Eetkamerstoelen reinigen

Doordat er met vuile en vette handen aangezeten wordt en er vaak flink gemorst wordt, worden eetkamerstoelen door gebruik snel vuil. Tijd voor een goede dieptereiniging.

eetkamerstoelen reinigen

In veel huizen staan mooie eetkamerstoelen. Meestal van stoffen als alcantara, katoen of leer. Stoffen die door gebruik vuil worden. Er wordt met vuile en vette handen aangezeten en er wordt gemorst. Met vuile plekken als gevolg.

De mooie stoelen verliezen hun glans en zijn na verloop van tijd niet meer toonbaar. Nieuwe kopen is een optie maar u kunt ook denken aan reiniging. Ze zullen er echt van opknappen. En door een goede regelmatige reiniging zal de stoffering ook minder snel slijten en hoeft er dus minder snel in nieuwe stoelen geïnvesteerd te worden.

Je wilt weer schone en frisse eetkamerstoelen hebben?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van je stoffen eetkamerstoelen.

Dieptereiniging

Voor vervuilde gestoffeerde eetkamerstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten.

Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden.

Hierdoor zijn uw stoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog.
Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, allergenen en schimmels veel minder kans.

Stoel reinigen met stoomreiniger

Als u de advertenties van stoomreinigers bekijkt zal het je opvallen dat de stoomreiniger gebruikt wordt voor het reinigen van harde niet absorberende oppervlakten.

Daarbij moet je denken aan harde vloeren, badkamer, keuken, toilet, tegels, glas, enzovoort.
En dat is ook wel logisch want het gebruik van een stoomreiniger op stoelen (meubelstof) kan zeer nare gevolgen hebben.
Stoom is erg heet en natuurlijke stoffen als bijvoorbeeld wol kunnen verschrompelen en kunstvezels kunnen “smelten”.
Wij raden het gebruik van een stoomreiniger voor het reinigen van stoelen dan ook zeker af.

Wat kost het reinigen van een eetkamerstoel?

Omdat er zoveel verschillende modellen en soorten eetkamerstoelen zijn kunnen we helaas niet voor ieder formaat en aantal hier direct een prijs voor het reinigen geven.

Als u ons via het formulier hieronder uw gegevens invult ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw eetkamerstoelen.

Voorbeelden van soorten en formaten die we dagelijks tegen komen:

Type A

eetkamerstoel type A

Type B

Eetkamerstoel type B

Type C

Type D

Vraag vandaag nog een vrijblijvende en gratis offerte aan

Scroll naar top