo gek dat stof, vuil, schilfers en andere zaken zich beetje bij beetje op gaan hopen in uw stoel of bank. Dankzij onze lange ervaring in meubelreiniging weten wij: wees er op tijd bij en voorkom dat stofdeeltjes blijvende (onhygiënische!) schade aanrichten. Laat uw meubel reinigen door hét bedrijf in meubelreiniging in Amsterdam: de MeubelReiniger!

Bent u al overtuigd?

Onze diensten

Wij gaan voor enkel het beste resultaat, ook voor u in Amsterdam. Daarom hebben wij onze diensten in meubelreiniging onderverdeeld in verschillende werkzaamheden. Zo kunt u precies selecteren wat u van ons verwacht. Wilt u eerst meer weten over wat wij zoal doen en hoe u uw meubelen zo mooi mogelijk houdt in het vervolg? Laat dan uw bericht achter via ons contactformulier. Op onze website vindt u ook al diverse tips in meubelreiniging die u zelf op kunt pakken. Hierbij geven wij alvast een inkijkje in wat wij zoal kunnen betekenen voor u in Amsterdam:

Reiniging voor de Zakelijke markt

Vergaderstoel reinigen amsterdamIn elke bedrijf in Amsterdam staan uiteraard bureaustoelen en in de kantoren en vergaderstoelen in de vergaderruimtes. Stoelen die doorgaans veel te lijden hebben en tijdens het dagelijkse schoonmaakrondje  nooit worden meegenomen. Op zich niet vreemd want het reinigen van de meubelstof van een bureaustoel en vergaderstoel is specialistisch werk. Werk dat u met een gerust hart aan de Meubelreiniger kunt overlaten. We hebben al heel wat stoelen bij accountants, advocaten, artsen, fysiotherapeuten, banken, enzovoort tot volle tevredenheid van het bedrijf gereinigd. We kunnen dus ook uw bureaustoelen en vergaderstoelen weer schoon en fris maken en houden.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Webshop

Overigens hebben we ook een webshop waar we de producten verkopen die we dagelijks bij onze klanten zelf gebruiken

Neem nu contact met ons op

Kortom, wat uw wens ook is op het gebied van meubelreiniging: wij brengen graag een bezoekje aan u in Amsterdam of omgeving om uw meubelen weer mooi te maken. Bel ons vandaag nog via 0172 496 187 of stuur een mail naar info@demeubelreiniger.nl om de beste meubelreiniging in Amsterdam te bestellen!