Eetkamerstoel

Meubelreiniging van eetkamerstoelen

In veel huizen staan mooie eetkamerstoelen. Meestal van stoffen als katoen of leer. Stoffen die door gebruik vuil worden. Er wordt met vuile en vette handen aangezeten en er wordt gemorst. Met vuile plekken als gevolg. De mooie stoelen verliezen hun glans en zijn na verloop van tijd niet meer toonbaar. Nieuwe kopen is een optie maar u kunt ook denken aan reiniging. Ze zullen er echt van opknappen. En door een goede regelmatige reiniging zal de stoffering ook minder snel slijten en hoeft er dus minder snel in nieuwe stoelen geinvesteeerd te worden.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw bureaustoelen.
Bel 0172 496 187 of stuur ons via de contactpagina een email bericht.

Eetkamerstoel reinigen
Volledig gestoffeerde eetkamerstoel

Dieptereiniging

Voor vervuilde gestoffeerde eetkamerstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor zijn uw stoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

Wat kost het reinigen van een eetkamerstoel?

 

Op onze tarievenpagina kunt u zien welke tarieven we hanteren voor het reinigen van de verschillende soorten eetkamerstoelen