Zorgstoel reinigen

Zorgstoel en sta-op stoel reinigen

Zorgstoel reinigen: bij veel ouderen staat een zorgstoel of sta-op stoel in huis. En deze stoelen worden over het algemeen de hele dag intensief gebruikt en zullen dan na verloop van tijd vuil worden. Vooral de armeluningen en rug zijn dan de plekken waar huidvet zich gaat ophopen.

Regelmatige reiniging is dan ook geen overbodige luxe om de seniorenstoel er een beetje goed uit te laten zien. Daarnaast worden allergische reacties op de uitwerpselen van de huisstofmijt voorkomen of in ieder geval gereduceerd. En dat komt de kwaliteit van de zorg weer ten goede.

De MeubelReiniger heeft in de loop van de tijd al heel wat staopstoelen bij ouderen in zorginstellingen weer heerlijk schoon gemaakt. Maar ook minder invalide mensen hebben vaak een sta op stoel staan.
En ook daar komen we graag om de stoel weer wat op te knappen.

Dieptereiniging van zorgstoel

Zorgstoel reinigenVeel van de zorgstoelen zijn gestoffeerd met alcantara of een ander soort kunstvezel. Niet moeilijk schoon te maken maar het heeft wel tot gevolg dat huidvet op stof blijft liggen en vuil aantrekt. Vandaar die zwarte plekken op de leuningen en rug.
Vervuilde zorgstoelen krijgen dan ook een speciale behandeling bij ons die gebaseerd is op het oplossen van de aanwezige vetlaag. Na het verwijderen van de vetlaag voeren we altijd een dieptereiniging uit. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine wordt daarna de hele sta-op stoel gereinigd.

De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden.

Wat kost het reinigen van een zorgstoel?

Voorbeelden reinigen zonder impregneren / met Sentry Shield coating (impregneren).
1 zorgstoel: € 120,- / € 130,-
3 zorgstoelen: € 175,- / € 195,-

Let Op:
Inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn ontvangen 20% korting op deze prijzen.
Inwoners in gemeenten buiten een straal van 50 km van Alphen aan den Rijn betalen een extra kilometertoeslag van 30 ct.

Heeft u binnen uw zorginstelling meerdere zorgstoelen staan?
Vraag ons naar de mogelijkheden en speciale projectprijs.
We komen ze graag met u bespreken.

Vrijblijvende prijsopgave reinigen zorg- of sta-opstoel

Je naam

Je email - we vragen dit omdat we je een offerte per mail gaan sturen.

Je telefoonnummer - we vragen dit omdat we je kunnen bellen als we nog vragen hebben.

Je woonplaats - we vragen dit omdat de woonplaats belangrijk is voor het bepalen van het reinigingsbedrag.

Je kunt hier wat foto's meesturen (een beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden)

Ruimte om wat extra toelichting te geven op je aanvraag

Tot slot

Iedereen heeft recht op een schone stoel. Of u nu allergisch bent of niet. Het is voor iedereen plezierig om op een hygiënisch schone stoel te zitten. Dit is de reden dat steeds meer zorginstellingen hun zorgstoelen periodiek laten reinigen door De MeubelReiniger.
Bel of mail ons altijd voor een vrijblijvende offerte of gesprek bij u op kantoor.

Een goede manier om kennis te maken met De MeubelReiniger.

De MeubelReiniger is een bedrijf voor professioneel reinigen van alle gestoffeerde en leren meubels als bank, bankstel, stoel en fauteuil. Als meubelreiniger van meubelstoffen en leer leveren we specialistische reiniging voor zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland.