De Meubelreiniger Reviews

Wat maakt ons zo apart en is de reden waarom we zoveel goede reviews of beoordelingen krijgen?

Belangrijkste is dat we ons niet laten opjagen door tijd en agenda. We gaan bij iedere klant uitsluitend voor kwaliteit.

En we maken dan ook mee dat het bereiken van kwaliteit soms wel eens wat meer tijd en energie kost om dat te bereiken. Maar we doen het graag voor de klant. Voor jou!

We zijn pas klaar als we het resultaat behaald hebben dat we voor ogen hadden toen we starten en jij tevreden is.

kwaliteit vs tijd de meubelreinigerDus nee, ……
….. wij reinigen geen 6-zits bank in 1 uur ….sommigen van onze collega’s doen dat wel.

….. wij reinigen ook geen 20 bureaustoelen in 1 uur … wat sommigen van onze collega’s wel kunnen…..  knap hoor!

….. wij zeggen je ook niet dat je maar een nieuwe bank moet kopen omdat we de bank gewoon te vuil vinden en het ons dus teveel tijd gaat kosten om die weer schoon en fris te krijgen …..toch wel eens gehoord bij een klant die eerst voor een andere meubelreiniger gekozen had.

….. wij zeggen je ook niet dat je de bank zelf maar uit elkaar moet halen en verplaatsen omdat wij dat niet doen…. ook dat zijn we tegen gekomen.

We nemen de tijd voor onze klanten en gaan net even dat stapje verder.

Bij de Meubelreiniger gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit (tijd).

Zo wordt  het werk van de Meubelreiniger door veel van onze klanten beoordeeld:

REVIEWS:

Alkmaar

★★★★★
5 5 1
Geweldig,onze trap was echt vies,maar nu als nieuw,hele aardige meneer,met hart voor zijn werk

Gouda

★★★★★
5 5 1
Prima werk afgeleverd door Jeroen; beide stoelen zijn weer als nieuw!

Alphen aan den rijn

★★★★★
5 5 1
Wauw wat een top service!!! Wij hebben tweedehands een hele grote hoek bank gekocht en omdat we hem helemaal fris en schoon wilde hebben hebben we contact gelegd met de meubelreiniger. Ik kreeg een zeer klantvriendelijke mevr aan de telefoon die mij precies kon vertellen wat ik kon verwachten. Ook qua kosten! Ze zijn zeer netjes en vakkundig te werk gegaan. Het resultaat is geweldig!!! De bank is weer als nieuw!!

Haarlem

★★★★★
5 5 1
Maarten was professioneel en vriendelijk. Hij gaf uitleg over wat er bij bankreiniging komt kijken. Mijn bank ziet er weer heerlijk fris & schoon uit. Bedankt Maarten en Meubelreiniger!

Schiedam

★★★★★
5 5 1
Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

Zevenhuizen

★★★★★
5 5 1
Fijne service en Jeroen heeft goed werk afgeleverd en handige tips verteld. Zeker een aanrader.

Vlaardingen

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden met het resultaat Goed advies van de monteur en prettige werkhouding overzichtelijke en duidelijke website kortom een echte aanrader

Nieuwegein

★★★★★
5 5 1
Topservice m.b.t het reinigen van een door daklekkage vervuilde trap. Na de eerste schoonmaakbeurt en het opdrogen van de trap werden roestachtige vlekken zichtbaar. Werd zonder enig probleem perfect opgelost met een tweede servicebeurt. Een klein maar uitstekend bedrijf met geweldige mensen met een mentaliteit die je meer zou willen zien!

Veenendaal

★★★★★
5 5 1
Erg prettige ervaring. In de bank zat een kleine maar vervelende vlek. Is er vlekkeloos uit gekomen ;). Daarnaast ook prima service!

Zoetermeer

★★★★★
5 5 1
We hadden een bank overgenomen en de vorige eigenaar hadden katten. We zijn zeer tevreden met de snelheid tussen afspraak en uitvoering. Ons gevoel dat de bank erg vuil was kwam uit nadat de Meubelreiniger de bank onderhanden heeft genomen. Super tevreden met een schone bank. Keurig gedaan en zeker een aanrader !!

Leidschendam

★★★★★
5 5 1
Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Supersnelle service en goed advies. Maarten is zeer vriendelijk en heeft mijn bank weer helemaal schoon gekregen. Dank!

Heemstede

★★★★★
5 5 1
Super service!!

Noordwijkerhout

★★★★★
5 5 1
Super blij met het resultaat ! Zeer vriendelijk te woord gestaan. Afspraak op tijd nagekomen en geweldig resultaat. Alle vlekken en gebruikerssporen uit de stoelen zijn verdwenen. Zien er weer als nieuw uit. Ik beveel de Meubelreiniger van harte aan.

Halsteren

★★★★★
5 5 1
Mijn trap is weer als nieuw! Ik wist niet wat ik zag toen de reiniger klaar was. Vanaf nu laat ik periodiek mijn trap reinigen en volgend jaar zijn mijn meubels aan de beurt. Bravo.

Utrecht

★★★★★
5 5 1
Onze stoelen waren behoorlijk vuil (stof: Alcantara). Jeroen is flink bezig geweest, heeft alles keurig afgedekt en het resultaat mocht er zijn: de stoelen zien er weer prima uit. Alle afspraken keurig nagekomen, ook de planning in orde. Kortom: goed bedrijf. B. Bertelsen/Utrecht

Zaandam

★★★★★
5 5 1
Jeroen heeft de overloop en de trap gereinigd. Een echte vakman die ouderwets nog trots is op het eindresultaat!!! Het ligt er allemaal als nieuw bij!! Top gedaan Jeroen!!!

Rotterdam

★★★★★
5 5 1
Topservice! Vriendelijk en snel, met een perfect resultaat. Zeker een aanrader!

Alphen aan de rijn

★★★★★
5 5 1
Ons vloerkleed is weer als nieuw! Ook onze banken zijn weer fris. Er wordt alle tijd voor je genomen en dat zie je!

Hollandsche Rading

★★★★★
5 5 1
"Klant is koning en het resultaat koninklijk!" Vooraf adequaat en uiterst vriendelijk contact via e-mail en telefoon met Amanda Bouter gehad. Vervolgens zes stoelen met alcanthara bekleding door Maarten Stapper gereinigd. Stoelen zijn als herboren: wij zijn uiterst tevreden met het resultaat. Daarnaast zijn de kosten bescheiden. Kortom een aanrader!

Wormerveer

★★★★★
5 5 1
Vandaag 6 ridge rib stoelen van zuiver laten reinigen. Prima service,duidelijke communicatie en absoluut niet duur. Jeroen heeft hard en snel gewerkt en de stoelen zijn echt weer als nieuw! Bedankt! Ik zal het overal doorvertellen.

Rotterdam

★★★★★
5 5 1
Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

Zaandam

★★★★★
5 5 1
Prima gedaan

Alphen aan den Rijn

★★★★★
5 5 1
Top Service. Trapbekleding is weer als nieuw!

Leiden

★★★★★
5 5 1
Een paar behoorlijk grote, opgedroogde bloedvlekken op een vrijwel nieuwe bank, tot mijn verbazing helemaal weg na een behandeling (die ook nog snel en goedkoper dan ik verwacht had was). Meer dan tevreden!

Oud-Beijerland

★★★★★
5 5 1
Zeer te vreden

Utrecht

★★★★★
5 5 1
We kregen een 3 e hands alcantara relaxfauteuil, die op armleuning en hoofdsteun erg vuil was, bijna glimmend. Na reiniging door de meubelreiniger weer als nieuw! Tevens handige tips gekregen voor onderhoud.

Zierikzee

★★★★★
5 5 1
Na een slechte ervaring met een ander bedrijf, de meubelreiniger gevraagd om acht alcantara eetkamerstoelen van zes jaar oud te reinigen. Intensief gebruikte stoelen : honderden etentjes voor vrienden, plakkerige kinderhandjes etc.etc. Super tevreden met het resultaat,we kunnen onze vrienden weer op schone stoelen laten zitten!

Loosdrecht

★★★★★
5 5 1
Twee oude alcatara stoelen zijn behandeld door de meubelreiniger. Resultaat, onze 18 jaar oude stoelen zien er weer uit als nieuw!

Ede

★★★★★
5 5 1
Netjes werk geleverd.

Ravels (België)

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Warmond

★★★★★
5 5 1
De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

Berlicum

★★★★★
5 5 1
Onze stoffen 3 zits-bank en love seat hadden we al ruim 8 jaar in gebruik, nu zeer netjes geworden na de reiniging van De Meubelreiniger! Zo kunnen we nog een lange tijd van onze fijne meubels genieten zonder iets nieuws aan te hoeven schaffen.

Leusden

★★★★★
5 5 1
Zo opgeknapt, zes eetkamer fauteuils, rondom perfect! Prijs kwaliteit heel goed!

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Ontzettend blij met het resultaat.

Aerdenhout

★★★★★
5 5 1
Na 2,5 uur zagen onze twee trappen en overloop met vaste vloerbedekking er weer als nieuw uit. Zeer tevreden!

Zwaag

★★★★★
5 5 1
Ontzettend bedankt voor het reinigen van onze trap en banken! Alle stank is verdwenen!

Chaam

★★★★★
5 5 1
maandag 27 juni 2016 zijn onze 2 en 3 zitbank gereinigd. Ongelooflijk wat een resultaat! Evenzo de 6 eettafelstoelen. Klasse!

Montfoort

★★★★★
5 5 1
Er zaten vlekken op beide armleuningen na het zelf proberen te reinigen van bloedvlekken. Door jullie laten reinigen en ik ben meer dan zeer tevreden over het resultaat.