Stoffen bank reinigen projecten

Veel mensen laten de bank of stoel reinigen als er zichtbaar vuil aanwezig is. Maar in de meeste gevallen is de vervuiling dan zichtbaar in de vorm van kringen of vlekken. De bank is zonder dit zichtbare vuil allang vuil geworden. Maar dat ziet dieper in de meubelstof en daaronder.
Het meeste vuil is dus niet zichtbaar maar wel aanwezig.

Gezocht: vuile banken die nog wel een 2de of 3de ronde meekunnen!
Heb jij ook een stoffen bank die nodig een schoonmaakbeurt kan gebruiken?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

offerte aanvragen

Of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen aan.

Op deze pagina tonen we je een aantal projecten die we voor klanten van de Meubelreiniger mochten uitvoeren.
Het geeft je een beeld van waar we als meubelreiniger zo iedere dag mee bezig zijn en welke resultaten er bij onze klanten bereikt worden.


We mochten deze prachtige stoffen hoekbank reinigen.
Door de klant was er al van alles aan gedaan om het zelf schoon te maken. Maar niets werkte. Sterker nog het werd met iedere eigen behandeling alleen maar erger.
Uiteindelijk besloten om de bank professioneel laten reinigen.
Een mooi voorbeeld van meubelreiniging door vakmensen in plaats van zelf blijven proberen met een spuitbusje en een doekje.


Ook hier mochten we weer een stoffen hoekbank met veel watervlekken en waterkringen op de stof reinigen.
Resultaat van zelf proberen aanwezige vlekken te verwijderen. En het werd alleen maar erger. Klant geloofde echt niet meer in een goed resultaat.
Toch fijn als het dan wel lukt om de bank te reinigen en de klant tevreden is. Na reiniging zijn de kringen en vlekken allemaal verdwenen en is de bank weer schoon en fris.


Iets wat weinig andere meubelreinigers aandurven: het verwijderen van bloed van een stoffen bank. Maar het lukt ons wel om alles weer tot tevredenheid van de klant te verwijderen en een schonen en frisse bank achter te laten.


Voor een klant in Haarlem mochten we deze mooie stoffen bank schoon maken. De bank was door diverse pogingen om zelf te reinigen behoorlijk toegetakeld. Omdat de klant er echt al van alles aan gedaan had en niets scheen te werken had ze er ook niet veel geloof in dat het ons wel zou lukken. Dus wel!


Voor een klant in Zoetermeer mochten we een mooie grote stoffen hoekbank reinigen. Alle bankdelen waren sterk vervuild door vet, vlekken en leefvuil. Het resultaat na een grondige dieptereiniging van het lounge deel van de bank is goed te zien


Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van jouw stoffen bank of bankstel aan.

offerte aanvragen

Voor een klant in Den Bosch mochten we een stoffen bank reinigen.
Op de zitplaatsen zaten waterkringen en de klant kreeg deze er zelf niet (meer) uit. Wij wel dus!


Voor een klant in Amsterdam mochten we een mooie loungebank reinigen.
Omdat de hond altijd op de bank lag was dat wat vuil geworden. Gebruik van een meubelspray van een bekend merk had het alleen maar erger gemaakt. Of wij daar nog wat mee konden doen?
Natuurlijk! Na een goede dieptereiniging zag de bank er weer als nieuw uit.


Ook dit mooie 3-zits bankje in Utrecht was door de jaren heen wat smoezelig geworden. Opgingen om de bank zelf te reinigen hadden het alleen maar erger gemaakt. Na het uitvoeren van een goede dieptereiniging was de bank weer als nieuw.


Deze klant in Rijswijk schrok toch wel toen we een half zitkussen gereinigd hadden. Want de bank was volgens de klant niet echt vuil maar zou er in ieder geval wat beter op worden na de reiniging.
De kleuren van de meubelstof zien er direct weer een stuk frisser en helderder uit.


Zo hebben we honderden voorbeelden van stoffen banken die we in de afgelopen jaren voor onze klanten mochten reinigen.
En dat levert een mooie lijst van tevreden klanten op.
Lees wat een paar mensen van onze dienstverlening vonden?

Utrecht

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Mijn bank en eetkamerstoelen laten reinigen door Jeroen en ik ben meer dan tevreden! Bank en stoelen lijken weer als nieuw. Ontzettend behulpzame en vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als bij mij thuis. Jeroen heeft meteen een losgeraakte naad van de bank gemaakt en een schuimrubber deel van de leuning weer netjes teruggeplaatst ( was in het gebruik gaan schuiven)'. Ben erg blij!

Culemborg

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Super resultaat. En de Credit voor jeroen. Fijn contact duidelijke uitleg. En respect om bij 28°c zo snel en goed te werken. Nogmaals bedankt. Afz een zeer tevreden klant

Rijswijk

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
3 zits hoekbank met koffie vlek. Deze kwam er de eerste keer voor 95% eruit. Na mailcontact dat we de vlek nog heel lichtjes zagen kwamen ze weer langs en nu is de vlek er helemaal uit. Echt top service. Vooraf duidelijke communicatie en afspraken. Zeer aan te raden!

Amsterdam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Nou gisteren is mijn bank gereinigd door een medewerker van dit bedrijf. Wat een verschil !!!!!!! De bank ziet er weer uit alsof hij zo uit de showroom komt. Medewerker was netjes, werkte goed door en gaf nog een tip om een piller aan te schaffen. Al met al dik tevreden en op zeker een aanrader aan een ieder die dit leest. Hartstikke bedankt!!! Ga hier weer veel plezier van hebben.

Alphen aan den Rijn

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Mijn banken waren zeer verontreinigd en vooral de armleuningen zagen er niet meer uit. Ik was benieuwd wat daar van terecht zou komen. Het resultaat is verbluffend, heel schoon geworden geen vlek meer te zien. De reiniger had op de foto's gezien dat de rugkussens heel slap waren door het lange gebruik en had voor de zekerheid losse vulling meegebracht om deze kussens aan te vullen. Top service, ik ben zeer tevreden.

Nieuwegein

Bank reinigen
★★★★☆
4 5 1
Netjes te woord gestaan bij het inplannen van de opdracht. Gisteren is mijn groene 3-zits bank gereinigd, ik kan niet anders zeggen dan dat ik dacht dat ze een nieuwe bank hadden neergezet. Buiten dat kwam de pasgewassen frisheid je tegemoet. Zou dit bedrijf aanraden. Nice job!

Breda

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Prima behandeling.Professioneel en met oog voor detail wordt er gewerkt.Kan ik iedereen aanraden

haaksbergen

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
De banken en hockers zien er na reiniging ontzettend mooi uit. Er werd alle tijd voor genomen tot het gewenste resultaat bereikt was.

Diemen

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Top resultaat voor het reiningen van mijn hoekbank en eetkamerstoelen.

Meer spontaan opgestelde beoordelingen zijn HIER te lezen.