Restaurantstoelen reinigen

Restaurantgasten waarderen het als ze op een schone en frisse restaurantstoel mogen zitten

restaurantstoel reinigen

Schoonmaken van restaurantstoelen

Ieder restaurant heeft zo haar eigen stoelen voor haar gasten. Hout, stof, leer en combinaties. Stoelen waar u als restauranteigenaar bewust keuzes gemaakt hebt. Stoelen die passen in de lijn van de huisstijl of land van herkomst.

Restaurantstoelen moeten schoon zijn.
Gasten op vuile stoelen laten zitten wordt niet gewaardeerd door de gasten. Zij willen schoon bestek, schone toiletten en schone stoelen en tafels zien.
Niemand zit graag op een vieze stoel als die uit eten gaat.

Volgens een door Kimberly-Clark Professional uitgevoerd Europees onderzoek is hygiëne een van de belangrijkste criteria waarop consumenten hun keuze voor een restaurant bepalen.

84% van de ondervraagden geeft aan dat ze niet zullen terugkeren naar een restaurant dat ze als onhygiënisch hebben ervaren, ook al was de kwaliteit en de prijs van het eten wel in orde.
Naast vuil bestek en serviesgoed zijn vieze keukens en vieze toiletten een doorn in het oog. Maar ook restaurantstoelen die vuil zijn of vol met vlekken zitten worden niet gewaardeerd.

Een restaurant stoel hoort schoon en fris te zijn.
De MeubelReiniger kan periodiek uw restaurantstoelen reinigen

Naast het feit dat schone restaurantstoelen een goede uitstraling hebben naar uw gasten zal door goede regelmatige reiniging de stoffering ook minder snel slijten. En hoeft u dus minder snel in nieuwe stoelen te investeren.

Maar voorkomen dat de stoelen in uw restaurant vies worden kan bijna niet. En deze vervangen als ze vuil zijn is ook een kostbare zaak.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor het reinigen van ook uw restaurantstoelen.

utrecht meubelreiniging

Dieptereiniging van een restaurantstoel

Voor vervuilde restaurantstoelen wordt altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd.

De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen.

Vlekken op restaurantstoelen hebben onze speciale aandacht. Want waar is de kans op een vlek groter dan in een restaurant?
We garanderen zeker niet dat we alle vlekken uit alle stoelen krijgen.
We weten als geen andere uit ervaring dat dit gewoon onmogelijk is.
Wel garanderen we dat iedere vlek op iedere stoel apart behandeld wordt om zo het best mogelijke resultaat te bereiken.

Wat kost het reinigen van een restaurantstoel?

Voor restaurants gaan we uit van een op maat gemaakte projectprijs. 

Als u ons laat zien wat voor restaurantstoelen u hebt staan en in welke aantallen maken we graag een projectprijs voor u.
We kunnen uw restaurantstoelen ook bij wijze van abonnement reinigen.
Vraag ons naar de mogelijkheden via het contactformulier.
We komen ze graag met u bespreken.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van restaurantstoelen.

rode wijnvlek verwijderen

Impregneren van restaurantstoelen

Na iedere reiniging is het mogelijk om een speciale impregneerlaag op de meubelstof van de restaurantstoelen aan te brengen.

Bij impregneren van restaurantstoelen heeft u de keuze tussen gewoon impregneren en brandvertragend impregneren.

Gewoon impregneren van restaurantstoel

Bij gewoon impregneren van een restaurantstoel brengen we een onzichtbare laag aan op de meubelstof. Deze laag beschermt de meubelstof tegen snel intrekken van gemorste vloeistoffen.

Brandvertragend impregneren van restaurantstoelen

Bij brandvertragend impregneren van restaurantstoelen beschermen we de meubelstof niet alleen tegen snel intrekken van vloeistoffen maar ook tegen snelle ontbranding, vlamverspreiding, druppelvorming en rookontwikkeling.)

Door meubelstof te behandelen met een brandvertragend impregneermiddel zullen de restaurantstoelen voldoen aan de meest voorkomende verticale brandtesten zoals bijvoorbeeld de ISO 6940, ISO 6941, NEN EN 1101, NEN 1102 & DIN 4102/B1.

Inclusief een certificaat voor bijvoorbeeld de brandweer & verzekering.

De door ons gebruikte brandvertrager FRS-TSN is geschikt voor het brandvertragend behandelen van gordijnen en textiel en laat geen witte kringen achter.
Witte kringen ontstaan meestal door de aanwezigheid van hygroscopische zouten in brandvertragende producten. 

Offerte aanvragen reinigen restaurantstoel

Offerte Aanvraag Restaurantstoel
Controleer goed of je je emailadres juist hebt ingevuld! Bij onjuiste invulling komt onze e-mail met offerte niet bij je aan!
Als het exacte aantal niet bekend is ontvangen we graag een schatting van het aantal.
(om een goede offerte op te stellen hebben we zoveel mogelijk informatie nodig, maar een paar foto’s sturen zegt meer dan 1000 woorden)

We ontvangen graag een paar foto’s van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

Logo-de meubelreiniger
Scroll naar top