Restaurantstoel reinigen

Restaurantstoel reinigen

Schoonmaken van restaurantstoelen

Ieder restaurant heeft zo haar eigen stoelen voor haar gasten. Hout, stof, leer en combinaties. Stoelen waar u als restauranteigenaar bewust keuzes gemaakt hebt. Stoelen die passen in de lijn van de huisstijl of land van herkomst.
Restaurantstoelen moeten schoon zijn. Gasten op vuile stoelen laten zitten wordt niet gewaardeerd door de gasten. Zij willen schoon bestek, schone toiletten en schone stoelen en tafels zien.

Volgens een door Kimberly-Clark Professional uitgevoerd Europees onderzoek is hygiëne een van de belangrijkste criteria waarop consumenten hun keuze voor een restaurant bepalen. 84% van de ondervraagden geeft aan dat ze niet zullen terugkeren naar een restaurant dat ze als onhygiënisch hebben ervaren, ook al was de kwaliteit en de prijs van het eten wel in orde. Naast vuil bestek en serviesgoed zijn vieze keukens en vieze toiletten een doorn in het oog. Maar ook restaurantstoelen die vuil zijn of vol met vlekken zitten worden niet gewaardeerd. Een restaurant stoel hoort schoon en fris te zijn. De MeubelReiniger kan periodiek uw restaurantstoelen reinigen.

Naast het feit dat schone restaurantstoelen een goede uitstraling hebben naar uw gasten zal door goede regelmatige reiniging de stoffering ook minder snel slijten. En hoeft u dus minder snel in nieuwe stoelen te investeren.

Maar voorkomen dat de stoelen in uw restaurant vies worden kan bijna niet. En deze vervangen als ze vuil zijn is ook een kostbare zaak.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw restauranttoelen.
Bel ons of stuur ons via de contactpagina een email bericht.

restaurantstoel reinigen

Dieptereiniging van uw restaurantstoel

Voor vervuilde restaurantstoelen wordt altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor zijn uw stoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

Vlekken op restaurantstoelen hebben onze speciale aandacht. Want waar is de kans op een vlek groter dan in een restaurant?
We garanderen zeker niet dat we alle vlekken uit alle stoelen krijgen. Dat is gewoon onmogelijk weten we uit ervaring.
Wel garanderen we dat iedere vlek op iedere stoel apart behandeld wordt om zo het best mogelijke resultaat te bereiken.

Wat kost het reinigen van een restaurantstoel?

Voor zakelijke klanten gaan we niet uit van een prijs voor het reinigen van een restaurantstoel maar van een projectprijs.  Als u ons laat zien wat voor restaurantstoelen u hebt staan en in welke aantallen maken we graag een projectprijs voor u.
We kunnen uw restaurantstoelen ook bij wijze van abonnement reinigen.
Vraag ons naar de mogelijkheden via het contactformulier.
We komen ze graag met u bespreken.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van restaurantstoelen.

offerte aanvragen bank reinigen