Meubelreiniging Gouda

meubelreiniging Gouda

Meubelreiniging en Gouda zijn beide voor ons bekend terrein. De Meubelreiniger heeft namelijk in Gouda al veel stoffen en lederen meubels mogen reinigen. Niet alleen in Gouda overigens want we werken in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

We werken altijd met ervaren en goed opgeleide vakmensen. Zij weten precies welk materiaal op welke manier en met welk reinigingsmiddel behandeld moet worden.

Een stoel van velours met daarop vastgekoekte etensresten? Een bank van leer met hardnekkige huisdierharen erop? Een fauteuil met daarop bloed- en/of urinesporen? Of een vuil geworden trapbekleding, tapijt, vloerkleed of karpet? We reinigen dit allemaal en zelfs oude vlekken gaan er vaak weer helemaal uit.

Vlekken kunnen overigens overal door ontstaan. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Kijk niet langer tegen die vlekken aan, maar kies nu voor goede en professionele meubelreiniging in Gouda!

Hoeveel last heb ik van meubelreiniging?

Meubelreiniging klinkt misschien als een hele grote operatie. Dan ben je de meubels zomaar een paar weken kwijt. En natuurlijk kans op transportschade. De MeubelReiniger verlaagt al jaren deze drempel door de meubelen niet mee te nemen naar een werkplaats en ze daar te reinigen. De MeubelReiniger werkt gewoon op locatie bij de opdrachtgever om de meubelen weer schoon en fris te maken.

meubelreiniging GoudaDus ook bij jou thuis in Gouda!
Is dat dan niet rommelig en gevaarlijk, vraag je je af? Nee hoor.
Onze specialisten beginnen elke meubelreiniging met het afdekken en beschermen van de ruime omgeving om het te reinigen meubelstuk.

Je woning en vloer van je huis in Gouda blijven dus netjes. Voordat onze vakmensen echt met de meubelreiniging beginnen, gaan wij je stoel, bank of tapijt goed inspecteren op aanwezige vlekken of schade.

Om welke vlek gaat het, met welke stof is het meubelstuk bekleed en hoe kunnen we die het beste behandelen? Mocht het om een vlek gaan die niet volledig te verwijderen valt, dan krijg je dat meteen te horen.
Dan begint de voorbehandeling, waarna de medewerkers met de echte meubelreiniging beginnen.
Als resultaat heb je straks weer een prachtige schone, vlekkeloze stoel, bank of fauteuil in Gouda staan!

Ook in Gouda werken we voor een vaste afgesproken prijs

Wat je ook van onze specialisten wenst, zij zorgen dat het gerealiseerd wordt. Voor al onze diensten hanteren we een vaste prijs, zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten.

Je wilt:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag via het formulier vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van je meubels of tapijt !

[contact-form-7 id=”2834″ title=”Offerte”]