Meubelreiniging Hoofddorp

De MeubelReiniger is vakkundig en betrouwbaar

Voor de specialist op het gebied van meubelreiniging in Hoofddorp moet u bij De MeubelReiniger zijn. De MeubelReiniger heeft dankzij haar vele jaren ervaring in de meubelreiniging de meest actuele kennis paraat als het gaat om meubelstof en leder. Wij gebruiken de beste reinigingsmiddelen om elk meubel weer fris, schoon én hygiënisch te krijgen. Of u een meubel heeft van wol, leer, katoen, velours of welke stof dan ook: wij maken uw favoriete bank, fauteuil, vloerkleed, karpet of stoel weer helemaal schoon en fris.

Kijkt u even mee naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?

Waarom zou u een meubelreiniging in Hoofddorp bij ons bestellen?

De MeubelReiniger staat in heel Nederland bekend als een helder, snel en discreet bedrijf op het gebied van meubelreiniging. Dat heldere vindt u terug in onze vaste prijzen. U weet direct wat u kwijt bent. Onze snelheid ziet u terug in onze werkwijze: wij werken in Nederland op locatie, dus ook in Hoofddorp. Voordat u het weet is uw stoel of bank weer schoon en kunt u er weer heerlijk op neerploffen.

Wij gaan tot slot zeer discreet te werk. Een meubel kan namelijk om diverse redenen een reiniging behoeven. Vaak is er sprake van hardnekkig stof, haren, schilfers of er is bijvoorbeeld een glas rode wijn over de bank gegaan. Maar soms worden wij opgeroepen om bijvoorbeeld urine- of bloedsporen te verwijderen. Wat de opdracht ook is: wij gaan er discreet mee om.

Dus naar welke meubelreiniging u in Hoofddorp dan ook op zoek bent: De MeubelReiniger helpt u graag!

Voor elke meubelreiniging in Hoofddorp en omstreken staan wij klaar

Wilt u in Hoofddorp en omstreken (Haarlemmermeer, Nieuw-Vennip) uw fauteuil, stoel of bank laten reinigen? Of mogen wij langs komen voor autostoelen of leer schoonmaken? Is tapijtreiniging of tapijtreiniger hetgeen u naar op zoek bent? Misschien heeft u behoefte aan een specialistische reiniging voor uw auto interieur . Kortom, voor elke klus in Hoofddorp zijn wij graag uw deskundige partner. Als wij bij u in Hoofddorp een bezoekje mogen brengen, gaan wij als volgt te werk:

  1. Afdekken van de vloer
  2. Inspectie van de meubels en meubelstof vooraf
  3. Voorbehandeling van het meubel
  4. Meubelreiniging
  5. Inspectie achteraf
fauteuil reinigen

Besluit vandaag nog dat het tijd is voor ene meubelreiniging

Besluit nu dat het ook voor uw meubelen in Hoofddorp tijd is voor een professionele meubelreiniging. Bel nu De MeubelReiniger via telefoonnummer 0172-496187 of stuur een mail naar info@demeubelreiniger.nl en voordat u het weet staan wij bij u in Hoofddorp op de stoep voor een deskundige meubelreiniging!