Bank reinigen

Waarom een nieuwe bank kopen als die ook makkelijk te reinigen is?

bank reiniging

Iedere bank wordt vuil!

Je hebt net een nieuwe bank in huis en je morst er al snel iets op met als gevolg een hinderlijke vlek of een kring.
Wat moet je doen?

Of je bank of bankstel is al wat langer in gebruik en nog lang niet aan vervanging toe. Je bankstel is echter door de tijd heen wel valer en dus minder mooi geworden. Ook zitten er best wel wat vlekken in. Best irritant dus. En zeker met die komende verjaardag. Hier kun je je gasten toch niet op laten zitten?
Hoe krijg ik die bank weer schoon?

Wat kun je nu het beste doen om weer een schone bank te krijgen?

Ga je zelf aan de slag om je bank met stoffen bekleding weer schoon en vlekvrij te maken?
Lees dan hier verder.

Of laat je het reinigen en vlekvrij maken van je bank met stoffen bekleding liever aan een professionele bank reiniger over?
Lees dan verder.

Wij krijgen je bank echt weer schoon!
En de eerste stap naar een weer schone en frisse is het aanvragen van een vrijblijvende en gratis offerte.

alcantara rolf benz voor reiniging
alcantara rolf benz na reiniging

Je bank en bankstel laten reinigen?

Als de bank nog lekker zit (of ligt) en geen slijtage plekken heeft is je bank schoonmaken een hele goede en goedkope optie.

Door schoonmaken van je bank hoef je geen afscheid te nemen van je mooie en lekker zittende bank en hoef je ook niet dagenlang winkel in en winkel uit te gaan om een bank te vinden die net zo lekker zit als je eigen bank.

Je stoffen bank door een professionele bankreiniger laten schoonmaken heeft een hoop voordelen.
We noemen er een paar:

 • Professionals weten hoe en waarmee (en waarmee niet!) ze het beste een bank kunnen schoonmaken
 • De bank is na een goede reiniging weer fris en schoon
 • Vlekken op de stoffen bank zijn meestal volledig verwijderd
 • Zand, broodkruimels en ander gemorste zaken zijn er weer uit
 • De levensduur van de bank (meubelstof) wordt door een reiniging verlengd (minder slijtage)
 • De bank ziet er weer mooi uit en kan weer jaren mee

Als je je bank periodiek laat schoonmaken door een specialistische bank reiniger als de Meubelreiniger weet je zeker dat het goed gedaan wordt.

Wat zeggen onze klanten?

Bas Otte
Read More
Duidelijke communicatie vooraf. _ Geen verassingen. - Goed werk. - Voor kleine meerprijs (€ 25,-) is de bank gevuld daar waar de zitting wat was ingezakt. Zit weer als nieuw! - Op tijd - Advies over verwijderen vlekken. Hoe doe je dit nu?
Rene Duivenvoorden
Read More
Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!
Guan
Read More
3 zits hoekbank met koffie vlek. Deze kwam er de eerste keer voor 95% eruit. Na mailcontact dat we de vlek nog heel lichtjes zagen kwamen ze weer langs en nu is de vlek er helemaal uit. Echt top service. Vooraf duidelijke communicatie en afspraken. Zeer aan te raden!
Daisy
Read More
Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!
John Doe
John Doe
@username
Read More
Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!
Boy
Read More
Netjes te woord gestaan bij het inplannen van de opdracht. Gisteren is mijn groene 3-zits bank gereinigd, ik kan niet anders zeggen dan dat ik dacht dat ze een nieuwe bank hadden neergezet. Buiten dat kwam de pasgewassen frisheid je tegemoet. Zou dit bedrijf aanraden. Nice job!
Menalda
Read More
Prima ervaring. De meubelreiniger kwam op tijd en heeft keurig werk geleverd. Onze bank ziet er weer tip top uit. Vloer werd netjes afgedekt met zeil en kleed en alles is weer netjes op zijn plek gezet en opgeruimd. We kregen zelfs nog een onderhoudssetje en goede tips voor vlek verwijderen. Jeroen was een prettige persoonlijkheid om in huis te hebben en wat kan hij hard werken!! Meubelreiniger en Jeroen bedankt voor de correcte service en onze "nieuwe" bank!
Roy
Read More
Vandaag is Jeroen bij ons geweest voor het reinigen van onze bank. De beste keuze die we hadden kunnen maken! Het ziet er weer als nieuw uit. Jeroen zelf was erg gepassioneerd over zijn vak en wist er veel over te vertellen. Top gedaan!
Mevr. van den Berg
Mevr. van den Berg
Read More
Onze lichte bank was na anderhalf jaar intensief gebruik echt even toe aan een reiniging. Het resultaat is echt ongelooflijk! Maarten is professioneel, heeft passie voor zijn vak en zet kwaliteit voorop. Ontzettend tevreden en een dikke aanrader!!
Johan
Read More
De firma Meubelreiniger heeft bij ons in huis een prestatie geleverd die in het hedendaagse helaas nog maar te weinig voorkomt. Wij hebben ervaren dat hun werkzaamheden ver boven onze verwachtingen werden uitgevoerd. Ter adstructie: preventieve maatregelen voldoende geen spatje op de vloer en omgeving en daar na uitvoering van werkzaamheden, dat je de meubels on de minuut zag opknappen. Wij zijn erg gelukkig om op deze wijze onze meubels nog een langere tijd te kunnen blijven gebruiken. Resumerend: ik durf en wil "De Meubelreiger" van harte bij een ieder aan te bevelen.
John
Read More
Er zijn tegenwoordig maar weinig dingen waar ik als consument vrolijk van word. Een aangename uitzondering vormt De Meubelreiniger , Amanda voor de intake, waarmee je na 5 woorden al aan de keukentafel zit en Jeroen . Wat een brede kennis van zaken heeft die man. Je kan hem buiten zijn vakgebied alles vragen over ditjes en datjes, van appelazijn tot polypress, meneer is een soort medicijnman. Hulde! En het geleverde werk? .In 1 woord: Toppie. De Meubel Reiniger mag van mij iedere week komen.
Previous
Next

Lees HIER meer reviews en beoordelingen.

Wat kost het laten reinigen van je bank of bankstel?

Natuurlijk wil je eerst graag weten wat het kost om jouw bank of bankstel te laten schoonmaken?
Of zoals we het al vaak horen bij het eerste contact: “Wat kost een bank reinigen bij jullie?

Makkelijke vraag met helaas niet zo’n makkelijk antwoord.
Want er zijn nogal veel verschillende soort en maten banken. Strakke bank, hoekbank, U-bank, …?
Hoe groot is de bank (aantal zitplaatsen)?
Liggen er vaste of losse kussens op de bank?
Zijn die kussens aan beide of maar aan 1 kant te gebruiken?
Met wat voor meubelstof is de bank bekleed: natuurlijke vezels als katoen, wol of linnen, kunststof vezels, micro-vezel, micro-leder, ….
Zitten er veel of helemaal geen (vet)vlekken op de bank?

Een standaard prijs voor je bank schoonmaken geven zonder dat we weten wat je precies hebt staan is dus niet zo eenvoudig.

Het is voor ons beide veel beter dat we van te voren weten waar we het over hebben zodat we je een eerlijke en vaste prijs kunnen geven.

De beste manier om precies te weten wat de reinigingsprijs voor jouw bank of bankstel bij ons is, is het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Wat kun je verwachten van het laten reinigen van je bank?

Hieronder staan een aantal voorbeelden van banken en bankstellen die wij professioneel gereinigd hebben. Op deze voor-en-na-foto’s kun je goed zien wat professionele reiniging doet met je bank. Bij vlekken is het vaak niet alleen de vlek die verdwijnt, maar krijgt de hele bank een frisser en schoner uiterlijk terug.

Bank reiniging aan huis

Er zijn bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het schoon maken van banken en bankstellen met een stoffen of lederen bekleding. Veel van deze bedrijven komen de meubels ophalen om ze in een werkplaats te reinigen. Je bent de meubels dan zeker een week kwijt. Daarnaast is er een kans op schade aan de bank tijdens het transport.
De Meubelreiniger komt de bank schoonmaken op locatie: bij jou thuis of op de zaak en doet dit al sinds 2003.
Bank reiniging aan huis!

Wij hebben in die tijd veel kennis opgebouwd en beschikken over de juiste specialisten en al het denkbare materieel en reinigingsmiddelen voor het reinigen van meubels en tapijten.

Voor het schoonmaken van je bank, stoel of tapijt ontvang je van ons altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave.
Je weet dan precies waar je wat kosten betreft aan toe bent.
En zo kom je achteraf ook niet voor onaangename verrassingen te staan – “sorry, het is toch meer werk dan gedacht en daarom moet je nog even 100 euro bij betalen.” Niet bij de Meubelreiniger – afspraak is afspraak!
Bij een akkoord plannen we een afspraak voor het reinigen in en we geven je zoveel mogelijk informatie over het reinigen waarbij je ook al je vragen kunt stellen.

We zorgen er voor dat je bank of bankstel binnen enkele uren weer helemaal schoon en fris is!

Wij staan al jaren voor kwaliteit! Soms duurt het iets langer voordat je aan de beurt bent. Iedere opdracht (klein en groot) pakken we met alle aandacht en zorg op. Een tevreden klant hebben is voor ons belangrijker dan snel klaar zijn! En dat betekent dat we meestal wel een wachttijd van enkele weken hebben.

Bekijk een aantal van de reviews die we van onze klanten kregen:

 • Bas Otte

  Duidelijke communicatie vooraf. _ Geen verassingen. – Goed werk. – Voor kleine meerprijs (€ 25,-) is de bank gevuld daar waar de zitting wat was ingezakt. Zit weer als nieuw! – Op tijd – Advies over verwijderen vlekken. Hoe doe je dit nu?

 • Rene Duivenvoorden

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Guan – Rijswijk

  3 zits hoekbank met koffie vlek. Deze kwam er de eerste keer voor 95% eruit. Na mailcontact dat we de vlek nog heel lichtjes zagen kwamen ze weer langs en nu is de vlek er helemaal uit. Echt top service. Vooraf duidelijke communicatie en afspraken. Zeer aan te raden!

 • Chris – Den Haag

  Vanmorgen is Jeroen bij mij geweest. voor het reinigen van mijn bank. Wat een fantastisch resultaat. Vlekken die er echt al een tijd in de bank zaten, zijn nu gewoon verdwenen. Jeroen is echt een professional, met kennis van zaken en met een hart voor het werk wat hij doet. Hij is trots op zijn werk, en neemt echt de tijd om het beste resultaat te bereiken. Ook na het reinigen van de bank neemt hij nog even de tijd om je advies te geven hoe je de stof en vlekken in de toekomst het beste kunt behandelen. Niets anders dan een vakman! Het contact voorafgaand aan de afspraak was ook heel erg fijn, persoonlijk contact, duidelijke afspraken en keurige bevestiging van de afspraken en de factuur per mail. Het is dat ik niet meer sterren kan geven, maar de vijf sterren zeker waard! Bedankt!

 • P. Dimas – Zoetermeer

  We hadden een bank overgenomen en de vorige eigenaar hadden katten. We zijn zeer tevreden met de snelheid tussen afspraak en uitvoering. Ons gevoel dat de bank erg vuil was kwam uit nadat de Meubelreiniger de bank onderhanden heeft genomen. Super tevreden met een schone bank. Keurig gedaan en zeker een aanrader !!

 • Daisy – Leidschendam

  Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!

 • Boy – Nieuwegein

  Netjes te woord gestaan bij het inplannen van de opdracht. Gisteren is mijn groene 3-zits bank gereinigd, ik kan niet anders zeggen dan dat ik dacht dat ze een nieuwe bank hadden neergezet. Buiten dat kwam de pasgewassen frisheid je tegemoet. Zou dit bedrijf aanraden. Nice job!

 • Menalda Bavicnk – Amersfoort

  Prima ervaring. De meubelreiniger kwam op tijd en heeft keurig werk geleverd. Onze bank ziet er weer tip top uit. Vloer werd netjes afgedekt met zeil en kleed en alles is weer netjes op zijn plek gezet en opgeruimd. We kregen zelfs nog een onderhoudssetje en goede tips voor vlek verwijderen. Jeroen was een prettige persoonlijkheid om in huis te hebben en wat kan hij hard werken!! Meubelreiniger en Jeroen bedankt voor de correcte service en onze “nieuwe” bank!

 • Loet – Utrecht

  Zeer professionele aanpak en ook fijn: persoonlijk contact! Alle vragen worden beantwoord en mijn zonnegele bank is inderdaad weer zonnegeel. Waar ik héél erg blij mee ben. Dank!!!

 • Roy Dessing – Gouda

  Vandaag is Jeroen bij ons geweest voor het reinigen van onze bank. De beste keuze die we hadden kunnen maken! Het ziet er weer als nieuw uit. Jeroen zelf was erg gepassioneerd over zijn vak en wist er veel over te vertellen. Top gedaan!

 • Duivenvoorden – Haarlem

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Kraakman – Heiloo

  Op 18 april 2019 kwam Jeroen van De Meubelreiniger onze rode alcantara bankjes opfrissen en schoon maken. Verrast en blij waren wij met het resultaat. Onze bankjes zijn weer als nieuw. Heel erg bedankt Jeroen.

 • Dekker – Bergen

  Heel blij met de reiniging. De banken zijn weer als nieuw. Jeroen Kleverwal is een harde en goede werker en daarnaast ook een heel vriendelijke man. Een aanrader!

 • Mevr. van den Berg

  Onze lichte bank was na anderhalf jaar intensief gebruik echt even toe aan een reiniging. Het resultaat is echt ongelooflijk! Maarten is professioneel, heeft passie voor zijn vak en zet kwaliteit voorop. Ontzettend tevreden en een dikke aanrader!!

 • Johan Bijl – Abbenes

  De firma Meubelreiniger heeft bij ons in huis een prestatie geleverd die in het hedendaagse helaas nog maar te weinig voorkomt. Wij hebben ervaren dat hun werkzaamheden ver boven onze verwachtingen werden uitgevoerd. Ter adstructie: preventieve maatregelen voldoende geen spatje op de vloer en omgeving en daar na uitvoering van werkzaamheden, dat je de meubels on de minuut zag opknappen. Wij zijn erg gelukkig om op deze wijze onze meubels nog een langere tijd te kunnen blijven gebruiken. Resumerend: ik durf en wil “De Meubelreiger” van harte bij een ieder aan te bevelen.

 • Jasper – Leiden

  Een paar behoorlijk grote, opgedroogde bloedvlekken op een vrijwel nieuwe bank, tot mijn verbazing helemaal weg na een behandeling (die ook nog snel en goedkoper dan ik verwacht had was). Meer dan tevreden!

 • Monica F – Warmond

  De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

 • Fam. van Spronsen – Ridderkerk

  Wow, wat is onze bank opgeknapt! Niet alleen superschoon, maar ook met uitleg hoe we ‘m zo kunnen houden. Daarnaast heeft Jeroen ook een kuil, die al jaren in de bank zit, opgelost. De bank ziet er weer als nieuw uit! Daarnaast is Jeroen ook heel (klant)vriendelijk, ruimt hij alles netjes op en maakt hij gezellig een praatje. Echt een aanrader!!

 • Timothy Worthington – Barendrecht

  Ik had een afspraak op maandag 04-03-19. Jeroen was keurig op tijd, zelfs te vroeg! Jeroen is een man met vakkennis en een passie voor zijn werk. Onze bank ziet er weer uit als nieuw. Hij heeft mij laten zien wat er allemaal was gedaan en kreeg nog behoorlijk wat tips mee om de bank netjes te houden. Topbedrijf en als ik weer mijn meubels moet laten reinigen , dan bel ik Amanda gelijk weer op. AANRADER!

 • Peter Buurman – Rotterdam

  Wij zijn heel tevreden met de vriendelijke en snelle service van De MeubelReiniger. Ons bankstel is thuis schoongemaakt door een zeer professionele medewerker welke goed uit kan leggen hoe ons bankstel in toekomst bij te houden. Na de service is ons bankstel zo goed als terug in de oude staat. De MeubelReiniger is zeer zeker aan te raden.

 • John van der Ham – Rotterdam

  Er zijn tegenwoordig maar weinig dingen waar ik als consument vrolijk van word. Een aangename uitzondering vormt De Meubelreiniger , Amanda voor de intake, waarmee je na 5 woorden al aan de keukentafel zit en Jeroen . Wat een brede kennis van zaken heeft die man. Je kan hem buiten zijn vakgebied alles vragen over ditjes en datjes, van appelazijn tot polypress, meneer is een soort medicijnman. Hulde! En het geleverde werk? .In 1 woord: Toppie. De Meubel Reiniger mag van mij iedere week komen.

 • Oskam – Dordrecht

  Bank laten reinigen. Perfect of de bank weer als nieuw is. Vakkundig personeel weet wat ze doen en geven goede adviezen !!

 • R. Canters – Vlaardingen

  Zeer tevreden met het resultaat Goed advies van de monteur en prettige werkhouding overzichtelijke en duidelijke website kortom een echte aanrader.

 • de Vries – Rotterdam

  Topservice! Vriendelijk en snel, met een perfect resultaat. Zeker een aanrader!

 • Stefanie H. – Rotterdam

  Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

 • Paul S. – Amsterdam

  Het resultaat is boven verwachting. Onze bank was erg vies maar is nu weer als nieuw! Jeroen geeft ook nog eens handige tips. Zeer goede en nette service. Absoluut een aanrader!

 • Laura – Alphen aan den Rijn

  Wauw wat een top service!!! Wij hebben tweedehands een hele grote hoek bank gekocht en omdat we hem helemaal fris en schoon wilde hebben hebben we contact gelegd met de meubelreiniger. Ik kreeg een zeer klantvriendelijke mevr aan de telefoon die mij precies kon vertellen wat ik kon verwachten. Ook qua kosten! Ze zijn zeer netjes en vakkundig te werk gegaan. Het resultaat is geweldig!!! De bank is weer als nieuw!!

 • Aline K. – Haarlem

  Maarten was professioneel en vriendelijk. Hij gaf uitleg over wat er bij bankreiniging komt kijken. Mijn bank ziet er weer heerlijk fris & schoon uit. Bedankt Maarten en Meubelreiniger!

 • Joni H. – Veenendaal

  Erg prettige ervaring. In de bank zat een kleine maar vervelende vlek. Is er vlekkeloos uit gekomen ;). Daarnaast ook prima service!

 • Daisy – Leidschendam

  Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!

 • Raymond K. – Montfoort

  Er zaten vlekken op beide armleuningen na het zelf proberen te reinigen van bloedvlekken. Door jullie laten reinigen en ik ben meer dan zeer tevreden over het resultaat.

 • Monika F. – Warmond

  De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

 • Merk V. – Berlicum

  Onze stoffen 3 zits-bank en love seat hadden we al ruim 8 jaar in gebruik, nu zeer netjes geworden na de reiniging van De Meubelreiniger! Zo kunnen we nog een lange tijd van onze fijne meubels genieten zonder iets nieuws aan te hoeven schaffen.

 • Marc

  Wij hadden niet verwacht dat onze bank schoon zou kunnen worden nadat onze kleine kinderen hun ‘ding’ er overheen hadden gedaan maar het is De meubelreiniger gelukt! Goede communicatie, afspraken en heel grondig te werk gegaan. En bovendien is Jeroen een hele aardige vent! Wij kunnen iedereen De Meubelreiniger aanbevelen.”

 • Kim – Amsterdam

  Supersnelle service en goed advies. Maarten is zeer vriendelijk en heeft mijn bank weer helemaal schoon gekregen. Dank!

 • Stefanie H. – Rotterdam

  Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

 • Jasper – Leiden

  Een paar behoorlijk grote, opgedroogde bloedvlekken op een vrijwel nieuwe bank, tot mijn verbazing helemaal weg na een behandeling (die ook nog snel en goedkoper dan ik verwacht had was). Meer dan tevreden!

Direct kleine reparaties aan je bank uitvoeren

En als we dan toch je meubels aan het reinigen zijn kunnen we ook direct wat kleine reparaties aan je meubel uitvoeren.
We zien vaak ingezakte zitkussens, rugkussens die bijna helemaal leeg zijn, stiknaden die kapot zijn, verdwenen knopen, poten die loszitten, onderdoek dat helemaal kapot is, enzovoort.
Vaak storende zaken en natuurlijk helemaal niet nodig.
We adviseren je graag over reparatie van dit soort zaken en geven je direct een kostenplaatje.
Dan kun je beslissen om het wel of niet te laten oplossen.
Lees meer over onze reparatieservice.

Stoffen bank ontgeuren

De Meubelreiniger

Veel stoffen banken ruiken niet fris meer.

Dat is niet gek als je beseft wat er allemaal in de bank is getrokken in de loop van de tijd: drankjes als melk, frisdrank, bier.

Maar ook kruimels van brood en koek. Haren en huidschilfers. En zo nog veel meer zaken.

Dat alles bij elkaar gaat op een gegeven moment echt niet fris meer ruiken.

De oplossing is het laten uitvoeren van een dieptereiniging op bank en dan direct laten ontgeuren.

Maar hoe doen we dat?
Veel meubelreinigers bieden de bank ontgeuren als een aparte dienst aan. En daar betaal je dan een meerprijs voor.
Wij vinden dat onzin want door het uitvoeren van een diepte reiniging (bank schoonmaken) is in de meeste gevallen de bron van de vieze geur weg gehaald.

Uitzondering zijn urinegeur,  rookgeur en soms hondengeur.

We ontgeuren dus direct tijdens het uitvoeren van de diepte reiniging. Niks aparte optionele dienst voor een extra bedrag!
De bank ontgeuren zit bij de Meubelreiniger gewoon in de all-in prijs voor het uitvoeren van de diepte reiniging bank.

Stoffen bank impregneren

De stoffen bank wel of niet laten impregneren roept altijd weer een aardig gesprek op.
Bij impregneren van een bank verwachten veel mensen dingen die helaas door niemand en geen enkel product waar gemaakt worden.
Mensen verwachten dat de bank na impregneren niet meer vuil wordt!
Helaas, de bank wordt gewoon vuil.

Mensen verwachten dat er na de bank impregneren geen vlekken meer op de bank komen!
Helaas, sommige gemorste dingen geven echt een vlek.

Waarom de bank laten impregneren?

Een impregneerlaag zorgt ervoor dat vloeistoffen minder snel in de meubelstof trekken.
Daardoor heb je wat langer de tijd om het gemorste te verwijderen. En over het algemeen zullen vlekken wat makkelijker te verwijderen zijn.

Het PFAS probleem.

De meeste impregneerproducten zijn niet goed (eigenlijk slecht) voor het milieu. Veel impregneermiddelen zijn gebaseerd op chemische verbindingen die tot de PFAS groep behoren: fluor carbon of kool waterstof.
De Meubelreiniger gebruikt een impregneermiddel dat niet op fluor carbon verbindingen gebaseerd is.
Beter voor het milieu, onze medewerkers en jou als klant.
Dus bij ons geen PFAS discussie!

Leren bank reinigen

Heb je een bank met lederen bekleding dan kun je naar deze pagina over reinigen van lederen banken gaan. 

Opnieuw stofferen van de bank?

Stofferen is ook een overweging die we vaak bij onze klanten tegenkomen.
Maar ga je dat iedere keer doen als de bank vuil is?
Of alleen als de meubelstof versleten is of je op de kleur uitgekeken bent?
En ook de kosten zullen wel een rol gaan spelen bij een besluit.
Lees meer over de kosten van stofferen vs reinigen.

Waarom kiezen voor de Meubelreiniger?

 • professioneel meubelreiniger sinds 2003
 • al vele duizenden klanten geholpen met het reinigen van banken en stoelen.
 • net even dat stapje verder gaan. Gratis advies, tijd om te praten, zaken uitleggen. Het hoort er allemaal bij.
 • werken op kwaliteit en niet op tijd. Wij zijn niet snel tevreden met het resultaat en gaan door tot we dat punt wel bereikt hebben. Doet ook niet iedere meubelreiniger. Als het een keer wat langer duurt voor we tevreden zijn dan is dat maar zo.
 • de banken los van elkaar halen om alles goed rondom te kunnen reinigen. Doet niet iedere meubelreiniger.
 • de hele bank reinigen. Dus ook de achterkant en zijkanten. Ook dat doet niet iedere meubelreiniger.
 • werken met vaste all-in prijzen voor het reinigen en onderhouden van je stoffen bank. Dus geen bijkomende kosten en geen verrassingen achteraf.
 • niet moeilijk doen als we ergens anders (bijvoorbeeld tapijt of kleed) ook nog even een vlekje moet wegwerken.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Maar het is beter om onze klanten maar te laten vertellen wat ze van onze diensten vonden – lees de reviews HIER!

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je eerst wat meer weten over jouw specifieke probleem en hoe wij dat voor je kunnen oplossen?
Of heb je een andere vraag?
Neem dan gewoon contact met ons op.
Vragen kost niets, we adviseren je graag.

Wie is De Meubelreiniger 
Wist je dat als er bloedvlekken op de bank zitten we ook een oplossing hebben.
Dat we ook jouw vaste vloerbedekking, kleed of gestoffeerde trap kunnen schoonmaken?
En natuurlijk ook andere zitmeubels als fauteuil, sta-op stoel, relaxstoel en eetkamerstoelen.
Ook alcantara banken en leren banken reinigen doen we dagelijks.

Neem ook eens een kijkje in onze webshop voor producten die we zelf ook dagelijks bij onze klanten gebruiken om problemen en vlekken op te lossen.

Alcantara bank
Alcantara bank
Logo-de meubelreiniger

Lees onze Tips en Adviezen !

Scroll naar top