Urinelucht

Urinegeur verwijderen

Waarom is niet helemaal duidelijk maar uitwerpselen of braaksel van een huisdier als kat, hond, konijn belanden meestal op het bankstel of op het tapijt. Vooral katten hebben gewoon een voorkeur voor uw meubels en tapijt. Heel vervelend en het stinkt verschrikkelijk.

Veel mensen proberen van alles om de geur te verwijderen maar het lukt met de huis-, tuin-, en keukenmiddeltjes maar zelden. Wij weten uit ervaring hoe lastig het is om de geur van urine te neutraliseren.

Maar het kan wel!

UF2000 werkt wél goed tegen kattenpies! Zo goed zelfs dat honderdduizenden mensen in heel Europa UF2000 gebruikt bij het oplossen van het stankprobleem. Daar waar urine geur ongewenst is biedt UF2000 een milieuvriendelijke en doelmatige oplossing.

UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur. UF2000 maskeert urinegeur niet door er een extra geur aan toe te voegen zodat een menggeur ontstaat, maar breekt de indringende geur af met behulp van enzymen. Tegen urinegeur van mens, hond, kat en/of knaagdier.

UF2000 is een effectieve ontgeurder tegen de geur van urine uw bank of stoel, meubels, vloerbedekking, vinyl of textiel. Maar ook tegen urine die in beton, steen, parket, laminaat, hout of b.v. voegen is getrokken.

Als de kat of hond op de bank heeft gepiest is het moeilijk te zeggen waar die urine allemaal heen getrokken is. Een dieptereiniging zoals wij die standaard uitvoeren zal meestal niet het gewenste effect hebben. We kunnen met onze reinigingsmethode meestal niet op alle plaatsen komen waar de urine zit.

Voor het verwijderen van urine uit uw bank of stoel gaan we altijd te werk in 2 fasen:

Fase 1: Urinegeur verwijderen

Dit kunt u zelf doen. Dit is het ruim aanbrengen van UF2000 op de plekken waar de urine ligt. Weet u niet waar de urine allemaal ligt dan kunt u met behulp van een urine detector die plekken in het donker opsporen. De in urine aanwezige (opgedroogde) zouten zullen door de urine detector oplichten waardoor een behandeling met UF2000 op de exacte urine plaats mogelijk wordt.

Voor een volledige geurneutralisatie is het belangrijk dat alle plekken in contact komen met de UF2000. Omdat dit in een bank of stoel de urine wel eens diep kan zitten is het echt nodig de UF2000 op de geconstateerde plekken ruim aan te brengen. En met ruim bedoelen we echt ruim. De UF2000 moet hetzelfde “spoor” volgen als de urine. Pas dan weten we zeker dat alle urine bereikt is. Alles op een natuurlijke wijze laten drogen.

En het resultaat zal zijn dat de urine niet meer te ruiken is. Is het nog wel te ruiken? Dan is het proces voor de nog ruikende plekken herhalen. Op stoffen banken en stoelen is het wel belangrijk om eerst de kleurbestendigheid te testen.

Kattenurine geur verwijderen?
Gebruik UF2000 tegen urinegeur. Vandaag besteld = morgen in huis!

Waar is UF2000 en de urine detector te koop?

UF2000 en de urine detector zijn online verkrijgbaar via DeMeubelReiniger.
UF2000 is verkrijgbaar als 0,5 liter sprayflacon, navulling en concentraat voor eigen aanmaak.

Klik hiervoor op een van de producten hieronder.

Het is altijd verstandig een flacon UF2000 in huis te hebben. U weet gewoon nooit wanneer u het nodig hebt

Voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing adviseren wij om deze te downloaden en goed te lezen. Download de uitgebreide UF2000 gebruiksaanwijzing door HIER te klikken.

UF2000 kattenurine
UF2000 hondenurine
UF2000 urinegeurverwijderaar

Fase 2: Reinigen

Als de geur verdwenen is kan het zijn dat de UF2000 kringen heeft achtergelaten. Dit kunnen kringen zijn als gevolg van het opdrogen maar ook omdat de behandelde plek “schoner” is geworden.

Het volledig reinigen van de bank of stoel kan dan noodzakelijk of gewenst zijn. Na reiniging zijn alle sporen verdwenen en is het meubel weer schoon en fris.