Meubelreiniging Haarlem

meubelreiniging Haarlem

Bent op zoek naar een vakkundig bedrijf voor meubelreiniging in Haarlem? Dan is het heel goed dat je een kijkje bent gaan nemen bij De Meubelreiniger.

Wij zijn een ervaren bedrijf in meubelreiniging en staan in heel Nederland bekend om onze betrouwbaarheid. Onze specialisten werken namelijk gegarandeerd met de beste reinigingsmiddelen, hebben een gedegen kennis over materiaalsoorten en weten precies welke vlek op welke manier behandeld moet worden.

Daarnaast hanteert De Meubelreiniger vaste prijzen, waardoor je ook in Haarlem nooit voor verrassingen achteraf komt te staan bij ons. Kiest u voor uw meubelreiniging in Haarlem ook voor zekerheid en kwaliteit?

Meubelreiniging in Haarlem: meer dan alleen maar banken

Meubelreiniging is voor ons een overkoepelende term voor de vele vormen van dienstverlening die we aan de inwoners van Haarlem aanbieden.

meubelreiniging haarlemNatuurlijk kun je bij ons terecht voor de meest bekende taken, zoals een eetkamerstoel of bank reinigen en leer schoonmaken.
Maar je bent bij ons ook aan het juiste adres voor tapijt reinigen, het reinigen van gestoffeerde trappen en reinigen en onderhouden van vloerkleden (karpetten).
En natuurlijk ook om je autostoelen schoon te maken of uw auto interieur te reinigen.

Naar welke dienst je dus naar op zoekt bent in Haarlem; onze vakmensen brengen graag een bezoek aan je woning om je meubelen en tapijt weer schoon en fris te maken.

Dat is namelijk ook een belangrijk kenmerk van onze dienstverlening: wij werken door heel Nederland op locatie. Zo heb je geen vervoerskosten en kan je na 24 uur of eerder weer gewoon gebruik maken van de gereinigde spullen.

Hoe gaan wij te werk?

Wist je dat wij zelfs bij het reinigen van bijvoorbeeld banken die er nog prima uitzien, altijd toch nog een grote hoeveelheid onzichtbaar stof en vuil uit de bank halen? Neem afscheid van deze viezigheid en besluit ook vandaag nog je meubels of tapijt te laten reinigen.

Ook in Haarlem gaan we bij meubelreiniging secuur en netjes te werk:

  1. Eerst dekken we de ruimte om het te behandelen meubelstuk af
  2. Dan inspecteren we de vlek en de bekleding van het meubelstuk
  3. Voordat we echt met reinigen beginnen, geven we het meubel een voorbehandeling
  4. Dan vindt de echte meubelreiniging plaats
  5. Tot slot volgt een laatste inspectie; zowel door onze experts als door u

Contact of offerte

Contact

Aangesproken door onze aanpak voor meubelreiniging in Haarlem?
Bel dan snel 085 016 0938 of neem contact met ons op.

Of vul direct het formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

[contact-form-7 id=”2834″ title=”Offerte”]