De Meubelreiniger Artikelen

Reinigen en onderhouden van alcantara

reinigen en onderhoud van alcantaraAlcantara voelt een beetje aan als suède. Daarom ook die verwarring. Maar daar waar suede enorm gevoelig is voor vlekken, is alcantara dat niet en kan het zelfs in de wasmachine worden gewassen……

lees verder

Wat je niet moet doen op je bank – 6 tips

krant lezen op de bankEr zijn best wel een hoop zaken die je gewoon beter niet op de bank kunt doen. We gaan er zo een aantal de revue laten passeren. Zullen er beslist een paar bij zitten waarbij je dan denkt …..

lees verder

Bloed verwijderen van meubelstof en tapijt

bloed verwijderenWat wel en niet doen bij bloedvlekken op de_bank. In ieder geval afblijven! Ga er niet teveel zelf aan rommelen. Met andere woorden gebruik niet eerst zelf allerlei (verkeerde) producten…….

lees verder

Hoe rookgeur uit meubels verwijderen?

Wekelijks krijgen we wel een klant aan de lijn die op Marktplaats of bij een collega een mooie tweedehands stoffen of leren bank of stoel heeft gekocht. Blij met de aankoop en ….

lees verder

Urinegeur verwijderen uit bank

urinegeur op de bankHet gebeurt helaas heel vaak: urine op de bank. Vooral katten hebben de heerlijke gewoonte om hun behoefte te doen op de bank of kleed. Maar ook de autostoel krijgt het nog wel eens ………

lees verder

Waarom en hoe vaak je stoffen bank reinigen?

meubelreiniging Omdat je geen vlekken, kringen of vuil op je meubels ziet wil dit helemaal niet zeggen dat je bank schoon is. Feit is gewoon dat je bank iedere dag allerlei vuil, haar, dode huidcellen, ……..

lees verder

Huisstofmijt en allergie – wat kun je zelf doen?

allergisch huisstofmijtIn ieder huis leeft huisstofmijt. Sterker nog, de huisstofmijt komt in alle landen van de wereld voor (m.u.v. Antarctica dan want daar is het te koud).
Hoe goed je je huis ook schoonmaakt ….

lees verder

Hoe haal ik rode wijn uit mijn bank?

wijnvlekkenHelp ik heb rode wijn gemorst op mijn bank en zit er een rode wijn vlek!
Wat moet ik doen? Een veel gestelde vraag! Een rode wijn vlek is in de meeste gevallen helemaal niet moeilijk te ……..

lees verder

Meubelreiniging – 4 overwegingen

overwegingen om de bank te reinigenEen van de beste manieren om de levensduur van je zitmeubels te verlengen is het regelmatig uitvoeren van een goede meubelreiniging. Met andere woorden er voor zorgen dat de ………..

lees verder

Vlekken verwijderen – wat wel en wat niet doen!

vlekken verwijderenVoorkomen is vaak beter dan reinigen. Als er altijd op de bank gegeten wordt is de kans groot dat er gemorst wordt. Ook kinderen laten tekenen en kleuren op de bank geeft vaak ……

lees verder

De Sinner Cirkel – wat is het?

sinner cirkelDe Sinner cirkel wordt gebruikt om te kijken hoe en waarmee iets wordt schoongemaakt en wordt ook wel TACT (of T.A.C.T.) genoemd naar de eerste 4 letters van Temperatuur, Actie, Chemie en Tijd…..

lees verder

Pilling – Wat is het en hoe verwijderen?

pilling op bankOp een stoffen bank is er vaak pilling te zien.

In dit artikel leggen we je uit
wat pilling is,
hoe je het kunt verwijderen en
hoe te voorkomen.

lees verder