Kleed laten reinigen

Een vloerkleed of karpet reinigen is een klus waar niemand naar uit kijkt. Maar je hebt met veel zorg een prachtig karpet uitgekozen en nu is helaas een nare vlek in terecht gekomen. Wat nu doen?

Tapijtreiniging

Kan jouw vloerkleed wel een reiniging gebruiken?

Er is een vaas met (vuil) water omgevallen? Iemand heeft een glas of mok met drank als koffie of thee laten vallen. Of zelfs rode wijn!

Misschien is er wel een ongelukje gebeurd waardoor je mooie vloerkleed een vlek van heeft van bloed-, braaksel-, of urinesporen? Geen zorgen, welke vlek er ook is ontstaan, de deskundigen van De Meubelreiniger kunnen jouw karpet vakkundig reinigen.
Maar ga niet teveel zelf aan het proberen want dat kan vaak meer kwaad dan goed doen.
Behalve met water werken is ieder ander middel af te raden.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende en gratis offerte aan.
Je weet dan snel hoeveel het gaat kosten om je kleed weer schoon en fris te krijgen.

Laat je vloerkleed reinigen door een specialist

Wil je jouw vloerkleed reinigen, maar weet je niet zo goed hoe dat moet?
En welke producten je het beste kunt gebruiken om de vlekken uit je vloerkleed te krijgen?
Een vloerkleed reinigen is niet zo eenvoudig. Dat maken we iedere dag mee.

Elk karpet is anders.
Ten eerste verschilt de soort stof. De één is van wol, de ander van katoen, een derde van velours en dan zijn er natuurlijk nog de stijlvolle leren kleden. Voordat we met het reinigen beginnen, is het dus van belang te weten om welke stof het gaat.

Zodra onze vakmensen dat hebben vastgesteld, worden eventueel aanwezige vlekken grondig geïnspecteerd. Als de experts dan ook weten om welk soort vlek het gaat, wordt het reinigingsmiddel gekozen.

Omdat onze specialisten al vele jaren ervaring hebben op het gebied van reinigen, weten zij precies wat op dit moment het nieuwste en beste middel is om die ene specifieke vlek op die ene betreffende stof te behandelen. Zij pakken dit middel erbij en het reinigen van uw karpet kan beginnen!

Laat daarom onze professionals je deze zorg uit handen nemen. De Meubelreiniger heeft al vele jaren ervaring in reiniging van vloerkleden. Wij gebruiken enkel de beste reinigingsproducten en zorgen ervoor dat uw vloerkleed er straks weer als nieuw uitziet.

Wil je ook weer genieten van jouw vloerkleed? Laat je vloerkleed reinigen professioneel door onze deskundigen reinigen. Dat is stukken goedkoper dan een nieuw kleed kopen en je hoeft geen afscheid van je mooie vloerkleed te nemen.

Vlek verwijderen op vloerkleed

Onze vakmensen hebben al heel veel jaar ervaring in het reinigen van allerhande vloerkleden. Zij weten daardoor inmiddels heel goed welk reinigingsmiddel zij het beste kunnen gebruiken op bepaalde materiaalsoorten. Ook hebben zij al diverse vleksoorten mogen behandelen.
Uiteraard reinigen we zowel een hoogpolig als laagpolig karpet en vloerkleed.
Maar je bent bij ons welkom voor het reinigen van je design vloerkleed, Perzisch tapijt, Oosters tapijt, wollen Berber, Eucalyptus vloerkleed, enzovoort.

Rode wijn gemorst op je vloerkleed? Geen probleem, wij reinigen dat met gemak.

Is er een ongelukje op je karpet gebeurd, waardoor er bloed- of urinesporen zichtbaar zijn? Ook daarvoor hebben wij de juiste reinigingsmiddelen.

Maar wel belangrijk om niet eerst zelf met allerlei middeltjes en schoonmaakspullen aan de slag te gaan. Je zult niet de eerste zijn waar een vlek op een wollen berber ineens groen of paars wordt. Gewoon het gevolg van een chemische reactie tussen het gemorste en de toegevoegde schoonmaakmiddelen. En dan helpt alleen de vlekkenschaar nog maar! En die wil je niet gebruiken.

Wacht dus niet langer en laat je vloerkleed reinigen.

Vloerkleed reinigen in vijf stappen

Misschien vrees je een beetje bij het idee van een reiniging van je kleed. Het klinkt ook wel als een behoorlijke ingreep. Maar maak je geen zorgen; wij hebben de klus geklaard voordat je het doorhebt.

Een vloerkleed reinigen doen wij ten eerste altijd op locatie. Wij komen dus gewoon jouw kant op om jouw kleed schoon te maken. Daarnaast hoeven wij het kleed dus ook niet los te trekken of mee te nemen naar een loods of werkplaats. Wij halen de vlekken gewoon bij jou thuis uit het vloerkleed.

Deze tapijtreiniging wordt volgens een al vele jaren goed werkend stappenplan uitgevoerd:

  1. De vloer en omliggende meubelen worden afgedekt
  2. Het vloerkleed of karpet wordt grondig geïnspecteerd
  3. Het vloerkleed krijgt een benodigde voorbehandeling
  4. Je vloerkleed wordt gereinigd
  5. We voeren samen laatste inspectie uit

Offerte aanvragen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het op locatie reinigen van je vloerkleed of carpet.

De Meubelreiniger

Lees onze Tips en Adviezen !

Scroll naar top