Zorgstoel

Meubelreiniging van zorgstoelen en sta-op stoelen

Bij veel ouderen staat een zorgstoel of sta-op stoel. Deze stoelen worden over het algemeen de hele dag gebruikt en zullen dan na verloop van tijd vuil worden, Regelmatige reiniging is dan ook geen overbodige luxe. Door regelmatige reiniging worden allergische reacties op de uitwerpselen van de huisstofmijt voorkomen of in ieder geval gereduceerd. En dat komt de kwaliteit van de zorg weer ten goede.
De MeubelReiniger heeft in de loop van de tijd al heel wat stoelen bij ouderen in zorginstellingen of gewoon thuis weer heerlijk schoon gemaakt.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw zorgstoelen.
Bel 0172 496 187 of stuur ons via de contactpagina een email bericht.

Dieptereiniging

Voor vervuilde zorgstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de zorgstoelen gereinigd.

De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor is uw zorgstoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, huisstofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw zorgstoelen.
Bel 0172 496 187 of stuur ons via de contactpagina een email bericht.

Zorgstoel reinigen

Wat kost het reinigen van een zorgstoel?

De tarieven voor het reinigen van een sta-op stoel kunt u vinden op onze tarievenpagina.
Heeft u binnen uw zorginstelling meerdere zorgstoelen staan?
Vraag ons naar de mogelijkheden en projectprijs.
We komen ze graag met u bespreken.

Tot slot

Iedereen heeft recht op een schone stoel. Of u nu allergisch bent of niet. Het is voor iedereen plezierig om op een hygiënisch schone stoel te zitten. Zowel op kantoor als in het bedrijfsrestaurant. Maar ook in de vergaderzaal en het conferentiecentrum. En in de wachtkamer en zorginstelling.

Dit is de reden dat steeds meer bedrijven hun vergaderstoelen periodiek laten reinigen door De MeubelReiniger.
Bel of mail ons altijd voor een vrijblijvende offerte of gesprek bij u op kantoor.

Een goede manier om kennis te maken met De MeubelReiniger.