Zorgstoel

Meubelreiniging van zorgstoelen

In veel zorginstellingen staan zorgstoelen voor haar cliënten. Deze kunnen in de kamer van de cliënt staan maar ook in openbare of vrij toegankelijke ruimtes. Zeker als de stoelen door verschillende mensen worden gebruikt is regelmatige reiniging geen overbodige luxe. Door regelmatige reiniging worden allergische reacties op de uitwerpselen van de huisstofmijt voorkomen of in ieder geval gereduceerd. En dat komt de kwaliteit van de zorg weer ten goede.
De MeubelReiniger kan voor iedere zorginstelling ad-hoc zorgstoelen schoon maken maar ook op contractbasis de reiniging uitvoeren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw zorgstoelen.
Bel 0172 496 187 of stuur ons via de contactpagina een email bericht.

Dieptereiniging

Voor vervuilde zorgstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de zorgstoelen gereinigd.

De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor is uw zorgstoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, huisstofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw zorgstoelen.
Bel 0172 496 187 of stuur ons via de contactpagina een email bericht.

Zorgstoel reinigen

Wat kost het reinigen van een zorgstoel?

Voor de prijs voor het reinigen van een zorgstoelen kunt u uitgaan van een basisprijs van € 50,00 per stoel (excl. BTW).  We maken graag een projectprijs voor u. Het totaal aantal en soort stoel bepalen voor het grootste deel de projectprijs.

We kunnen uw zorgstoelen ook bij wijze van abonnement reinigen. Voor een prijs vanaf € 0,25 per dag heeft u altijd schone stoelen.
Vraag ons naar de mogelijkheden. We komen ze graag met u bespreken.

Tot slot

Iedereen heeft recht op een schone stoel. Of u nu allergisch bent of niet. Het is voor iedereen plezierig om op een hygiënisch schone stoel te zitten. Zowel op kantoor als in het bedrijfsrestaurant. Maar ook in de vergaderzaal en het conferentiecentrum. En in de wachtkamer en zorginstelling.

Dit is de reden dat steeds meer bedrijven hun vergaderstoelen periodiek laten reinigen door De MeubelReiniger.
Bel of mail ons altijd voor een vrijblijvende offerte of gesprek bij u op kantoor.

Een goede manier om kennis te maken met De MeubelReiniger.