Vergaderstoel reinigen

Schoonmaken van vergaderstoelen

Ieder bedrijf of zaak heeft wel een ruimte waar vergaderd wordt of besprekingen worden gehouden. U waarschijnlijk ook!

Een ruimte waar klanten en leveranciers komen. En als de ruimte er netjes en opgeruimd uitziet geeft dat zeker een goede uitstraling hebben naar personeel en klanten.

Vergaderruimtes en daarmee dus ook vergaderstoelen worden echter niet continu gebruikt. Hierdoor ontstaat vaak de indruk dat deze stoelen niet vuil zijn. En worden ze veel minder vaak gereinigd dan bureaustoelen. En optisch gezien is dit vaak waar. Ze zien er niet vuil uit. Maar dit wil niet zeggen dat ze “schoon” zijn.

Juist omdat ze minder gebruikt worden krijgen ze minder schoonmaakaandacht en kan, net zoals in bureaustoelen, er een behoorlijke populatie aan huisstofmijt in aanwezig zijn. De uitwerpselen van de huisstofmijt kunnen nare allergieën veroorzaken.

Vergaderstoel reinigen amsterdam

Regelmatig de vergaderstoelen reinigen is dus geen overbodige luxe. Het af en toe stofzuigen van de bekleidng heeft onvoldoende effect. Ook een nat doekje er over halen gaat geen resultaat geven.
Een goede dieptereiniging wel!
Ook alleen maar vlekken verwijderen maakt geen schone vergaderstoel. Er zullen nl. door het uitwrijven van het aanwezige vuil nieuwe en andere vlekken ontstaan.

Goed en frequent onderhoud van de vergaderstoel is dan van essentieel belang. En door goede reiniging zal de stoffering minder snel slijten en hoeft er dus minder snel in nieuwe vergaderstoelen geïnvesteerd te worden. Goede reiniging van een vergaderstoel is dus  belangrijk.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw vergaderstoelen.
Bel ons of stuur ons via de contactpagina een email bericht.

Dieptereiniging van een vergaderstoel

Een vergaderstoel reinigen doen we altijd volgens het principe van de dieptereiniging. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de vergaderstoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Dat komt los van de vezel en wordt vervolgens grondig afgezogen.

Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor zijn uw vergaderstoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

Wat kost een vergaderstoel reinigen?

Voor zakelijke klanten gaan we altijd uit van een projectprijs.  Als u ons laat zien wat voor vergaderstoelen u hebt staan en in welke aantallen maken we graag een projectprijs voor u.

Vergaderstoelen reinigen op basis van een abonnement?
Ook dat kan bij ons.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van vergaderstoelen.

Scroll naar top