Kantinestoel reinigen

Schoonmaken van kantinestoelen

In iedere kantine of bedrijfsrestaurant staan stoelen en tafels. Van hout, kunststof, natuurlijke stoffen als wol of leer. Stoelen die tijdens de pauzes heel wat te verduren hebben. Er wordt nogal wat gemorst dat zeker niet direct gereinigd wordt. Met (veel) vlekken op de stoel als gevolg.

Regelmatige reiniging van de kantinestoelen kan voorkomen dat vlekken er absoluut niet meer uit te halen zijn.

Schone kantine- of bedrijfsrestaurantstoelen hebben een goede positieve uitstraling op personeel en op uw klanten en leveranciers die blijven eten. Regelmatige reiniging zorgt er daarnaast voor dat de stoffering minder snel zal slijten en dus hoeft er minder snel in nieuwe stoelen geïnvesteerd te worden.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw kantinestoelen.
Bel ons of stuur ons via de contactpagina een email bericht of vraag direct een offerte aan.

kantinestoel reinigen
Bedrijfsrestaurant stoelen weer schoon en fris

Dieptereiniging van bedrijfsrestaurantstoelen

Voor vervuilde kantine- en bedrijfsrestaurantstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd.

De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen.

Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor zijn uw stoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog.

Wat kost het reinigen van bedrijfsrestaurant stoelen?

Voor zakelijke klanten hanteren we altijd een projectprijs.  Als u ons laat zien wat voor kantinestoelen u hebt staan en in welke aantallen maken we graag een projectprijs voor u.
We kunnen uw kantinestoelen ook bij wijze van abonnement reinigen.
Vraag ons naar de mogelijkheden via het contactformulier.
We komen ze graag met u bespreken.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van kantinestoelen.

Scroll naar top