Karpet reinigen

Heeft uw tapijt vlekken?

Een karpet reinigen is een klus waar niemand naar uit kijkt. U heeft met veel zorg een prachtig karpet uitgekozen, maar helaas ontstaat er per abuis een nare vlek in. Is er misschien een vaas met (vuil) water over omgevallen? Of heeft iemand een glas of mok vol een duidelijk gekleurde drank over laten vallen, zoals koffie, thee of rode wijn? Misschien is er wel een ongelukje gebeurd waardoor uw mooie karpet voorzien is van bloed-, braaksel-, of urinesporen? Geen zorgen, welke vlek er ook is ontstaan, de deskundigen van De MeubelReiniger kunnen uw karpet vakkundig reinigen.

Uw karpet reinigen wij met de beste producten

Elk karpet is anders. Ten eerste verschilt de soort stof. De één is van wol, de ander van katoen, een derde van velours en dan zijn er natuurlijk nog de stijlvolle leren kleden. Voordat we met het reinigen beginnen, is het dus van belang te weten om welke stof het gaat. Zodra onze vakmensen dat hebben vastgesteld, wordt de betreffende vlek grondig geïnspecteerd. Als de experts dan ook weten om welk soort vlek het gaat, wordt het reinigingsmiddel gekozen. Omdat onze specialisten al vele jaren ervaring hebben op het gebied van reinigen, weten zij precies wat op dit moment het nieuwste en beste middel is om die ene specifieke vlek op die ene betreffende stof te behandelen. Zij pakken dit middel erbij en het reinigen van uw karpet kan beginnen!

vloerkleed met bloed reinigen

Onze andere diensten

Tapijten en karpetten reinigen is niet het enige dat de vakmensen van De MeubelReiniger doen. Of u nou uw bank wilt laten schoonmaken, uw favoriete fauteuil een opfrisbeurt wilt geven of uw trap wilt laten ontdoen van vlekken; wij zijn de perfecte partner voor u. Hierbij onze diensten op een rij:

  • Wij maken graag uw bank schoon, van welk materiaal dan ook
  • Wij maken graag uw stoel schoon, van welk materiaal dan ook
  • Wij maken graag uw fauteuil schoon, van welk materiaal dan ook
  • Wij maken graag uw gestoffeerde trap schoon, van welk materiaal dan ook
  • Wij maken graag uw karpet schoon, van welk materiaal dan ook

Mogen wij ook bij u op bezoek komen?

De MeubelReiniger werkt op locatie in heel Nederland. Dus ook bij u! Mogen wij ook bij u langskomen om uw tapijt te reinigen? Bel dan naar telefoonnummer 0172-496187

De MeubelReiniger komt snel, vakkundig en netjes uw karpet reinigen!