kantinestoelen reinigen

Kantinestoelen worden intensief gebruikt. Gestoffeerde stoelen hebben dan vaak vlekken. Regelmatig reinigen van de stoelen in de kantine is nodig om de stoelen schoon en fris te houden.

kantinestoel reinigen

Schoonmaken van kantinestoelen

In iedere kantine of bedrijfsrestaurant staan stoelen en tafels. Van hout, kunststof, natuurlijke stoffen als wol of leer. Stoelen die tijdens de pauzes heel wat te verduren hebben. Er wordt nogal wat gemorst dat zeker niet direct gereinigd wordt. Met (veel) vlekken op de stoel als gevolg.

Regelmatige reiniging van de kantinestoelen kan voorkomen dat vlekken er absoluut niet meer uit te halen zijn.

Schone kantine- of bedrijfsrestaurantstoelen hebben een goede positieve uitstraling op personeel en op uw klanten en leveranciers die blijven eten. Regelmatige reiniging zorgt er daarnaast voor dat de stoffering minder snel zal slijten en dus hoeft er minder snel in nieuwe stoelen geïnvesteerd te worden.

Dieptereiniging van kantinestoelen

Voor vervuilde kantine- en bedrijfsrestaurantstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd.

De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen.

Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor zijn uw stoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog.

Wat kost het reinigen van een kantinestoel

Voor zakelijke klanten hanteren we altijd een projectprijs.  Als u ons laat zien wat voor kantinestoelen u hebt staan en in welke aantallen maken we graag een projectprijs voor u.
We kunnen uw kantinestoelen ook bij wijze van abonnement reinigen.
Vraag ons naar de mogelijkheden via het contactformulier.
We komen ze graag met u bespreken.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van kantinestoelen.

Impregneren van een kantinestoel

Na iedere reiniging is het mogelijk om een speciale impregneerlaag op de meubelstof van de kantinestoel aan te brengen.

Bij impregneren van kantinestoelen heeft u de keuze tussen gewoon impregneren en brandvertragend impregneren.

Gewoon impregneren van kantinestoel

Bij gewoon impregneren van een kantinestoel brengen we een onzichtbare laag aan op de meubelstof. Deze laag beschermt de meubelstof tegen snel intrekken van gemorste vloeistoffen.

Brandvertragend impregneren van een kantinestoel

Bij brandvertragend impregneren van een kantinestoel beschermen we de meubelstof niet alleen tegen snel intrekken van vloeistoffen maar ook tegen snelle ontbranding, vlamverspreiding, druppelvorming en rookontwikkeling.)

Door meubelstof te behandelen met een brandvertragend impregneermiddel zullen de kantinestoelen voldoen aan de meest voorkomende verticale brandtesten zoals bijvoorbeeld de ISO 6940, ISO 6941, NEN EN 1101, NEN 1102 & DIN 4102/B1.

Inclusief een certificaat voor bijvoorbeeld de brandweer & verzekering.

De door ons gebruikte brandvertrager FRS-TSN is geschikt voor het brandvertragend behandelen van gordijnen en textiel en laat geen witte kringen achter.
Witte kringen ontstaan meestal door de aanwezigheid van hygroscopische zouten in brandvertragende producten. 

Offerte aanvragen reinigen kantinestoel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Offerte Aanvraag Kantinestoel
Controleer goed of je je emailadres juist hebt ingevuld! Bij onjuiste invulling komt onze e-mail met offerte niet bij je aan!
Als het exacte aantal niet bekend is ontvangen we graag een schatting van het aantal.
(om een goede offerte op te stellen hebben we zoveel mogelijk informatie nodig, maar een paar foto’s sturen zegt meer dan 1000 woorden)

We ontvangen graag een paar foto’s van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

Logo-de meubelreiniger
Scroll naar top