Meubelreiniger

Laat uw meubelen professioneel reinigen

Als uw meubelen behoefte hebben aan een professionele reiniging, dan is het verstandig De MeubelReiniger in te schakelen. De MeubelReiniger heeft al vele jaren ervaring in het verwijderen van vlekken op banken, stoelen, fauteuils, sofa’s en zelfs tapijten en trappen. Welk verzoek u ook heeft, wij helpen u er graag mee. Wilt u bijvoobeeld uw bank gewoon een fijne opfrisbeurt geven, waardoor de originele kleur weer mooier naar voren komt en de zitvlakken weer schoner en frisser ogen? Dan bent u bij De MeubelReiniger aan het juiste adres. Maar is bijvoorbeeld uw stoel voorzien van een hardnekkige vlek? Ook dan zijn wij dé expert in het grondig en vakkundig schoonmaken van uw meubel. Waar de vlek ook door is ontstaan. Eten, drinken, urine, bloed, verf? Wij hebben voor elke soort vlek het juiste reinigingsmiddel. Bent u inmiddels ook overtuigd van De MeubelReiniger?

De MeubelReiniger staat ook voor u klaar

Wist u dat De MeubelReiniger heel Nederland afreist om bij iedereen op locatie vlekken te verwijderen? Ook bij u komen wij dus gewoon langs bij uw woning. U hoeft uw meubel dus niet dagen/weken aan ons af te staan. Wij reinigen de stoel of bank gewoon in uw woonkamer, nadat we de rest van de kamer netjes hebben afgedekt. Zodra het behandelde meubelstuk weer droog is, kunt er in no time weer plaats op nemen. Of dat nou uw favoriete leesstoel, loungebank of relaxfauteuil is. Kortom, De MeubelReiniger staat in heel Nederland al bekend als dé expert op het gebied van meubelreiniging. Mogen wij u straks ook begroeten als volgende tevreden klant?

sproei extractie methode

Onze kernwaarden

Om onze positie als zeer gewaardeerde partner op het gebied van meubelreiniging vast te houden, hanteren wij al jarenlang onze belangrijke kernwaarden. Deze luiden als volgt:

  • Wij hanteren vaste, duidelijke prijzen
  • Wij zorgen dat uw vloer en omliggende meubelen droog en schoon blijven tijdens een klus
  • Wij werken op locatie door heel Nederland
  • Wij hebben voor elke stof- en vleksoort het beste en nieuwste reinigingsmiddel
  • Wij vertrekken pas als u tevreden bent over het resultaat

Neem snel contact met ons op

De MeubelReiniger is dé expert op het gebied van meubelreiniging. Toe aan een professionele meubelreiniging? Bel dan snel naar telefoonnummer 0172-496187 of stuur een mail naar info@demeubelreiniger.nl. De MeubelReiniger komt graag naar u toe voor een vlekkeloos interieur!