Bank en tapijt reinigen in Amersfoort

Voor inwoners van Amersfoort en omliggende plaatsen levert de Meubelreiniger professionele diensten op het gebied van meubelreiniging (bank, stoel en fauteuil) en tapijtreiniging (tapijt, kleed en trap). 

Amersfoort bank reinigen

Amersfoort tapijt en meubelreiniging

Amersfoort wordt wel eens één van de mooiste en gezelligste steden van Nederland genoemd.
En dat komt er altijd van alles te doen is. Van super actief tot heerlijk relaxen.

Dierenpark Amersfoort is natuurlijk bij iedereen wel bekend. En daar ben je zomaar een hele dag zoet mee.

Maar wist je dat Amersfoort een fotogenieke stad is?
Amersfoort heeft een namelijk heel rijke historie. Wat dacht je van meer dan 650 monumenten. Heel veel smalle straatjes en grachten die je de middeleeuwen laten herbeleven. En van al die mooie plekken maak je natuurlijk graag een foto.

Maar ook de schitterende natuurgebieden rondom de stad zijn zeker een bezoek waard.

Amersfoort bank reinigen
Foto VVV Amersfoort

Meubelreiniging in Amersfoort

We zijn vaak te gast bij een inwoner van Amersfoort om daar meubels te reinigen. En dan reinigen we zowel meubels met een stoffen bekleding en lederen bekleding. En dan maakt het niet uit wat voor meubels het is: bank. banstellen, eetkamerstoelen, sta-op stoelen, fauteuils, enzovoort. 

Ook in plaatsen rondom Amersfoort als Leusden, Soest, Baarn, Nijkerk, Bunschoten, Spakenburg, Soesterberg en Hoevelaken  komen we graag de bank en tapijt reinigen.

Maar we komen natuurlijk net zo makkelijk in alle wijken van Amersfoort: Hoogland, Stadskern, Nederberg, Soesterkwartier, Eemkwartier, De Koppel, Kruiskamp, Schothorst, Liendert, Rustenburg, Buitengebied-Oost, Schuilenburg, Randenbroek, Vermeerkwartier, Leusderkwartier, De Berg, Zielhorst, Kattenbroek, Calveen, Nieuwland, De Hoef, Hooglanderveen, Hoogland-West en Vathorst.

Bank reinigen Amersfoort

Banken met een stoffen bekleding reinigen we het meest.
Niet alleen in Amersfoort en omgeving overigens, maar in heel Nederland.
En omdat we dit al sinds 2002 doen en dus al duizenden banken hebben schoon gemaakt kun je ons gerust een specialist noemen in bank reinigen.
Hieronder zie je een paar voorbeelden van de banken die we in de afgelopen jaren gereinigd hebben.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van een bank of stoel met stoffen bekleding in Amersfoort.

Reviews van klanten
 • Oskam – Dordrecht

  Bank laten reinigen. Perfect of de bank weer als nieuw is. Vakkundig personeel weet wat ze doen en geven goede adviezen !!

 • Merk V. – Berlicum

  Onze stoffen 3 zits-bank en love seat hadden we al ruim 8 jaar in gebruik, nu zeer netjes geworden na de reiniging van De Meubelreiniger! Zo kunnen we nog een lange tijd van onze fijne meubels genieten zonder iets nieuws aan te hoeven schaffen.

 • Daisy – Leidschendam

  Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!

 • Guan – Rijswijk

  3 zits hoekbank met koffie vlek. Deze kwam er de eerste keer voor 95% eruit. Na mailcontact dat we de vlek nog heel lichtjes zagen kwamen ze weer langs en nu is de vlek er helemaal uit. Echt top service. Vooraf duidelijke communicatie en afspraken. Zeer aan te raden!

 • Rene Duivenvoorden

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Kim – Amsterdam

  Supersnelle service en goed advies. Maarten is zeer vriendelijk en heeft mijn bank weer helemaal schoon gekregen. Dank!

 • Fam. van Spronsen – Ridderkerk

  Wow, wat is onze bank opgeknapt! Niet alleen superschoon, maar ook met uitleg hoe we 'm zo kunnen houden. Daarnaast heeft Jeroen ook een kuil, die al jaren in de bank zit, opgelost. De bank ziet er weer als nieuw uit! Daarnaast is Jeroen ook heel (klant)vriendelijk, ruimt hij alles netjes op en maakt hij gezellig een praatje. Echt een aanrader!!

 • Paul S. – Amsterdam

  Het resultaat is boven verwachting. Onze bank was erg vies maar is nu weer als nieuw! Jeroen geeft ook nog eens handige tips. Zeer goede en nette service. Absoluut een aanrader!

 • Stefanie H. – Rotterdam

  Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

 • P. Dimas – Zoetermeer

  We hadden een bank overgenomen en de vorige eigenaar hadden katten. We zijn zeer tevreden met de snelheid tussen afspraak en uitvoering. Ons gevoel dat de bank erg vuil was kwam uit nadat de Meubelreiniger de bank onderhanden heeft genomen. Super tevreden met een schone bank. Keurig gedaan en zeker een aanrader !!

 • Mevr. van den Berg

  Onze lichte bank was na anderhalf jaar intensief gebruik echt even toe aan een reiniging. Het resultaat is echt ongelooflijk! Maarten is professioneel, heeft passie voor zijn vak en zet kwaliteit voorop. Ontzettend tevreden en een dikke aanrader!!

 • Menalda Bavicnk – Amersfoort

  Prima ervaring. De meubelreiniger kwam op tijd en heeft keurig werk geleverd. Onze bank ziet er weer tip top uit. Vloer werd netjes afgedekt met zeil en kleed en alles is weer netjes op zijn plek gezet en opgeruimd. We kregen zelfs nog een onderhoudssetje en goede tips voor vlek verwijderen. Jeroen was een prettige persoonlijkheid om in huis te hebben en wat kan hij hard werken!! Meubelreiniger en Jeroen bedankt voor de correcte service en onze "nieuwe" bank!

 • Boy – Nieuwegein

  Netjes te woord gestaan bij het inplannen van de opdracht. Gisteren is mijn groene 3-zits bank gereinigd, ik kan niet anders zeggen dan dat ik dacht dat ze een nieuwe bank hadden neergezet. Buiten dat kwam de pasgewassen frisheid je tegemoet. Zou dit bedrijf aanraden. Nice job!

 • Stefanie H. – Rotterdam

  Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

 • Bas Otte

  Duidelijke communicatie vooraf. _ Geen verassingen. - Goed werk. - Voor kleine meerprijs (€ 25,-) is de bank gevuld daar waar de zitting wat was ingezakt. Zit weer als nieuw! - Op tijd - Advies over verwijderen vlekken. Hoe doe je dit nu?

 • Chris – Den Haag

  Vanmorgen is Jeroen bij mij geweest. voor het reinigen van mijn bank. Wat een fantastisch resultaat. Vlekken die er echt al een tijd in de bank zaten, zijn nu gewoon verdwenen. Jeroen is echt een professional, met kennis van zaken en met een hart voor het werk wat hij doet. Hij is trots op zijn werk, en neemt echt de tijd om het beste resultaat te bereiken. Ook na het reinigen van de bank neemt hij nog even de tijd om je advies te geven hoe je de stof en vlekken in de toekomst het beste kunt behandelen. Niets anders dan een vakman! Het contact voorafgaand aan de afspraak was ook heel erg fijn, persoonlijk contact, duidelijke afspraken en keurige bevestiging van de afspraken en de factuur per mail. Het is dat ik niet meer sterren kan geven, maar de vijf sterren zeker waard! Bedankt!

 • Loet – Utrecht

  Zeer professionele aanpak en ook fijn: persoonlijk contact! Alle vragen worden beantwoord en mijn zonnegele bank is inderdaad weer zonnegeel. Waar ik héél erg blij mee ben. Dank!!!

 • Johan Bijl – Abbenes

  De firma Meubelreiniger heeft bij ons in huis een prestatie geleverd die in het hedendaagse helaas nog maar te weinig voorkomt. Wij hebben ervaren dat hun werkzaamheden ver boven onze verwachtingen werden uitgevoerd. Ter adstructie: preventieve maatregelen voldoende geen spatje op de vloer en omgeving en daar na uitvoering van werkzaamheden, dat je de meubels on de minuut zag opknappen. Wij zijn erg gelukkig om op deze wijze onze meubels nog een langere tijd te kunnen blijven gebruiken. Resumerend: ik durf en wil "De Meubelreiger" van harte bij een ieder aan te bevelen.

 • Monika F. – Warmond

  De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

 • Raymond K. – Montfoort

  Er zaten vlekken op beide armleuningen na het zelf proberen te reinigen van bloedvlekken. Door jullie laten reinigen en ik ben meer dan zeer tevreden over het resultaat.

Trap reinigen Amersfoort

Als je in Amersfoort of in 1 van de omliggende plaatsen woont en een mooie gestoffeerde trap hebt weet je dat daar op ten duur loopsporen in komen.

En dat is dan het zichtbare vuil. Het meeste vuil is niet zichtbaar en zit tussen de polen van de trapbekleding.

Het laten uitvoeren van een goede dieptereiniging zorgt ervoor dat de trapbekleding weer schoon en fris wordt. 

Trapbekleding reinigen Rotterdam

En het laten uitvoeren van een dieptereiniging op je trapbekleding is echt veel goedkoper dan het opnieuw laten bekleden van je trap.
Dus als de trapbekleding nog niet versleten is en je toch wel af wil van de gebruikssporen en het vuil kun je het beter laten reinigen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van trapbekleding in Amersfoort.

Maar ook voor het schoonmaken van kleden, tapijt, eetkamerstoelen en fauteuils komen we graag bij je thuis. 

Tapijt reinigen Amersfoort

Naast het reinigen van banken en stoelen komen we met hetzelfde enthousiasme ook gewoon bij je thuis om het vastliggende tapijt of vloerbedekking te reinigen.
We laten grote meubels als kasten en bed gewoon staan maar banken, tafels en stoelen schuiven met plezier even opzij om al het tapijt te reinigen.
Voor het reinigen van tapijt in Amersfoort gebruiken we ook de sproei/extractie methode. Dit is dezelfde reinigingsmethode als voor reinigen van bank en stoel met stoffen bekleding.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van tapijt of vloerbedekking in Amersfoort.

Amersfoort tapijt reinigen

Kleed reinigen Amersfoort

Woon je in Amersfoort of in 1 van de omliggende plaatsen en heb je een mooi vloerkleed dat wel een reiniging kan gebruiken?
Voor het reinigen van vloekleden in Amersfoort maken we gebruik van een landelijk werkende partner die gespecialiseerd is in het goed en grondig reinigen van vloerkleden. 
Als het om welke reden dan ook echt nodig is dat het vloerkleed op locatie gereinigde moet worden dan doen we dat natuurlijk ook.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van een kleed in Amersfoort

Aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte LP Amersfoort
wel zo persoonlijk voor het maken van een offerte!

Omdat 1 foto meer zegt dan 1.000 woorden ontvangen we graag een paar foto's van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

FAQ Amersfoort meubel- en tapijtreiniging

 • Reinigen jullie in heel Amersfoort?

  Ja, we komen in alle wijken van Amersfoort meubels en tapijt reinigen.

 • Reinigen jullie ook lederen banken?

  We reinigen zeker lederen banken en stoelen. En als het leer niet (meer) te reinigen is kunnen we het op locatie  verven en zo een nieuwe kleur geven.

 • Hoe maak ik een afspraak voor een reiniging?

  De beste manier is om eerst een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Als je daarmee akkoord bent bellen we je op om een afspraak in te plannen.

 • Verdwijnen alle vlekken bij een reiniging?

  Die vraag is niet zo makkelijk te beantwoorden want het resultaat wordt bepaald door soort vlek, soort stof en wat je er zelf al aan gedaan hebt. Maar 98% van de aanwezige vlekken krijgen we er meestal wel uit.

Logo de meubelreiniger

Lees onze Tips en Adviezen !

Scroll naar top