Bank, stoel en tapijt reinigen in Amsterdam

Voor inwoners van Amsterdam en omliggende plaatsen levert de Meubelreiniger professionele diensten op het gebied van meubelreiniging (bank, stoel en fauteuil) en tapijtreiniging (tapijt, kleed en trap). 

Amsterdam en de Meubelreiniger

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en voor buitenlanders “the place to be”!
Amsterdam is genieten van historische gebouwen, prachtige musea als het Anne Frank huis en het Rijksmuseum en een gemoedelijke sfeer. Maak een rondvaart door de unieke grachten in het centrum, wandel door het Vondelpark en winkel in de oude binnenstad. Amsterdam is echt uniek!

En dat geldt ook voor klanten waarvoor we meubels mochten reinigen.
Maar ook voor klanten waar we een kleed of gestoffeerde trap weer schoon en fris hebben gemaakt.

Die tevredenheid komt voort uit het feit dat we kwaliteit (resultaat) leveren belangrijker vinden dan tijd (snel klaar zijn).
We doen er liever een uurtje langer over dan dat we “op tijd” klaar zijn.
Voor het reinigen van een 5-zits bank zijn we toch echt wel een paar uur bezig voordat wij tevreden zijn met het resultaat.

Amsterdam bank reinigen

Welke diensten leveren we in Amsterdam?

We leveren in Amsterdam aan particulieren en bedrijven de volgende diensten:
Bank reinigen Amsterdam
Tapijt reinigen Amsterdam
Kleed reinigen Amsterdam
Trap reinigen Amsterdam

En we komen dan natuurlijk niet alleen in Amsterdam banken schoonmaken, maar we komen ook in veel plaatsen en gemeenten rondom Amsterdam. Plaatsen als Amstelveen, Zwanenburg, Lijnden, Badhoevedorp, Diemen. Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude.

Direct een offerte aanvragen

Wil je direct weten wat het reinigen van je bank, tapijt of kleed gaat kosten?
Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!
We sturen de offerte dan binnen 24 uur naar je opgegeven e-mailadres. 

Bank reinigen in Amsterdam

In Amsterdam zijn we als meubelreiniger kind aan huis. We reinigen bij particulieren zowel stoffen als leren meubels (banken, stoelen fauteuils) in elk denkbaar formaat. 
Bij onze zakelijke klanten gaat het dan vaak over het reinigen van tapijt en bureaustoelen. 

En dan maakt het niet uit of de meubelstof bestaat uit natuurlijke stoffen als wol linnen, katoen of uit kunstvezels als alcantara, micro-leder of micro-vezel is.
Veel meubelstoffen zijn overigens een mix van natuurlijke en kunstvezels: zo komen de goede eigenschappen van de diverse soorten vezels goed tot hun recht.

Maar ook voor lederen banken, fauteuils en stoelen komen we graag bij onze klanten in Amsterdam. We kunnen het leer zelfs op locatie weer van een nieuwe kleur voorzien.

Reiniging op locatie  in Amsterdam

De Meubelreiniger levert voor het reinigen van je meubels een op-locatie service. We komen de reiniging dus altijd op locatie in Amsterdam (thuis of bedrijf) uitvoeren. We halen geen meubels op en je bent ze dus zo ook niet weken kwijt. In de meeste gevallen kun je de volgende dag weer gebruik maken van je gereinigde meubels. 

Vraag HIER direct een vrijblijvende offerte aan voor het laten reinigen van je bank.

Testimonials
 • Johan Bijl – Abbenes

  De firma Meubelreiniger heeft bij ons in huis een prestatie geleverd die in het hedendaagse helaas nog maar te weinig voorkomt. Wij hebben ervaren dat hun werkzaamheden ver boven onze verwachtingen werden uitgevoerd. Ter adstructie: preventieve maatregelen voldoende geen spatje op de vloer en omgeving en daar na uitvoering van werkzaamheden, dat je de meubels on de minuut zag opknappen. Wij zijn erg gelukkig om op deze wijze onze meubels nog een langere tijd te kunnen blijven gebruiken. Resumerend: ik durf en wil "De Meubelreiger" van harte bij een ieder aan te bevelen.

 • Timothy Worthington – Barendrecht

  Ik had een afspraak op maandag 04-03-19. Jeroen was keurig op tijd, zelfs te vroeg! Jeroen is een man met vakkennis en een passie voor zijn werk. Onze bank ziet er weer uit als nieuw. Hij heeft mij laten zien wat er allemaal was gedaan en kreeg nog behoorlijk wat tips mee om de bank netjes te houden. Topbedrijf en als ik weer mijn meubels moet laten reinigen , dan bel ik Amanda gelijk weer op. AANRADER!

 • de Vries – Rotterdam

  Topservice! Vriendelijk en snel, met een perfect resultaat. Zeker een aanrader!

 • Monika F. – Warmond

  De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

 • Paul S. – Amsterdam

  Het resultaat is boven verwachting. Onze bank was erg vies maar is nu weer als nieuw! Jeroen geeft ook nog eens handige tips. Zeer goede en nette service. Absoluut een aanrader!

 • Merk V. – Berlicum

  Onze stoffen 3 zits-bank en love seat hadden we al ruim 8 jaar in gebruik, nu zeer netjes geworden na de reiniging van De Meubelreiniger! Zo kunnen we nog een lange tijd van onze fijne meubels genieten zonder iets nieuws aan te hoeven schaffen.

 • E. Hazenberg – Dordrecht

  Het contact met de Meubelreiniger was vanaf het allereerste gesprek heel plezierig. Vragen werden correct en (zeer) snel beantwoord. Dat maak je als consument niet altijd meer mee. Ze beloven terug te bellen maar je hoort niets meer. Jeroen was stipt op tijd en heeft onze stoelen perfect gereinigd in de woonkamer zonder ook maar enige overlast. Een zeer tevreden klant.

 • Bart Jansen – Waddinxveen

  Een hele goede ervaring. Ik had de revieuws gelezen en ik werd zeker niet teleurgesteld. Positieve punten: - prettige eerste telefonisch contact - duidelijke offerte - goede uitleg over procedure - herinnering voordat de stoelen schoongemaakt werden - Jeroen belde van tevoren of hij een half uur eerder kon komen - enthousiaste Jeroen die betrokken en kundig de stoelen heeft schoongemaakt. - pinnen na werkzaamheden. Al met al kan ik de meubelreiniger aanbevelen met Jeroen als een enthousiaste medewerker die intrinsiek betrokken is. Bedankt O ja, het resultaat van de schoongemaakte stoelen is ook uitstekend !!

 • Peter Buurman – Rotterdam

  Wij zijn heel tevreden met de vriendelijke en snelle service van De MeubelReiniger. Ons bankstel is thuis schoongemaakt door een zeer professionele medewerker welke goed uit kan leggen hoe ons bankstel in toekomst bij te houden. Na de service is ons bankstel zo goed als terug in de oude staat. De MeubelReiniger is zeer zeker aan te raden.

 • P. Dimas – Zoetermeer

  We hadden een bank overgenomen en de vorige eigenaar hadden katten. We zijn zeer tevreden met de snelheid tussen afspraak en uitvoering. Ons gevoel dat de bank erg vuil was kwam uit nadat de Meubelreiniger de bank onderhanden heeft genomen. Super tevreden met een schone bank. Keurig gedaan en zeker een aanrader !!

 • Boy – Nieuwegein

  Netjes te woord gestaan bij het inplannen van de opdracht. Gisteren is mijn groene 3-zits bank gereinigd, ik kan niet anders zeggen dan dat ik dacht dat ze een nieuwe bank hadden neergezet. Buiten dat kwam de pasgewassen frisheid je tegemoet. Zou dit bedrijf aanraden. Nice job!

 • Bas Otte

  Duidelijke communicatie vooraf. _ Geen verassingen. - Goed werk. - Voor kleine meerprijs (€ 25,-) is de bank gevuld daar waar de zitting wat was ingezakt. Zit weer als nieuw! - Op tijd - Advies over verwijderen vlekken. Hoe doe je dit nu?

 • Mevr. van den Berg

  Onze lichte bank was na anderhalf jaar intensief gebruik echt even toe aan een reiniging. Het resultaat is echt ongelooflijk! Maarten is professioneel, heeft passie voor zijn vak en zet kwaliteit voorop. Ontzettend tevreden en een dikke aanrader!!

 • Erwin van D. -Zandvoort

  Wij zijn super tevreden😊 De fauteuils zijn weer als nieuw! Wat een vakwerk !
  Nog bedankt voor de snelle hulp zo voor de feestdagen! Chapeau !

 • Patricia van T. – Zwaag

  Ontzettend bedankt voor het reinigen van onze trap en banken! Alle stank is verdwenen!

Tapijt reinigen Amsterdam

Als je in Amsterdam in een huis woont waar je vaste vloerbedekking in je woonkamer of slaapkamer hebt liggen zal je ervaren dat vooral de looppaden op een bepaald moment niet zo fris meer zijn.

Tijd voor een goede tapijtreiniging.
Het laten uitvoeren van een goede dieptereiniging op het vaste tapijt zorgt ervoor dat het meeste van het ingelopen vuil verwijderd wordt.
Kale of versleten plekken in het tapijt kunnen we door een reiniging natuurlijk niet verhelpen. Maar gelukkig begrijpt iedere klant dat wel.

Heb je tapijt waar vlekken inzitten of waar de looppaden duidelijk zichtbaar zijn?
Laat het tapijt door de professionals van De Meubelreiniger reinigen. 
We maken voor de reiniging alleen gebruik van de middelen van James die
geschikt zijn voor elk type tapijt.
Daarnaast zijn deze producten 
veilig voor dier, mens en milieu.

De kosten voor het reinigen van tapijt in Amsterdam berekenen we altijd aan de hand van een aantal factoren: locatie in Amsterdam, aantal te reinigen vierkante meters, aanwezige vlekken en de conditie van het tapijt.

Voor het maken van een goede prijsindicatie kun je HIER direct een vrijblijvende offerte voor het laten reinigen van je vloerbedekking of tapijt in Amsterdam aanvragen.

Trap reinigen Amsterdam

In Amsterdam staan veel herenhuizen met een gemeenschappelijke trap. Op deze trap ligt vaak vloerbedekking. En juist dit traptapijt wordt door de vele inloop van de bewoners snel vuil. Het wekelijks stofzuigen heeft op een bepaald moment geen effect op dit aanwezige vuil.
We worden dan ook vaak door Vereniging van Eigenaren (VVE) in Amsterdam benadert voor het uitbrengen van een offerte om de trapbekleding in het trapportaal eens goed te reinigen.

Maar dit zijn natuurlijk niet onze enige klanten in Amsterdam waar we trapbekleding reinigen. We komen ook regelmatig bij particulieren in “gewone” huizen en kantoorpanden voor het reinigen van trapbekleding.

Door periodiek de trapbekleding te laten reinigingen zal de trapbekleding veel langer meegaan en het oogt natuurlijk ook veel netter voor bezoekers en bewoners.

Wil je snel weten wat het gaat kosten als je in Amsterdam woont en weer een schone trap wilt hebben?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en je weet het dan binnen 24 uur.

Ervaringen van klanten:

Topservice m.b.t het reinigen van een door daklekkage vervuilde trap. Na de eerste schoonmaakbeurt en het opdrogen van de trap werden roestachtige vlekken zichtbaar. Werd zonder enig probleem perfect opgelost met een tweede servicebeurt. Een klein maar uitstekend bedrijf met geweldige mensen met een mentaliteit die je meer zou willen zien!

Mijn trap is weer als nieuw! Ik wist niet wat ik zag toen de reiniger klaar was. Vanaf nu laat ik periodiek mijn trap reinigen en volgend jaar zijn mijn meubels aan de beurt. Bravo.

Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

Na 2,5 uur zagen onze twee trappen en overloop met vaste vloerbedekking er weer als nieuw uit. Zeer tevreden!

Trapbekleding reinigen Rotterdam
Trapbekleding reinigen Amsterdam

Kleed reinigen Amsterdam

Heb je in Amsterdam een vloekleed liggen (bijvoorbeeld Perzisch tapijt, berber) dat door het vele gebruik en geloop wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken?
Dan ben je bij de Meubelreiniger aan het juiste adres.

In Amsterdam bieden we voor kleed reinigen twee mogelijkheden:
1 – we reinigen het kleed op locatie in Amsterdam als het vloerkleed niet of heel moeizaam te verplaatsen is zullen of als we direct ook ander werk hebben als het reinigen van meubels.
2 – als het vloerkleed wel te verplaatsen is schakelen we onze partners van Cinco in om het kleed op te halen en het vloerkleed dan grondig te reinigen in de speciale wasstraat voor vloerkleden.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte LP Amsterdam

Omdat 1 foto meer zegt dan 1.000 woorden ontvangen we graag een paar foto's van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

Logo de meubelreiniger

FAQ Amsterdam

 • Komen jullie ook in Amsterdam centrum?

  Ja we komen in alle stadsdelen van Amsterdam. Wel rekenen we voor locaties binnen de ring van Amsterdam een parkeertoeslag. De hoogte van de parkeertoeslag is afhankelijk van het stadsdeel.

 • Reinigen jullie ook leren banken in Amsterdam?

  Jazeker! We reinigen stoffen en leren banken maar ook tapijt, kleden en gestoffeerde trappenhuizen.

 • Wat kost een bank laten reinigen in Amsterdam?

  De prijs voor het reinigen van een bank, fauteuil of stoel is afhankelijk van het formaat en soort. Vraag altijd een vrijblijvende offerte aan en je weet binnen 24 uur wat de kosten zijn.

 • Kan ik de bank op een adres in Amsterdam brengen?

  Nee, sorry dat kan helaas niet. De Meubelreiniger reinigt uitsluitend op locatie. Dus aan huis of op bedrijfslocatie. Je bent je bank dus ook geen weken kwijt!

Bezoek onze kennisbank !

Scroll naar top