Stoffen bank reinigen projecten

Veel mensen laten de bank of stoel reinigen als er zichtbaar vuil aanwezig is. Maar in de meeste gevallen is de vervuiling dan zichtbaar in de vorm van kringen of vlekken. De bank is zonder dit zichtbare vuil allang vuil geworden. Maar dat ziet dieper in de meubelstof en daaronder.
Het meeste vuil is dus niet zichtbaar maar wel aanwezig.

Gezocht: vuile banken die nog wel een 2de of 3de ronde meekunnen!
Heb jij ook een stoffen bank die nodig een schoonmaakbeurt kan gebruiken?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

offerte aanvragen

Of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen aan.

Op deze pagina tonen we je een aantal projecten die we voor klanten van de Meubelreiniger mochten uitvoeren.
Het geeft je een beeld van waar we als meubelreiniger zo iedere dag mee bezig zijn en welke resultaten er bij onze klanten bereikt worden.


We mochten deze prachtige stoffen hoekbank reinigen.
Door de klant was er al van alles aan gedaan om het zelf schoon te maken. Maar niets werkte. Sterker nog het werd met iedere eigen behandeling alleen maar erger.
Uiteindelijk besloten om de bank professioneel laten reinigen.
Een mooi voorbeeld van meubelreiniging door vakmensen in plaats van zelf blijven proberen met een spuitbusje en een doekje.


Ook hier mochten we weer een stoffen hoekbank met veel watervlekken en waterkringen op de stof reinigen.
Resultaat van zelf proberen aanwezige vlekken te verwijderen. En het werd alleen maar erger. Klant geloofde echt niet meer in een goed resultaat.
Toch fijn als het dan wel lukt om de bank te reinigen en de klant tevreden is. Na reiniging zijn de kringen en vlekken allemaal verdwenen en is de bank weer schoon en fris.


Iets wat weinig andere meubelreinigers aandurven: het verwijderen van bloed van een stoffen bank. Maar het lukt ons wel om alles weer tot tevredenheid van de klant te verwijderen en een schonen en frisse bank achter te laten.


Voor een klant in Haarlem mochten we deze mooie stoffen bank schoon maken. De bank was door diverse pogingen om zelf te reinigen behoorlijk toegetakeld. Omdat de klant er echt al van alles aan gedaan had en niets scheen te werken had ze er ook niet veel geloof in dat het ons wel zou lukken. Dus wel!


Voor een klant in Zoetermeer mochten we een mooie grote stoffen hoekbank reinigen. Alle bankdelen waren sterk vervuild door vet, vlekken en leefvuil. Het resultaat na een grondige dieptereiniging van het lounge deel van de bank is goed te zien


Vraag direct een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van jouw stoffen bank of bankstel aan.

offerte aanvragen

Voor een klant in Den Bosch mochten we een stoffen bank reinigen.
Op de zitplaatsen zaten waterkringen en de klant kreeg deze er zelf niet (meer) uit. Wij wel dus!


Voor een klant in Amsterdam mochten we een mooie loungebank reinigen.
Omdat de hond altijd op de bank lag was dat wat vuil geworden. Gebruik van een meubelspray van een bekend merk had het alleen maar erger gemaakt. Of wij daar nog wat mee konden doen?
Natuurlijk! Na een goede dieptereiniging zag de bank er weer als nieuw uit.


Ook dit mooie 3-zits bankje in Utrecht was door de jaren heen wat smoezelig geworden. Opgingen om de bank zelf te reinigen hadden het alleen maar erger gemaakt. Na het uitvoeren van een goede dieptereiniging was de bank weer als nieuw.


Deze klant in Rijswijk schrok toch wel toen we een half zitkussen gereinigd hadden. Want de bank was volgens de klant niet echt vuil maar zou er in ieder geval wat beter op worden na de reiniging.
De kleuren van de meubelstof zien er direct weer een stuk frisser en helderder uit.


Zo hebben we honderden voorbeelden van stoffen banken die we in de afgelopen jaren voor onze klanten mochten reinigen.
En dat levert een mooie lijst van tevreden klanten op.
Lees wat een paar mensen van onze dienstverlening vonden?

Nieuwegein

Bank reinigen
★★★★☆
4 5 1
Netjes te woord gestaan bij het inplannen van de opdracht. Gisteren is mijn groene 3-zits bank gereinigd, ik kan niet anders zeggen dan dat ik dacht dat ze een nieuwe bank hadden neergezet. Buiten dat kwam de pasgewassen frisheid je tegemoet. Zou dit bedrijf aanraden. Nice job!

Breda

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Prima behandeling.Professioneel en met oog voor detail wordt er gewerkt.Kan ik iedereen aanraden

haaksbergen

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
De banken en hockers zien er na reiniging ontzettend mooi uit. Er werd alle tijd voor genomen tot het gewenste resultaat bereikt was.

Diemen

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Top resultaat voor het reiningen van mijn hoekbank en eetkamerstoelen.

Barendrecht

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Ik had een afspraak op maandag 04-03-19. Jeroen was keurig op tijd, zelfs te vroeg! Jeroen is een man met vakkennis en een passie voor zijn werk. Onze bank ziet er weer uit als nieuw. Hij heeft mij laten zien wat er allemaal was gedaan en kreeg nog behoorlijk wat tips mee om de bank netjes te houden. Topbedrijf en als ik weer mijn meubels moet laten reinigen , dan bel ik Amanda gelijk weer op. AANRADER!

Den Haag

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Vanmorgen is Jeroen bij mij geweest. voor het reinigen van mijn bank. Wat een fantastisch resultaat. Vlekken die er echt al een tijd in de bank zaten, zijn nu gewoon verdwenen. Jeroen is echt een professional, met kennis van zaken en met een hart voor het werk wat hij doet. Hij is trots op zijn werk, en neemt echt de tijd om het beste resultaat te bereiken. Ook na het reinigen van de bank neemt hij nog even de tijd om je advies te geven hoe je de stof en vlekken in de toekomst het beste kunt behandelen. Niets anders dan een vakman! Het contact voorafgaand aan de afspraak was ook heel erg fijn, persoonlijk contact, duidelijke afspraken en keurige bevestiging van de afspraken en de factuur per mail. Het is dat ik niet meer sterren kan geven, maar de vijf sterren zeker waard! Bedankt!

Amersfoort

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Prima ervaring. De meubelreiniger kwam op tijd en heeft keurig werk geleverd. Onze bank ziet er weer tip top uit. Vloer werd netjes afgedekt met zeil en kleed en alles is weer netjes op zijn plek gezet en opgeruimd. We kregen zelfs nog een onderhoudssetje en goede tips voor vlek verwijderen. Jeroen was een prettige persoonlijkheid om in huis te hebben en wat kan hij hard werken!! Meubelreiniger en Jeroen bedankt voor de correcte service en onze "nieuwe" bank!

Amsterdam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Onze bank is weer als nieuw! We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De service van De Meubelreiniger hebben wij als professioneel en klantgericht ervaren. Een aanrader dus! Vg, Fam. Jansen (Amsterdam)

Reeuwijk

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Gisteren zijn de kussens van mijn bank weer opgevuld door de meubelreiniger. De bank zit weer helemaal lekker! Tevens zijn de bank en zes eetkamerstoelen gereinigd. Ze zien er weer als nieuw uit! Super tevreden met het resultaat! Zolang het zitcomfort goed blijft kunnen de bank en stoelen weer een paar jaar zeker mee! Top! De hele middag was er een medewerker van jullie in onze woning hard aan het werk, die zeer beleefd en vriendelijk was. De kinderen vonden het allemaal reuze interessant wat er gebeurde en de medewerker legde alles ook heel goed uit. Super leuk en leerzaam!

Meer spontaan opgestelde beoordelingen zijn HIER te lezen.


Stuur ons een bericht via Whatsapp