Kantinestoel

Meubelreiniging van kantinestoelen

In iedere kantine of bedrijfsrestaurant staan stoelen en tafels. Van hout, kunststof, natuurlijke stoffen als wol of leer. Stoelen die tijdens de pauzes heel wat te verduren hebben. Er wordt nogal wat gemorst dat zeker niet direct gereinigd wordt. Vlekken op de stoel als gevolg. Regelmatige reiniging van de kantinestoelen kan voorkomen dat vlekken er absoluut niet meer uit te halen zijn.

Schone kantine- of bedrijfsrestaurantstoelen hebben een goede positieve uitstraling op personeel en op uw klanten en leveranciers die blijven eten. Regelmatige reiniging zorgt er daarnaast voor dat de stoffering minder snel zal slijten en dus hoeft er minder snel in nieuwe stoelen geïnvesteeerd te worden.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw kantinestoelen.
Bel 0172 496 187 of stuur ons via de contactpagina een email bericht.

Dieptereiniging van uw bedrijfsrestaurantstoel

Voor vervuilde kantine- en bedrijfsrestaurantstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor zijn uw stoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

kantinestoel reinigen

Wat kost het reinigen van een bedrijfsrestaurantstoel?

Voor zakelijke klanten gaan we niet uit van een prijs voor het reinigen van een kantinestoel maar van een projectprijs.  Als u ons laat zien wat voor kantinestoelen u hebt staan en in welke aantallen maken we graag een projectprijs voor u.
We kunnen uw kantinestoelen ook bij wijze van abonnement reinigen.
Vraag ons naar de mogelijkheden via de contactpagina
We komen ze graag met u bespreken.

Tot slot

Iedereen heeft recht op een schone stoel. Of u nu allergisch bent of niet. Het is voor iedereen plezierig om op een hygiënisch schone stoel te zitten. Zowel op kantoor als in het bedrijfsrestaurant. Maar ook in de vergaderzaal en het conferentiecentrum. En in de wachtkamer en zorginstelling.

Dit is de reden dat steeds meer bedrijven hun kantinestoelen periodiek laten reinigen door De MeubelReiniger.
Bel of mail ons altijd voor een vrijblijvende offerte of gesprek bij u op kantoor.

Een goede manier om kennis te maken met De MeubelReiniger.