Bankstel reinigen

Zelf bankstel reinigen

Bankstel reinigen: een erg verstandige keus. Wij weten immers, als expert op het gebied van meubelreiniging, dat een schoon bankstel dé sfeer bepaler van uw woonkamer is.

Maar als een bankstel veelvuldig gebruikt wordt, ontkomt u er op een gegeven moment niet aan dat uw bankstel zichtbaar vuil(er) gaat worden. Op bepaalde plekken is duidelijk te zien dat de kleur dof begint te worden en dat armleuningen wat vettig voelen en ogen. En hier en daar zitten er ook wat vlekken op.

bankstel reinigen de meubelreinigerNu zou u natuurlijk het vuile bankstel de deur uit kunnen doen en een nieuw bankstel aanschaffen of het bankstel opnieuw laten stofferen.

Maar dit zijn beide wel weer een erg dure oplossingen voor een probleem dat toch best wel snel en tegen acceptabele kosten opgelost kan worden.
Bovendien bent u nogal verknocht aan uw lekker zittend bankstel. Het voelt dan toch een beetje ongemakkelijk afscheid te moeten nemen van dat meubel.

Door reinigen van uw bankstel hoeft u geen afscheid te nemen van uw mooie en lekker zittende bankstel, dat al jaren goede dienst heeft gedaan in uw huishouden.

Bankstel reinigen met stoomreiniger

Het reinigen van een bankstel met behulp van een stoomreiniger is iets dat we zeker niet aanbevelen. Stoom is heel fijn voor het reinigen van niet-poreuze materialen als plavuizen, steen en glas maar niet voor meubelstof. De stof van het bankstel kan door gebruik van een stoomreiniger onherstelbaar beschadigt worden (lees verbranden cq smelten). En als de stof eenmaal beschadigt is valt er niets meer aan te doen. Nou ja behalve dan een plaid over het bankstel leggen of laten stofferen natuurlijk.

Bankstel reinigen met spuitbus, soda of biotex

Voor veel mensen die het zelf geprobeerd hebben  was en is het een vervelende en lastige klus met heel weinig positief resultaat. Spuitbus gekocht, erop gespoten en uitgewreven. Eventueel de föhn erover en klaar is Kees.
Of een sopje Biotex gemaakt en het hele bankstel ermee ingewreven. Drogen en ….. helaas na een paar weken was de bank pas echt vuil. Niet vreemd want u hebt wel lekker wat sop op de bank gegooid maar er niets af of uit gehaald. En reinigen is niet chemie toevoegen en daarna stoppen. Chemie (sop) is nodig om vuil op te lossen en moet daarna wel van het bankstel verwijdert worden. resultaat van uw reinigingspoging moet een neutrale meubelstof zijn (er zit geen resten van schoonmaakmiddelen meer in).

Toen het nat was leek het nog wat. Maar na drogen viel het knap tegen. Resultaat? Grotere en meer vlekken op de bank. Nieuwe poging met een ander middel. En na veel pogingen met verschillende middelen hebt u de moed opgegeven: het uiteindelijk resultaat is dat het allemaal alleen maar erger en lelijker is geworden.
We komen het dagelijks tegen en we hebben al zo vaak gehoord: “Dat bankstel is niet schoon te krijgen. Echt, ik heb alles al geprobeerd”

En dat is gelukkig niet waar!
Maar goedkoop een bankstel reinigen door middel van de aanschaf van allerlei middelen loopt toch uit op het uitbesteden van het werk.

Hoe krijg ik mijn bankstel dan weer schoon?

Een veel gehoorde vraag. Want u hebt er zelf al zoveel aan gedaan en geprobeerd dat u er moedeloos van bent geworden.

Gelukkig zijn er de experts van De MeubelReiniger. Zij helpen u graag met het weer fris en schoon krijgen van uw bankstel. Zeg nou niet te snel dat het ons toch niet gaat lukken want u zult versteld staan van wat wij wel bereiken bij het reinigen van uw bankstel. Kwestie van ervaring en kennis. We hebben dat al zo vaak gehoord en laten zien.

bankstel reinigenNiet zelf gaan rommelen met allerlei middeltjes maar laten schoonmaken door professionals is dus de beste aanpak om een vuil bankstel weer schoon en fris te krijgen. De experts van De MeubelReiniger realiseren dit graag voor u.

Voordat wij starten met het schoonmaken van uw bankstel dekken wij de vloer en meubelen rondom de bank netjes af. Dan geven we de vlekken eerst een voorbehandeling. Mochten er vlekken of plekken in uw bankstel zitten die er met grote zekerheid niet voor 100% te verwijderen zijn, dan geven wij dit meteen aan. Daarna begint het daadwerkelijke schoonmaken. Is ook dat gebeurd, dan inspecteren onze experts het resultaat, waarna u het mag beoordelen. Bent u tevreden, dan vertrekken wij weer en mag u weer jarenlang genieten van uw opgefriste bankstel.

Een bankstel schoonmaken is onze passie

De medewerkers van De MeubelReiniger hebben een grote passie voor stoffen en leren meubelen. Daarom kunnen zij hun werk ook zo goed uitvoeren; zij zien uw meubels graag zo kwalitatief en lang mogelijk in uw interieur staan. Ze hebben gewoon plezier in uw bankstel reinigen.

de meubelreinigerVerder herkent u ons aan de volgende punten:

  • Wij hebben vaste prijzen voor al onze diensten
  • Wij werken door heel Nederland op locatie
  • Wij geven gratis advies en vrijblijvende offertes
  • Wij werken transparant en nemen u mee door het hele reinigingsproces
  • Wij werken met de nieuwste en beste middelen en methoden

Wij komen uw stoffen bankstel graag reinigen.

Het grote voordeel van een meubelreinigingsklus uit laten voeren door De MeubelReiniger is dat wij door heel Nederland op locatie werken. Wij komen dus ook gewoon bij u langs om uw bankstel binnen één dag weer vlekkeloos te maken.

U hoeft uw stoffen bankstel dus nergens naar toe te brengen of door ons mee te laten nemen. Wij kiezen voor deze methode, omdat wij hiermee het risico op schade tijdens het vervoeren van een bankstel vermijden. Het enige wat wij doen met uw bank is het reinigen. En omdat wij enkel de juiste producten gebruiken voor de betreffende stof- en vleksoort, loopt uw bank ook hierbij geen risico op onbedoelde verkleuringen of schade.

Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan

U krijgt binnen 24 uur antwoord

Bankstel reinigen in 5 heldere stappen

Onze gehele aanpak tijdens het bankstel reinigen bestaat uit de volgende vijf heldere stappen:

  1. Afdekken van de vloer en omgeving
  2. Inspecteren van het bnakstel en de evt aanwezige vlekken
  3. Voorbehandelen van de vlekken
  4. Reinigen van het bankstel
  5. Inspecteren van het resultaat

Bankstel reinigen kosten

de meubelreinigerWij willen natuurlijk ook graag uw stoffen bankstel reinigen. Gewoon bij u thuis!
En zo zorgen dat ook uw bankstel weer schoon en fris wordt.

Wat zijn de kosten voor het reinigen van een bank door de Meubelreiniger?

Als meubelreiniger hanteren we vaste prijzen voor het reinigen van uw stoffen bankstel
Maar omdat er zoveel soorten en maten zijn is het niet mogelijk voor iedereen direct een vaste prijs af te geven.
We geven u hier wat voorbeelden van veel voorkomende bankstellen en de prijzen die we hanteren voor het reinigen.
U kunt aan deze voorbeeldprijzen geen rechten aan ontlenen en we willen u dan ook vragen om ons via onderstaand formulier te vertellen wat voor bankstel u hebt staan. Een foto meesturen zou geweldig zijn want 1 foto zegt vaak meer meer dan 1000 woorden. Aan een ontvangen prijsopgave is mag u alle rechten ontlenen.

Voorbeelden bankstel reinigen zonder impregneren / met Sentry Shield coating (impregneren).
2- en 3-zits bank: € 190,- / € 215,-
5-zits hoekbank: € 190,- / € 215,-
7-zits hoekbank:  € 230,- / € 265,-
Chaise Longue standaard: € 165,- / € 185,-

Let Op:
Inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn ontvangen 20% korting op deze prijzen.
Inwoners in gemeenten buiten een straal van 50 km van Alphen aan den Rijn betalen een extra kilometertoeslag van 30 ct.

Ja, ik ontvang graag een gratis en vrijblijvende prijsopgave

voor het reinigen van mijn stoffen bank, bankstel, hoekbank of Chaise Longue.

Je naam

Je email - we vragen dit omdat we je een offerte per mail gaan sturen.

Je telefoonnummer - we vragen dit omdat we je kunnen bellen als we nog vragen hebben.

Je woonplaats - we vragen dit omdat de woonplaats belangrijk is voor het bepalen van het reinigingsbedrag.

Wil je wat foto's meesturen van je bank - een beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.

Wil je hier wat extra toelichting geven op je aanvraag (altijd handig)!

Wat zeggen onze klanten over onze dienstverlening?

Rotterdam

★★★★★
5 5 1
Topservice! Vriendelijk en snel, met een perfect resultaat. Zeker een aanrader!

Warmond

★★★★★
5 5 1
De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

Montfoort

★★★★★
5 5 1
Er zaten vlekken op beide armleuningen na het zelf proberen te reinigen van bloedvlekken. Door jullie laten reinigen en ik ben meer dan zeer tevreden over het resultaat.

Rotterdam

★★★★★
5 5 1
Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

Alphen aan de rijn

★★★★★
5 5 1
Ons vloerkleed is weer als nieuw! Ook onze banken zijn weer fris. Er wordt alle tijd voor je genomen en dat zie je!

Oud-Beijerland

★★★★★
5 5 1
Zeer te vreden

Berlicum

★★★★★
5 5 1
Onze stoffen 3 zits-bank en love seat hadden we al ruim 8 jaar in gebruik, nu zeer netjes geworden na de reiniging van De Meubelreiniger! Zo kunnen we nog een lange tijd van onze fijne meubels genieten zonder iets nieuws aan te hoeven schaffen.

Ravels (België)

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

De MeubelReiniger is een bedrijf voor professioneel reinigen van alle gestoffeerde en leren meubels als bank, bankstel, stoel en fauteuil. Als meubelreiniger van meubelstoffen en leer leveren we specialistische reiniging voor zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland.