Bank reinigen Almere

Wil je jouw bank snel en efficiënt laten reinigen? Bij de Meubelreiniger worden alle meubels op locatie op de juiste manier gereinigd.

banken reinigen

Almere en de Meubelreiniger

De gemeente Almere bestaat al weer zo’n 45 jaar en is in die tijd gegroeid naar een middelgrote stad met meer dan 200.000 inwoners en wil doorgroeien naar een grote stad met 300.000 inwoners.

In het Stadsarchief van Almere zijn veel documenten, beelden en tentoonstellingen vanaf de drooglegging van de Flevopolder tot nu te zien. Echt de moeite waard om eens te gaan kijken.

Ook voor winkelen hoef je Almere niet uit. Almere Centrum is met 400 winkels het echte winkelhart van de stad en is in 2017 gekozen tot Beste Binnenstad van Nederland. 

De wijken of stadsdelen in Almere zijn bijzonder divers:
Buiten: het groene stadsdeel 
Haven: het oudste stadsdeel 
Hout: het landelijke stadsdeel
Stad: Centrum het winkelgebied, Oost en West

De Meubelreiniger is vaak in een van de stadsdelen van Almere te zien als we bij een inwoner meubels of tapijt gaan reinigen.

Maar we zijn ook vaak te vinden in omliggende plaatsen van Almere als Amsterdam, Haarlem, Amersfoort en Hilversum.

Almere bank reinigen

Bank laten schoonmaken in Almere - vertrouw de professionals

Woon je in Almere en heb je een vieze bank of heb je vlekken op de bank?
Kies voor het laten schoonmaken van je bank!
En kies dan in Almere voor een professionele meubelreiniger.

Comfortabel zitten op een schone bank

Of het nu gaat om haren van huisdieren, gemorste vloeistoffen of gewoon algemene vervuiling. Een deskundige reiniging van je bank zorgt ervoor dat je bank in de woonkamer weer schoon en fris wordt. 
En een schone bank zit gewoon veel comfortabeler dan een vuile bank met vlekken.

Geld besparen

Wanneer bij het reinigen van een bank de juiste aanpak met de juiste middelen wordt gekozen zal het resultaat vele malen beter zijn dan wanneer je zelf aan de gang gaat met verkeerde middelen en een verkeerde aanpak.
We maken het vaak genoeg mee dat een klant eerst voor veel geld allerlei spuitbussen heeft gekocht en uiteindelijk totaal niet tevreden is met het resultaat. En dan wordt toch maar de hulp ingeroepen van een professionele meubelreiniger voor het schoonmaken van de stoffen of lederen bank.

Resultaat

Een schone bank kan je als bewoner van je huis een heel ander gevoel geven. De vlekken er rare plekken op de bank zijn verdwenen en de bank voelt en ziet er weer schoon en fris uit!

Minimaliseer risico

Door in Almere voor het laten reinigen van je bank een professionele meubelreiniger in te huren minimaliseer je het risico van schade door een verkeerde aanpak.
De Meubelreiniger biedt bewoners van Almere professionele reiniging van banken tegen zeer betaalbare prijzen.

Professionele reiniging van je bank of bankstel op locatie

Reinigen op locatie en advies

Onze professionele medewerkers komen in Almere bij je langs voor een grondige reiniging van je bank, bankstel fauteuil of stoel.
Omdat je voor iedere vlek of beetje vuil geen meubelreiniger nodig hebt geven we daarbij deskundig advies over het zelf onderhouden van je bank.
Wij beoordelen je situatie en bieden een oplossing op maat voor jouw behoeften.
Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Gegarandeerde resultaten

We garanderen een schone bank. Helaas kunnen we niet garanderen dat eventueel aanwezige vlekken zullen verdwijnen. Belangrijkste redenen hiervoor zijn:

 1. er zijn vlekken die gewoon schade aan de kleur of stof zijn
 2. door klanten vaak zelf al verkeerde middelen zijn gebruikt
 3. of een verkeerde aanpak hebben gehanteerd
 4. combinatie van factoren

We garanderen wel dat we 100% ons best doen om het best mogelijke resultaat te bereiken. 98% van de vlekken gaan er dan ook gewoon uit.

Toch niet helemaal tevreden bent met het resultaat?
Dan doen we niet moeilijk en komen we zonder kosten nog een keer bij je langs om te proberen het probleem op te lossen.

Bespaar tijd en vraag online een  gratis en vrijblijvende offerte bij de Meubelreiniger aan. Op werkdagen heb je de offerte binnen 24 uur in je e-mail binnen.
We zijn telefonisch 24/7 beschikbaar zodat je ons altijd kunt bellen – 085 016 0938.

 • Bas Otte

  Duidelijke communicatie vooraf. _ Geen verassingen. – Goed werk. – Voor kleine meerprijs (€ 25,-) is de bank gevuld daar waar de zitting wat was ingezakt. Zit weer als nieuw! – Op tijd – Advies over verwijderen vlekken. Hoe doe je dit nu?

 • Rene Duivenvoorden

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Guan – Rijswijk

  3 zits hoekbank met koffie vlek. Deze kwam er de eerste keer voor 95% eruit. Na mailcontact dat we de vlek nog heel lichtjes zagen kwamen ze weer langs en nu is de vlek er helemaal uit. Echt top service. Vooraf duidelijke communicatie en afspraken. Zeer aan te raden!

 • Chris – Den Haag

  Vanmorgen is Jeroen bij mij geweest. voor het reinigen van mijn bank. Wat een fantastisch resultaat. Vlekken die er echt al een tijd in de bank zaten, zijn nu gewoon verdwenen. Jeroen is echt een professional, met kennis van zaken en met een hart voor het werk wat hij doet. Hij is trots op zijn werk, en neemt echt de tijd om het beste resultaat te bereiken. Ook na het reinigen van de bank neemt hij nog even de tijd om je advies te geven hoe je de stof en vlekken in de toekomst het beste kunt behandelen. Niets anders dan een vakman! Het contact voorafgaand aan de afspraak was ook heel erg fijn, persoonlijk contact, duidelijke afspraken en keurige bevestiging van de afspraken en de factuur per mail. Het is dat ik niet meer sterren kan geven, maar de vijf sterren zeker waard! Bedankt!

 • P. Dimas – Zoetermeer

  We hadden een bank overgenomen en de vorige eigenaar hadden katten. We zijn zeer tevreden met de snelheid tussen afspraak en uitvoering. Ons gevoel dat de bank erg vuil was kwam uit nadat de Meubelreiniger de bank onderhanden heeft genomen. Super tevreden met een schone bank. Keurig gedaan en zeker een aanrader !!

 • Daisy – Leidschendam

  Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!

 • Boy – Nieuwegein

  Netjes te woord gestaan bij het inplannen van de opdracht. Gisteren is mijn groene 3-zits bank gereinigd, ik kan niet anders zeggen dan dat ik dacht dat ze een nieuwe bank hadden neergezet. Buiten dat kwam de pasgewassen frisheid je tegemoet. Zou dit bedrijf aanraden. Nice job!

 • Menalda Bavicnk – Amersfoort

  Prima ervaring. De meubelreiniger kwam op tijd en heeft keurig werk geleverd. Onze bank ziet er weer tip top uit. Vloer werd netjes afgedekt met zeil en kleed en alles is weer netjes op zijn plek gezet en opgeruimd. We kregen zelfs nog een onderhoudssetje en goede tips voor vlek verwijderen. Jeroen was een prettige persoonlijkheid om in huis te hebben en wat kan hij hard werken!! Meubelreiniger en Jeroen bedankt voor de correcte service en onze “nieuwe” bank!

 • Loet – Utrecht

  Zeer professionele aanpak en ook fijn: persoonlijk contact! Alle vragen worden beantwoord en mijn zonnegele bank is inderdaad weer zonnegeel. Waar ik héél erg blij mee ben. Dank!!!

 • Roy Dessing – Gouda

  Vandaag is Jeroen bij ons geweest voor het reinigen van onze bank. De beste keuze die we hadden kunnen maken! Het ziet er weer als nieuw uit. Jeroen zelf was erg gepassioneerd over zijn vak en wist er veel over te vertellen. Top gedaan!

 • Duivenvoorden – Haarlem

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Kraakman – Heiloo

  Op 18 april 2019 kwam Jeroen van De Meubelreiniger onze rode alcantara bankjes opfrissen en schoon maken. Verrast en blij waren wij met het resultaat. Onze bankjes zijn weer als nieuw. Heel erg bedankt Jeroen.

 • Dekker – Bergen

  Heel blij met de reiniging. De banken zijn weer als nieuw. Jeroen Kleverwal is een harde en goede werker en daarnaast ook een heel vriendelijke man. Een aanrader!

 • Mevr. van den Berg

  Onze lichte bank was na anderhalf jaar intensief gebruik echt even toe aan een reiniging. Het resultaat is echt ongelooflijk! Maarten is professioneel, heeft passie voor zijn vak en zet kwaliteit voorop. Ontzettend tevreden en een dikke aanrader!!

 • Johan Bijl – Abbenes

  De firma Meubelreiniger heeft bij ons in huis een prestatie geleverd die in het hedendaagse helaas nog maar te weinig voorkomt. Wij hebben ervaren dat hun werkzaamheden ver boven onze verwachtingen werden uitgevoerd. Ter adstructie: preventieve maatregelen voldoende geen spatje op de vloer en omgeving en daar na uitvoering van werkzaamheden, dat je de meubels on de minuut zag opknappen. Wij zijn erg gelukkig om op deze wijze onze meubels nog een langere tijd te kunnen blijven gebruiken. Resumerend: ik durf en wil “De Meubelreiger” van harte bij een ieder aan te bevelen.

 • Jasper – Leiden

  Een paar behoorlijk grote, opgedroogde bloedvlekken op een vrijwel nieuwe bank, tot mijn verbazing helemaal weg na een behandeling (die ook nog snel en goedkoper dan ik verwacht had was). Meer dan tevreden!

 • Monica F – Warmond

  De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

 • Fam. van Spronsen – Ridderkerk

  Wow, wat is onze bank opgeknapt! Niet alleen superschoon, maar ook met uitleg hoe we ‘m zo kunnen houden. Daarnaast heeft Jeroen ook een kuil, die al jaren in de bank zit, opgelost. De bank ziet er weer als nieuw uit! Daarnaast is Jeroen ook heel (klant)vriendelijk, ruimt hij alles netjes op en maakt hij gezellig een praatje. Echt een aanrader!!

 • Timothy Worthington – Barendrecht

  Ik had een afspraak op maandag 04-03-19. Jeroen was keurig op tijd, zelfs te vroeg! Jeroen is een man met vakkennis en een passie voor zijn werk. Onze bank ziet er weer uit als nieuw. Hij heeft mij laten zien wat er allemaal was gedaan en kreeg nog behoorlijk wat tips mee om de bank netjes te houden. Topbedrijf en als ik weer mijn meubels moet laten reinigen , dan bel ik Amanda gelijk weer op. AANRADER!

 • Peter Buurman – Rotterdam

  Wij zijn heel tevreden met de vriendelijke en snelle service van De MeubelReiniger. Ons bankstel is thuis schoongemaakt door een zeer professionele medewerker welke goed uit kan leggen hoe ons bankstel in toekomst bij te houden. Na de service is ons bankstel zo goed als terug in de oude staat. De MeubelReiniger is zeer zeker aan te raden.

 • John van der Ham – Rotterdam

  Er zijn tegenwoordig maar weinig dingen waar ik als consument vrolijk van word. Een aangename uitzondering vormt De Meubelreiniger , Amanda voor de intake, waarmee je na 5 woorden al aan de keukentafel zit en Jeroen . Wat een brede kennis van zaken heeft die man. Je kan hem buiten zijn vakgebied alles vragen over ditjes en datjes, van appelazijn tot polypress, meneer is een soort medicijnman. Hulde! En het geleverde werk? .In 1 woord: Toppie. De Meubel Reiniger mag van mij iedere week komen.

 • Oskam – Dordrecht

  Bank laten reinigen. Perfect of de bank weer als nieuw is. Vakkundig personeel weet wat ze doen en geven goede adviezen !!

 • R. Canters – Vlaardingen

  Zeer tevreden met het resultaat Goed advies van de monteur en prettige werkhouding overzichtelijke en duidelijke website kortom een echte aanrader.

 • de Vries – Rotterdam

  Topservice! Vriendelijk en snel, met een perfect resultaat. Zeker een aanrader!

 • Stefanie H. – Rotterdam

  Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

 • Paul S. – Amsterdam

  Het resultaat is boven verwachting. Onze bank was erg vies maar is nu weer als nieuw! Jeroen geeft ook nog eens handige tips. Zeer goede en nette service. Absoluut een aanrader!

 • Laura – Alphen aan den Rijn

  Wauw wat een top service!!! Wij hebben tweedehands een hele grote hoek bank gekocht en omdat we hem helemaal fris en schoon wilde hebben hebben we contact gelegd met de meubelreiniger. Ik kreeg een zeer klantvriendelijke mevr aan de telefoon die mij precies kon vertellen wat ik kon verwachten. Ook qua kosten! Ze zijn zeer netjes en vakkundig te werk gegaan. Het resultaat is geweldig!!! De bank is weer als nieuw!!

 • Aline K. – Haarlem

  Maarten was professioneel en vriendelijk. Hij gaf uitleg over wat er bij bankreiniging komt kijken. Mijn bank ziet er weer heerlijk fris & schoon uit. Bedankt Maarten en Meubelreiniger!

 • Joni H. – Veenendaal

  Erg prettige ervaring. In de bank zat een kleine maar vervelende vlek. Is er vlekkeloos uit gekomen ;). Daarnaast ook prima service!

 • Daisy – Leidschendam

  Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!

 • Raymond K. – Montfoort

  Er zaten vlekken op beide armleuningen na het zelf proberen te reinigen van bloedvlekken. Door jullie laten reinigen en ik ben meer dan zeer tevreden over het resultaat.

 • Monika F. – Warmond

  De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

 • Merk V. – Berlicum

  Onze stoffen 3 zits-bank en love seat hadden we al ruim 8 jaar in gebruik, nu zeer netjes geworden na de reiniging van De Meubelreiniger! Zo kunnen we nog een lange tijd van onze fijne meubels genieten zonder iets nieuws aan te hoeven schaffen.

 • Marc

  Wij hadden niet verwacht dat onze bank schoon zou kunnen worden nadat onze kleine kinderen hun ‘ding’ er overheen hadden gedaan maar het is De meubelreiniger gelukt! Goede communicatie, afspraken en heel grondig te werk gegaan. En bovendien is Jeroen een hele aardige vent! Wij kunnen iedereen De Meubelreiniger aanbevelen.”

 • Kim – Amsterdam

  Supersnelle service en goed advies. Maarten is zeer vriendelijk en heeft mijn bank weer helemaal schoon gekregen. Dank!

 • Stefanie H. – Rotterdam

  Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

 • Jasper – Leiden

  Een paar behoorlijk grote, opgedroogde bloedvlekken op een vrijwel nieuwe bank, tot mijn verbazing helemaal weg na een behandeling (die ook nog snel en goedkoper dan ik verwacht had was). Meer dan tevreden!

Almere trap reinigen

Vloerkleed reinigen Almere

Wij reinigen in Almere tapijten, karpetten en vloerkleden. Ook losse vloerkleden (tapijten) worden na verloop van tijd vuil. En dat is logisch als er dagelijks meerdere mensen op lopen. Door een dieptereiniging uit te voeren wordt uw tapijt weer helemaal schoon en fris.

Zo gaan schone vloerkleden langer mee, zijn gezonder voor het binnenmilieu en dus voor jou en je gezin en zien ze er bovendien beter uit.

Wij kunnen in Almere elk type kleed reinigen.

Afhankelijk van het soort vloerkleed en waar het ligt kunnen we het kleed op locatie in Almere reinigen of we schakelen onze partner Cinco Cleaning in om het kleed op te halen en het machinaal te laten reinigen.

Als je ons bij de offerteaanvraag een foto van je kleed stuurt zullen wij je een advies geven over wat het beste is.

Trap reinigen Almere

Heb je trappen in huis?
Zijn deze bekleed met vloerbedekking?
Trapreiniging is een goed idee voor woningen in Almere met vloerbedekking op de trap.
Dus ook voor trappen in woningen in Almere die bekleed zijn met vloerbedekking komen we graag langs om de trapbekleding weer schoon en fris te maken.
Het is onze ervaring dat je, als de trapbekleding nog niet versleten is je beter kunt kiezen voor een goede dieptereiniging dan voor de trap opnieuw te laten bekleden.

Resultaat trap reinigen

Je zult verstelt staan welke resultaten wij bereiken bij het uitvoeren van een dieptereiniging op trapbekleding. Je zult er versteld van staan hoe goed wij zand en vuil eruit krijgen!

Offerte trap reinigen aanvragen

De Meubelreiniger is natuurlijk een professionele meubelreiniger voor het reinigen van banken en stoelen maar we hebben in Almere ook al heel wat trappen met tapijt gereinigd.

Als je dus een trap hebt die een grondige schoonmaakbeurt nodig heeft, bel ons dan of vraag een vrijblijvende en gratis offerte aan – wij zorgen ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet!

Trapbekleding reinigen Rotterdam

Zomaar een voorbeeld van het reinigen van trapbekleding die we voor een klant mochten uitvoeren.
Trapbekleding reinigen door de Meubelreiniger – zie het verschil!

En een paar reviews van klanten waar we een trap gereinigd hebben:

 • Clasien – IJsselstein

  Ik ben zeer tevreden met mijn trap en stoel welke erg vuil waren i.v.m. de hond.Zeer correct in het maken van een afspraak en de behandeling.ik zou de meubelreiniger zeker aanraden.

 • Esther – Nijkerk

  Wat heerlijk dat goede service en kwaliteit nog steeds hand in hand kunnen gaan binnen 1 bedrijf! Super goed geregeld! Trappen helemaal schoon en ook onze hond was helemaal blij met Jeroen. 😉

 • Frans – Nieuwegein

  Topservice m.b.t het reinigen van een door daklekkage vervuilde trap. Na de eerste schoonmaakbeurt en het opdrogen van de trap werden roestachtige vlekken zichtbaar. Werd zonder enig probleem perfect opgelost met een tweede servicebeurt. Een klein maar uitstekend bedrijf met geweldige mensen met een mentaliteit die je meer zou willen zien!

 • de Vries – Zevenhuizen

  Onze trappen en overloop zijn weer als nieuw. We kunnen weer 9 jaar vooruit.

 • F. Nieboer – Castricum

  Dit bedrijf is een aanrader. Ik kende het bedrijf niet. Ik had een spoedklus en hier werd prima op geanticipeerd. Prettig kontakt, maar het belangrijkst, er werd prima werk geleverd. Ik heb mijn trap met tapijt laten reinigen.

 • Nell Knuist – Alkmaar

  Geweldig,onze trap was echt vies,maar nu als nieuw,hele aardige meneer,met hart voor zijn werk

 • Fam. Vermeer – Voorschoten

  Gisteren, 19 april 2019, trap laten reinigen, weer als nieuw en dat na 19 jaar ! Jeroen Kleverwal, was heel enthousiast en trots op zijn werk en het bedrijf. Amanda krijgt ook een dikke pluim, super aan de telefoon, en ze komen alles na wat ze beloven. Ga in de toekomst zeker mijn slaapkamer laten doen ,ze bestaan nog echte vakmensen !

 • Sabine V. – Schiedam

  Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

 • Sabina V. – Schiedam

  Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

 • Frans – Nieuwegein

  Topservice m.b.t het reinigen van een door daklekkage vervuilde trap. Na de eerste schoonmaakbeurt en het opdrogen van de trap werden roestachtige vlekken zichtbaar. Werd zonder enig probleem perfect opgelost met een tweede servicebeurt. Een klein maar uitstekend bedrijf met geweldige mensen met een mentaliteit die je meer zou willen zien!

 • Cees V. – Halsteren

  Mijn trap is weer als nieuw! Ik wist niet wat ik zag toen de reiniger klaar was. Vanaf nu laat ik periodiek mijn trap reinigen en volgend jaar zijn mijn meubels aan de beurt. Bravo.

 • Jaap M. – Aerdenhout

  Na 2,5 uur zagen onze twee trappen en overloop met vaste vloerbedekking er weer als nieuw uit. Zeer tevreden!

 • Patricia van T. – Zwaag

  Ontzettend bedankt voor het reinigen van onze trap en banken! Alle stank is verdwenen!

Tapijt reinigen Almere

Vastliggend tapijt wordt snel vuil door morsen, meegekomen vuil van buiten, huisstofmijt en dode huidcellen.  Dit vuil hoopt zich op en kan na verloop van tijd wel eens leiden tot verslechtering van het binnenmilieu en gezondheidsproblemen.

Ook voor het laten uitvoeren van een goede tapijtreiniging van vast tapijt in woonkamer, slaapkamer en hal in Almere kun je het beste een afspraak maken met de Meubelreiniger.

Ben je al een tijdje van plan om het tapijt te laten reinigen, maar heb je er gewoon de tijd niet voor gevonden f heb je geen idee wat dat kost en hoe het in zijn werk gaat?

Dan hebben wij goed nieuws: Neem contact op met de Meubelreiniger in Almere of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor tapijtreiniging aan.

De Meubelreiniger is een professioneel bedrijf voor al je schoonmaakbehoeften op het gebied van reinigen van tapijt, stoffen en lederen fauteuils en banken en eetkamerstoelen.

Wij gebruiken voor tapijt reinigen in Almere afbreekbare reinigingsmiddelen die geen zeep bevatten en een zacht proces dat het vuil in het tapijt verwijdert zonder de vezels te beschadigen – je hoeft dus niet bang te zijn voor schade!

Geef in de offerteaanvraag aan om hoeveel vierkante meters tapijt het gaat en je weet binnen 24 uur wat de kosten voor het uitvoeren van een goede dieptereiniging zijn.

Woon je in Almere en wil je snel weten wat het reinigen van je bank, eetkamerstoel, tapijt of trap gaat kosten?

Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.
Offerte LP Almere

Omdat een foto meer zegt dan 1.000 woorden ontvangen we graag een paar foto's van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

Lees onze Tips en Adviezen !

Veel gestelde vragen bank reinigen Almere

 • Komen jullie in alle stadsdelen en buurten van Almere?

  Jazeker, we komen in alle stadsdelen en buurten van Almere - Buiten, Haven, Stad en Hout

 • Reinigen jullie in Almere ook leren meubels?

  Ja, we reinigen zowel stoffen (natuurlijke en synthetische vezels) als leren meubels

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Het beste is om eerst contact met ons op te nemen via mail, telefoon of Whatsapp. We sturen dan een vrijblijvende offerte. Als je daar akkoord mee bent maken we een afspraak voor de reiniging.

 • Gaan alle vlekken er bij een reiniging uit?

  We doen ons best om vlekken helemaal te verwijderen, maar soms zitten er vlekken op tapijt of meubelstof die er echt niet meer uitgaan. Dus 100% zekerheid kunnen we op voorhand niet geven.

Scroll naar top