De Meubelreiniger Artikelen

Onderhoud van alcantara meubelstof

de meubelreiniger alcantara reinigen

10 doe tips voor onderhoud en reiniging van alcantara.
Voor goed onderhoud van alcantara meubelstof is het belangrijk om de meubelstof wekelijks met de stofzuiger te reinigen.

Kijk daarbij uit dat u geen scherpe randen aan de stofzuigermond hebt. Het gebruik van een zachte opzetborstel zal schade aan de ……….

lees verder

Wat je niet moet doen op je bank – 6 tips

krant lezen op de bank

Er zijn best wel een hoop zaken die je gewoon beter niet op de bank kunt doen.
We gaan er zo een aantal de revue laten passeren.

Zullen er beslist een paar bij zitten waarbij je dan denkt “zo dat is ook niet slim”! Maar toch komen we dit (of een variatie erop) dagelijks tegen bij onze klanten. Natuurlijk kunnen we ………

lees verder

Hoe rookgeur verwijderen?

zelf reinigen van meubels

Wekelijks krijgen we wel een klant aan de lijn die op Marktplaats of bij een collega een mooie tweedehands stoffen of leren bank of stoel heeft gekocht. Blij met de aankoop en direct geplaatst in de woonkamer.

Maar dan de volgende ochtend, wat een vieze rookgeur (of nicotinegeur)  in de kamer…….

lees verder

Urinegeur verwijderen uit bank

Het gebeurt helaas heel vaak: urine op de bank. Vooral katten hebben de heerlijke gewoonte om hun behoefte te doen op de bank of kleed. Maar ook de autostoel krijgt het met een hond nog wel eens te verduren.

Urine op de bank is gewoon heel vervelend en het stinkt verschrikkelijk………

lees verder

Waarom en hoe vaak je stoffen bank reinigen?

de meubelreiniger bank reinigen

Omdat je geen vlekken, kringen of vuil op je meubels ziet wil dit helemaal niet zeggen dat je bank schoon is. Feit is gewoon dat je bank iedere dag allerlei vuil, haar, dode huidcellen, stof ed. in zich opneemt.

En deze ophoping is met het blote oog zo goed als onmogelijk te zien. Daarom is het belangrijk om regelmatig aandacht te besteden aan de meubelstof………

lees verder

Huisstofmijt en allergie – wat kun je zelf doen?

In ieder huis leeft huisstofmijt.Sterker nog, de huisstofmijt komt in alle landen van de wereld voor (m.u.v. Antarctica dan want daar is het te koud).Hoe goed je je huis ook schoonmaakt de huisstofmijt zal er altijd zijn.Bij een huisstofmijtallergie worden de klachten veroorzaakt door een reactie op met name de uitwerpselen van de huisstofmijt. Dus niet op de aanwezigheid van de huisstofmijt zelf……

lees verder

Hoe haal ik rode wijn uit mijn bank?

wijnvlek van bank verwijderen

Help ik heb rode wijn gemorst op mijn bank en zit er een rode wijn vlek!Wat moet ik doen? Een veel gestelde vraag!Een rode wijn vlek is in de meeste gevallen helemaal niet moeilijk te verwijderen.En dan maakt het zelfs niet uit hoe oud de wijnvlek is……..

lees verder

Meubelreiniging – 4 overwegingen

Een van de beste manieren om de levensduur van je zitmeubels te verlengen is het uitvoeren van een goede meubelreiniging.Met andere woorden er voor zorgen dat de bekleding van je bank, fauteuil of stoel regelmatig gereinigd wordt. Het (periodiek) inhuren van een meubelreiniger is een goede invulling hiervan ………..

lees verder

De Sinner Cirkel – wat is het?

sinner cirkel

De Sinner cirkel wordt gebruikt om te kijken hoe en waarmee iets wordt schoongemaakt en wordt ook wel TACT (of T.A.C.T.) genoemd naar de eerste 4 letters van Temperatuur, Actie, Chemie en Tijd.Een goed gebalanceerde Sinner-cirkel biedt de beste wasresultaten.Chemicaliën (reinigingsmiddelen), mechanische arbeid (kracht), tijd en temperatuur vertegenwoordigen de vier belangrijkste factoren die het succes van een was bepalen…….

lees verder

Vlekken verwijderen – wat wel en wat niet doen!

Voorkomen is vaak beter dan reinigen. Als er altijd op de bank gegeten wordt is de kans groot dat er gemorst wordt. Ook kinderen laten tekenen en kleuren op de bank geeft vaak problemen met vlekken.
Maar goed, helemaal voorkomen kunnen we het niet.

Het is natuurlijk heel vervelend als er op meubelstof…..

lees verder