Autobekleding reinigen

De eerste indruk zegt alles

Bij het wassen van de auto wordt de autobekleding bijna altijd over geslagen. Vergeten? Of gewoonweg niet aan gedacht? Voor ons wel herkenbaar want het is ook niet zo’n makkelijk klusje.

Als je zelf in jouw auto stapt, wat is dan het eerste dat je ziet? Juist, die vieze stoelen. Nu ben jij er wellicht al aan gewend, dus je neemt het misschien met een korreltje zout. Maar bedenk maar eens wat jouw passagiers zien als zij de deur van je auto opentrekken en plaats willen nemen?

Misschien heb je zelf een keer geprobeerd de autostoelen te reinigen?

Niets verkeerds aan natuurlijk, maar veel mensen komen dan niet verder dan gebruik van de stofzuiger en reinigingsdoekjes.

Maar helaas, het ergste vuil zit door jarenlang gebruik van de stoelen vast in de autobekleding en is dus lastig weg te krijgen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je autostoelen met een bepaalde stof bekleed zijn. Bijvoorbeeld leer of alcantara. En dat je het gewoon niet aandurft om dat te reinigen. Of je hebt de juiste reinigingsmiddelen daar niet voor.

Dat is ontzettend jammer, want het uiterlijk van uw autostoelen geeft de eerste indruk van het interieur van uw auto.

Kies er daarom voor om onze vakmensen de autobekleding te laten schoonmaken. Onze deskundigen zijn al jaren specialist op het gebied van meubelen schoonmaken, waaronder banken, fauteuils en autostoelen.

Zijn de autostoelen in jouw auto vervuild door vlekken van lichaamsvloeistoffen, zoals bloed, urine of braaksel? Ook dat lossen wij in een handomdraai voor jou op. Wij gaan vakkundig en discreet te werk. Wij brengen een bezoekje aan jouw auto, gaan vervolgens de stoelen deskundig schoonmaken, en je kunt weer jaren vooruit met een schoon en fris interieur in jouw auto

En dit is natuurlijk ook van toepassing op de stoelen in de caravan, camper, boot, enzovoort.

Kortom, het is tijd om de autostoelen eens grondig te laten schoonmaken. Gelukkig kun je voor je autostoelen reinigen terecht bij de experts van De Meubelreiniger. Wij nemen je deze zorg graag uit handen.

autostoelen reinigen

Laat de autobekleding reinigen door De Meubelreiniger

De MeubelReiniger heeft al jaren ervaring in het reinigen van allerhande meubelen. Nu denken de meeste mensen bij het woord ‘meubelen’ natuurlijk aan stoelen en banken in de woonkamer. Logisch, maar autostoelen vallen daar ook gewoon onder.

100% privacy – wij houden ook niet van SPAM!

autostoel reinigen

Onze vakmensen hebben ervaring in het schoonmaken van verschillende soorten vlekken en stoffen. Heb je autostoelen van leer of alcantara? Geen probleem, wij maken ook die weer vlekkeloos schoon. Heb je koffie in uw auto geknoeid? Ook dan zijn we dé geschikte partner voor dat probleem.

Als wij de autobekleding van je auto reinigen, zorgen wij dat de rest van de binnenkant van jouw auto netjes afgedekt is. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat wij enkel de autostoel behandelen en dat de rest niet nat of onbedoeld mee behandeld wordt.

En het mooiste is misschien nog wel dat wij gewoon naar jouw auto toe komen. Je hoeft dus niet zelf naar ons toe te komen. Wij reinigen uw autostoelen en je kunt (zodra de stoelen weer droog zijn) direct weer plaatsnemen en gas geven.

Kortom, De Meubelreiniger is ook voor autobekleding reinigen de vakkundige expert.

Hoe de autobekleding reinigen?

Autobekleding schoonmaken is een secure klus. Enkel met het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en -methoden wordt het vuil opgelost en de vlekken zo goed mogelijk verwijderd.
De autobekleding loopt daardoor geen risico op onbedoelde schade of verkleuring.

Wij hanteren hierbij de volgende kernpunten:

  • Ieder soort stof behoeft een specifiek reinigingsmiddel
  • Ook vraagt iedere vlek om een specifieke behandeling
  • Elk reinigingsmiddel heeft een inwerktijd nodig
  • Sommige middelen werken versneld met behulp van warmte en andere meer op basis van chemie
  • Al het opgeloste vuil verwijderen we van de autobekleding door middel van water

De Meubelreiniger zorgt er graag voor dat jouw autobekleding weer schoon en fris worden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op voor je autobekleding reinigen.
Formulier invullen, verzenden en binnen 24 uur heb je via de mail een offerte in huis.

100% privacy – wij houden ook niet van SPAM!

Scroll naar top