Vergaderstoel

Meubelreiniging van vergaderstoelen

Ieder bedrijf of zaak heeft wel een ruimte waar vergaderd wordt of besprekingen worden gehouden. U waarschijnlijk ook!

Een ruimte waar klanten en leveranciers komen. Als de ruimte er netjes en opgeruimd uitziet geeft dat zeker een goede uitstraling hebben naar personeel en klanten.

Vergaderruimtes en daarmee dus ook vergaderstoelen worden echter niet continu gebruikt. Hierdoor ontstaat vaak de indruk dat deze stoelen niet vuil zijn. En worden ze veel minder vaak gereinigd dan bureaustoelen. En optisch gezien is dit vaak waar. Ze zien er niet vuil uit. Maar dit wil niet zeggen dat ze “schoon”.

Juist omdat ze minder gebruikt worden krijgen ze minder schoonmaakaandacht en kan, net zoals in bureaustoelen, er een behoorlijke populatie aan huisstofmijt in aanwezig zijn. De uitwerpselen van de huisstofmijt kunnen nare allergieën veroorzaken. Het is dus zaak ook vergaderstoelen regelmatig intensief te reinigen. Het af en toe stofzuigen heeft onvoldoende effect. Huisstofmijt hecht zich vast aan de stof en blijft dus gewoon zitten. Ook alleen maar vlekken verwijderen maakt geen schone vergaderstoel. Er zullen nl. door het uitwrijven van het aanwezige vuil nieuwe en andere vlekken ontstaan.

Goed en frequent onderhoud van de vergaderstoel is dan van essentieel belang. En door goede reiniging zal de stoffering minder snel slijten en hoeft er dus minder snel in nieuwe vergaderstoelen geinvesteeerd te worden. Goede reiniging van een vergaderstoel is dus  belangrijk.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw vergaderstoelen.
Bel 0172 496 187 of stuur ons via de contactpagina een email bericht.

vergaderstoel reinigen
Schoonmaken van vergarderstoelen

Dieptereiniging

Voor vervuilde vergaderstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor zijn uw vergaderstoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

Wat kost het reinigen van een vergaderstoel?

Voor zakelijke klanten gaan we niet uit van een prijs voor het reinigen van een vergaderstoel maar van een projectprijs.  Als u ons laat zien wat voor vergadertoelen u hebt staan en in welke aantallen maken we graag een projectprijs voor u.
We kunnen uw vergaderstoelen ook bij wijze van abonnement reinigen.
Vraag ons naar de mogelijkheden via de contactpagina
We komen ze graag met u bespreken.

Tot slot

Iedereen heeft recht op een schone stoel. Of u nu allergisch bent of niet. Het is voor iedereen plezierig om op een hygiënisch schone stoel te zitten. Zowel op kantoor als in het bedrijfsrestaurant. Maar ook in de vergaderzaal en het conferentiecentrum. En in de wachtkamer en zorginstelling.

Dit is de reden dat steeds meer bedrijven hun vergaderstoelen periodiek laten reinigen door De MeubelReiniger.
Bel of mail ons altijd voor een vrijblijvende offerte of gesprek bij u op kantoor.

Een goede manier om kennis te maken met De MeubelReiniger.