Specialistische reiniging

De nieuwste reinigingsmethoden

Soms zijn vlekken in meubelen dusdanig ingetrokken en vastgekoekt, dat ze enkel nog te verwijderen zijn via een specialistische reiniging. De MeubelReiniger gebruikt voor deze vormen van reiniging specialistische apparatuur. Waar bij een gewone vlek een doekje met professionele reinigingsmiddelen erop en een specifiek verwarmingssysteem nog wel voldoen, moet bij een zeer hardnekkige vlek het grovere geschut voor de dag gehaald worden. Graag leggen wij u uit wat bedoeld wordt met deze reinigingsvorm. Kijkt u even mee?

Wat houdt specialistische reiniging in?

Specialistische reinigingU vraagt zich misschien af welke gespecialiseerde reinigingsmethoden wij zoal toepassen. Wij leggen u dit graag uit. Neem bijvoorbeeld zeer vervuilde, gestoffeerde stoelen. Hiervoor gebruiken wij de dieptereinigingsmethode. Bij deze methode wordt een warme reinigingsvloeistof onder hoge druk op de bekleding gespoten. Dankzij deze druk en het bewuste reinigingsmiddel vindt er een snelle reactie plaats in de stof, waardoor het vuil uit de stof wordt getrokken. Zodra het vuil uit de stof is, wordt het vuil en het vocht grondig weggezogen. Bij deze specialistische methode hoeft maar een kleine hoeveelheid water gebruikt te worden voor de reiniging en zijn uw stoelen al binnen 4 tot 8 uur droog. Kortom, deze specialistische vorm van stoelen reinigen is snel, geldbesparend en specifiek. Wij zorgen er namelijk – bij u thuis – voor dat enkel de betreffende (in dit geval) stoel gereinigd word, terwijl uw andere meubelen en vloer schoon en droog blijven. Wij komen langs, reinigen uw meubelstuk en tijdens het avondeten of tijdens een filmpje ‘s avonds zit u alweer op uw favoriete stoel. Bent u inmiddels ook overtuigd van deze vorm van reiniging?

Hier herkent u ons aan

Omdat De MeubelReiniger specialistische reiniging in heel Nederland verzorgt, heeft u ons misschien al eerder bij u in de buurt gezien. Wij verzorgen overigens niet alleen specialistische, maar ook gewone vormen van meubelreiniging. Zo zijn wij al jaren dé partner in reiniging van meubelen, in onder andere leer, stof, velours, katoen en wol. Verder herkent u ons aan:

  • Vaste, duidelijke prijzen
  • Netheid
  • Lange ervaring
  • Werken op locatie
  • Transparantie

Heeft u een speciale klus?

Heeft u behoefte aan reiniging in een specialistische vorm? Neem dan contact op met de experts van De MeubelReiniger. Bel naar telefoonnummer 0172-496187 of stuur een mail naar info@demeubelreiniger.nl voor de nieuwste, beste en meest professionele specialistische reiniging.