Bank, stoel en tapijt reinigen in Amsterdam

Voor inwoners van Amsterdam en omliggende plaatsen levert de Meubelreiniger professionele diensten op het gebied van meubelreiniging (bank, stoel en fauteuil) en tapijtreiniging (tapijt, kleed en trap). 

Amsterdam en de Meubelreiniger

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en voor buitenlanders “the place to be”!
Amsterdam is genieten van historische gebouwen, prachtige musea als het Anne Frank huis en het Rijksmuseum en een gemoedelijke sfeer. Maak een rondvaart door de unieke grachten in het centrum, wandel door het Vondelpark en winkel in de oude binnenstad. Amsterdam is echt uniek!

En dat geldt ook voor klanten waarvoor we meubels mochten reinigen.
Maar ook voor klanten waar we een kleed of gestoffeerde trap weer schoon en fris hebben gemaakt.

Die tevredenheid komt voort uit het feit dat we kwaliteit (resultaat) leveren belangrijker vinden dan tijd (snel klaar zijn).
We doen er liever een uurtje langer over dan dat we “op tijd” klaar zijn.
Voor het reinigen van een 5-zits bank zijn we toch echt wel een paar uur bezig voordat wij tevreden zijn met het resultaat.

En we komen dan natuurlijk niet alleen in Amsterdam banken schoonmaken, maar we komen ook in veel plaatsen en gemeenten rondom Amsterdam: Amstelveen, Zwanenburg, Lijnden, Badhoevedorp, Diemen. Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude.

Maar we zijn ook vaak te vinden in omliggende plaatsen van Amsterdam als Almere, Haarlem, Alkmaar en Hilversum.

Amsterdam bank reinigen

Direct een offerte aanvragen

Wil je direct weten wat het reinigen van je bank, tapijt of kleed gaat kosten?
We sturen de offerte dan binnen 24 uur naar je opgegeven e-mailadres. 

Bank reinigen in Amsterdam

In Amsterdam zijn we als meubelreiniger kind aan huis. We reinigen bij particulieren zowel stoffen als leren meubels (banken, stoelen fauteuils) in elk denkbaar formaat. 
Bij onze zakelijke klanten gaat het dan vaak over het reinigen van tapijt en bureaustoelen. 

En dan maakt het niet uit of de meubelstof bestaat uit natuurlijke stoffen als wol linnen, katoen of uit kunstvezels als alcantara, micro-leder of micro-vezel is.
Veel meubelstoffen zijn overigens een mix van natuurlijke en kunstvezels: zo komen de goede eigenschappen van de diverse soorten vezels goed tot hun recht.

Maar ook voor lederen banken, fauteuils en stoelen komen we graag bij onze klanten in Amsterdam. We kunnen het leer zelfs op locatie weer van een nieuwe kleur voorzien.

Reiniging op locatie  in Amsterdam

De Meubelreiniger levert voor het reinigen van je meubels een op-locatie service. We komen de reiniging dus altijd op locatie in Amsterdam (thuis of bedrijf) uitvoeren. We halen geen meubels op en je bent ze dus zo ook niet weken kwijt. In de meeste gevallen kun je de volgende dag weer gebruik maken van je gereinigde meubels. 

Beoordelingen / reviews:
 • Boy – Nieuwegein

  Netjes te woord gestaan bij het inplannen van de opdracht. Gisteren is mijn groene 3-zits bank gereinigd, ik kan niet anders zeggen dan dat ik dacht dat ze een nieuwe bank hadden neergezet. Buiten dat kwam de pasgewassen frisheid je tegemoet. Zou dit bedrijf aanraden. Nice job!

 • Guan – Rijswijk

  3 zits hoekbank met koffie vlek. Deze kwam er de eerste keer voor 95% eruit. Na mailcontact dat we de vlek nog heel lichtjes zagen kwamen ze weer langs en nu is de vlek er helemaal uit. Echt top service. Vooraf duidelijke communicatie en afspraken. Zeer aan te raden!

 • Esther – Utrecht

  Mijn bank en eetkamerstoelen laten reinigen door Jeroen en ik ben meer dan tevreden! Bank en stoelen lijken weer als nieuw. Ontzettend behulpzame en vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als bij mij thuis. Jeroen heeft meteen een losgeraakte naad van de bank gemaakt en een schuimrubber deel van de leuning weer netjes teruggeplaatst ( was in het gebruik gaan schuiven)'. Ben erg blij!

 • Stefanie H. – Rotterdam

  Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

 • Rene Duivenvoorden

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Roy Dessing – Gouda

  Vandaag is Jeroen bij ons geweest voor het reinigen van onze bank. De beste keuze die we hadden kunnen maken! Het ziet er weer als nieuw uit. Jeroen zelf was erg gepassioneerd over zijn vak en wist er veel over te vertellen. Top gedaan!

 • F. Nieboer – Castricum

  Dit bedrijf is een aanrader. Ik kende het bedrijf niet. Ik had een spoedklus en hier werd prima op geanticipeerd. Prettig kontakt, maar het belangrijkst, er werd prima werk geleverd. Ik heb mijn trap met tapijt laten reinigen.

 • Daisy – Leidschendam

  Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!

 • R. Canters – Vlaardingen

  Zeer tevreden met het resultaat Goed advies van de monteur en prettige werkhouding overzichtelijke en duidelijke website kortom een echte aanrader.

 • E. Hazenberg – Dordrecht

  Het contact met de Meubelreiniger was vanaf het allereerste gesprek heel plezierig. Vragen werden correct en (zeer) snel beantwoord. Dat maak je als consument niet altijd meer mee. Ze beloven terug te bellen maar je hoort niets meer. Jeroen was stipt op tijd en heeft onze stoelen perfect gereinigd in de woonkamer zonder ook maar enige overlast. Een zeer tevreden klant.

 • Mevr. van den Berg

  Onze lichte bank was na anderhalf jaar intensief gebruik echt even toe aan een reiniging. Het resultaat is echt ongelooflijk! Maarten is professioneel, heeft passie voor zijn vak en zet kwaliteit voorop. Ontzettend tevreden en een dikke aanrader!!

 • Jaap M. – Aerdenhout

  Na 2,5 uur zagen onze twee trappen en overloop met vaste vloerbedekking er weer als nieuw uit. Zeer tevreden!

 • Jeremy P. – Amsterdam

  The chair is like new - many thanks. Thanks also for the free cleaning advice, spray and cloth.

 • Bas Otte

  Duidelijke communicatie vooraf. _ Geen verassingen. - Goed werk. - Voor kleine meerprijs (€ 25,-) is de bank gevuld daar waar de zitting wat was ingezakt. Zit weer als nieuw! - Op tijd - Advies over verwijderen vlekken. Hoe doe je dit nu?

 • Raymond K. – Montfoort

  Er zaten vlekken op beide armleuningen na het zelf proberen te reinigen van bloedvlekken. Door jullie laten reinigen en ik ben meer dan zeer tevreden over het resultaat.

Tapijt reinigen Amsterdam

Als je in Amsterdam in een huis woont waar je vaste vloerbedekking in je woonkamer of slaapkamer hebt liggen zal je ervaren dat vooral de looppaden op een bepaald moment niet zo fris meer zijn.

Tijd voor een goede tapijtreiniging.
Het laten uitvoeren van een goede dieptereiniging op het vaste tapijt zorgt ervoor dat het meeste van het ingelopen vuil verwijderd wordt.
Kale of versleten plekken in het tapijt kunnen we door een reiniging natuurlijk niet verhelpen. Maar gelukkig begrijpt iedere klant dat wel.

Heb je tapijt waar vlekken inzitten of waar de looppaden duidelijk zichtbaar zijn?
Laat het tapijt door de professionals van De Meubelreiniger reinigen. 
We maken voor de reiniging alleen gebruik van de middelen van James die
geschikt zijn voor elk type tapijt.
Daarnaast zijn deze producten 
veilig voor dier, mens en milieu.

De kosten voor het reinigen van tapijt in Amsterdam berekenen we altijd aan de hand van een aantal factoren: locatie in Amsterdam, aantal te reinigen vierkante meters, aanwezige vlekken en de conditie van het tapijt.

Voor het maken van een goede prijsindicatie kun je het beste direct een vrijblijvende offerte voor het laten reinigen van je vloerbedekking of tapijt in Amsterdam aanvragen.

Trap reinigen Amsterdam

In Amsterdam staan veel herenhuizen met een gemeenschappelijke trap. Op deze trap ligt vaak vloerbedekking. En juist dit traptapijt wordt door de vele inloop van de bewoners snel vuil. Het wekelijks stofzuigen heeft op een bepaald moment geen effect op dit aanwezige vuil.
We worden dan ook vaak door Vereniging van Eigenaren (VVE) in Amsterdam benadert voor het uitbrengen van een offerte om de trapbekleding in het trapportaal eens goed te reinigen.

Maar dit zijn natuurlijk niet onze enige klanten in Amsterdam waar we trapbekleding reinigen. We komen ook regelmatig bij particulieren in “gewone” huizen en kantoorpanden voor het reinigen van trapbekleding.

Door periodiek de trapbekleding te laten reinigingen zal de trapbekleding veel langer meegaan en het oogt natuurlijk ook veel netter voor bezoekers en bewoners.

Wil je snel weten wat het gaat kosten als je in Amsterdam woont en weer een schone trap wilt hebben?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en je weet het dan binnen 24 uur.

Ervaringen van klanten:

Onze trappen en overloop zijn weer als nieuw. We kunnen weer 9 jaar vooruit.

Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

Dit bedrijf is een aanrader. Ik kende het bedrijf niet. Ik had een spoedklus en hier werd prima op geanticipeerd. Prettig kontakt, maar het belangrijkst, er werd prima werk geleverd. Ik heb mijn trap met tapijt laten reinigen.

Mijn trap is weer als nieuw! Ik wist niet wat ik zag toen de reiniger klaar was. Vanaf nu laat ik periodiek mijn trap reinigen en volgend jaar zijn mijn meubels aan de beurt. Bravo.

Geweldig,onze trap was echt vies,maar nu als nieuw,hele aardige meneer,met hart voor zijn werk

Trapbekleding reinigen Rotterdam
Trapbekleding reinigen Amsterdam

Kleed reinigen Amsterdam

Heb je in Amsterdam een vloekleed liggen (bijvoorbeeld Perzisch tapijt, berber) dat door het vele gebruik en geloop wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken?
Dan ben je bij de Meubelreiniger aan het juiste adres.

In Amsterdam bieden we voor kleed reinigen twee mogelijkheden:
1 – we reinigen het kleed op locatie in Amsterdam als het vloerkleed niet of heel moeizaam te verplaatsen is zullen of als we direct ook ander werk hebben als het reinigen van meubels.
2 – als het vloerkleed wel te verplaatsen is schakelen we onze partners van Cinco in om het kleed op te halen en het vloerkleed dan grondig te reinigen in de speciale wasstraat voor vloerkleden.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte LP Amsterdam

Omdat 1 foto meer zegt dan 1.000 woorden ontvangen we graag een paar foto's van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

Veel gestelde vragen bank reinigen Amsterdam

 • Komen jullie ook in Amsterdam centrum?

  Ja we komen in alle stadsdelen van Amsterdam. Wel rekenen we voor locaties binnen de ring van Amsterdam een parkeertoeslag. De hoogte van de parkeertoeslag is afhankelijk van het stadsdeel.

 • Reinigen jullie ook leren banken in Amsterdam?

  Jazeker! We reinigen stoffen en leren banken maar ook tapijt, kleden en gestoffeerde trappenhuizen.

 • Wat kost een bank laten reinigen in Amsterdam?

  De prijs voor het reinigen van een bank, fauteuil of stoel is afhankelijk van het formaat en soort. Vraag altijd een vrijblijvende offerte aan en je weet binnen 24 uur wat de kosten zijn.

 • Kan ik de bank op een adres in Amsterdam brengen?

  Nee, sorry dat kan helaas niet. De Meubelreiniger reinigt uitsluitend op locatie. Dus aan huis of op bedrijfslocatie. Je bent je bank dus ook geen weken kwijt!

Lees onze Tips en Adviezen !

Scroll naar top