Laagste Prijs Garantie

Wat is de Laagste Prijs Garantie?

De MeubelReiniger geeft alle klanten die binnen het primaire werkgebied van De MeubelReiniger wonen de garantie dat De MeubelReiniger altijd de laagste prijs voor het reinigen van stoffen meubels, trapbekleding, kleden en tapijt heeft.

Wat is ons primaire werkgebied?


Het primaire werkgebied is grofweg alle gemeenten die binnen een straal van 50 km van Alphen aan den Rijn liggen.

Zie de kaart met daarop het rood gearceerde gebied dat wij grofweg tot ons primair werkgebied rekenen.

Dit gebied omvat de hele provincie Zuid-Holland en delen van Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Dit zijn onder andere de gemeenten cq plaatsen Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Hilversum, Almere, Amersfoort, Alphen aan den Rijn, Leiden, Zoetermeer, Schiedam, Vlaardingen, Dordrecht,  

Wat zijn de voorwaarden?

Heeft u een offerte gekregen van een andere meubel- of tapijtreiniger en is de geboden prijs lager dan de prijs die u van De MeubelReiniger hebt gekregen?
Wel moet er duidelijk zijn dezelfde diensten worden aangeboden. Bijvoorbeeld reiniging van een stoffen 2- en 3-zits bank incl. impregneren.

Stuur ons via de mail de offerte en als het duidelijk is dat dezelfde dienst wordt aangeboden zullen wij onze prijs verlagen naar de laagste geboden prijs en ontvangt u bij opdracht ook nog  een GRATIS flacon Vlekkenspray t.w.v. 15,95 van ons.

Wij helpen u graag

Woont u niet in een plaats binnen het primaire werkgebeid van De MeubelReinger?
Ook dan kunnen we u natuurlijk van dienst zijn. Maar we bieden u dan niet de laagste prijsgrantie.
Simpelweg omdat de reistijd en reiskosten dan hoger zijn.
Bel voor een offerte op maat snel naar De MeubelReiniger via telefoonnummer 0172 496 187  en laat ons uw meubelreiniging verzorgen!