Meubelreiniging Delft

Weggooien is zonde

Soms moet u een bank of stoel echt weggooien. Maar als deze niet versleten is en alleen maar vuil en vol met vlekken biedt een goede diepte reiniging van uw meubelstof in Delft juist de oplossing. Bent u in het bezit van een heerlijk zittende stoel of een ideale bank, die precies bij uw interieur past? Maar is dit meubel inmiddels wel heel erg voorzien van vlekken? Dan zou het toch ontzettend zonde zijn zo’n mooi meubel weg te moeten gooien of te laten stofferen.

Gelukkig bestaat er De MeubelReiniger! Wij zijn in heel Nederland dé expert als het gaat om meubelreiniging. Graag brengen wij een bezoekje aan uw huis in Delft om u te behoeden van het weggooien van zo’n prachtig meubelstuk.

Kies ook voor een meubelreiniging in Delft

Natuurlijk, als een bank of stoel écht dusdanig versleten is dat u vrijwel door de zitting heen zakt, dan is een meubelreiniging niet de meest passende oplossing en ligt nieuw kopen toch echt het meest voor de hand. Maar bij vlekken en vuil raden wij u aan toch een bezoekje van de specialisten van De MeubelReiniger te overwegen.

Deze ervaren en kennisrijke vakmensen komen graag bij u op bezoek in Delft om gewoon bij u thuis het meubel te reinigen. Zo hoeft u uw stoel of bank niet dagen te missen en hoeft u ook geen dure verplaatsingskosten te betalen.

Wanneer wij een meubelreiniging in Delft uitvoeren gaan we als volgt te werk: We inspecteren eerst het betreffende meubel op de soort vlek en het soort meubelstof. Wij vertellen u dan meteen wat er allemaal mogelijk is en wat het beste mogelijke te behalen resultaat is.

Dan behandelen we de stoel of bank voor. Vervolgens begint de echte meubelreiniging. Als de vlek zo goed als verdwenen is, halen we het vuil weg met water. Wij inspecteren eerst kritisch het resultaat en laten u tot slot ook ons werk beoordelen. Pas als u helemaal content bent, vertrekken wij weer uit Delft.

Vaste prijzen

Welke meubelreiniging u nou ook in gedachte heeft voor bij u in Delft; wij hanteren vaste prijzen. Dus ongeacht of u nu:

Fauteuil voor de reiniging
Fauteuil na de reiniging

Wij helpen u graag

Welk soort vlekken u ook heeft zitten op uw meubels in Delft: wij behandelen ze graag met een professionele meubelreiniging. Bel snel naar De MeubelReiniger via telefoonnummer 0172 496 187 of stuur een e-mail naar info@demeubelreiniger.nl en laat ons uw meubelreiniging in Delft verzorgen!