Wie is de Meubelreiniger?

Specialist in meubelreiniging

Bij meubelreiniging is goede kennis van de meubelstof, het soort vlek of het reinigingsproduct in combinatie met zorgvuldig werken van groot belang voor het te behalen resultaat. De medewerkers van de MeubelReiniger beschikken over deze kennis.

Vakkundig advies

Het geven van een goed en vakkundig advies over hoe vlekken te voorkomen en te behandelen wordt door onze relaties altijd zeer op prijs gesteld. Altijd net dat beetje meer doen. En als je dat wilt kunnen we je producten leveren om nieuwe vlekken zelf te behandelen.

Reinigen op locatie

De MeubelReiniger reinigt al jouw meubels bij jou thuis. Het is onze mening dat het meenemen van meubels de kans op beschadigingen tijdens het transport aanzienlijk vergroot. Ook maakt transport het reinigen onnodig extra duur(der). En je kunt er vaak de volgende dag al weer gebruik van make, Dus geen wachten op het terugbrengen van je meubels.

Vaste prijzen

Wij werken uitsluitend met vaste prijzen voor het reinigen van je bankstel, fauteuil of eetkamerstoel. Als tijdens onze afspraak blijkt dat de meubels niet te reinigen zijn (komt zelden voor) gaat de reiniging niet door en betaal je ook niets.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en werken voornamelijk in de provincie Zuid-Holland en veel plaatsen daarom heen. Voor klanten binnen dit gebied hanteren we een “Laagste Prijs Garantie”. Heb je een aanbieding gekregen van een collega met een lagere prijs? Mail ons de aanbieding en wij passen direct onze prijs aan. Daarnaast ontvang je bij de opdracht ook nog een GRATIS flacon Vlekkenspray t.w.v. 15,95 euro.

Dit betekent overigens niet dat we buiten dit gebied je niet van dienst kunnen zijn.
Zo hebben wij in heel Nederland en België al veel tevreden klanten.

Gratis

Iedere klant krijgt na de reiniging een flacon “Tapijt en Meubel Spray” en witte badstof handdoek.
Helemaal GRATIS.
Met de spray en handdoek kun je zelf beginnende vervuiling op tapijt, karpet , stoel, bank en fauteuil snel en makkelijk aanpakken.
Ideaal voor beginnende vervuiling van looppaden op tapijt en leuningen op bank.

Mail ons voor een vrijblijvende offerte van de Meubelreiniger.