Bank reinigen Haarlem

De Meubelreiniger reinigt in Haarlem banken en stoelen met bekleding van stof en leder

Haarlem bank reinigen

De Meubelreiniger in Haarlem

Haarlem: de stad met een gezellig historisch centrum, middeleeuwse St. Bavo kerk, Koepelkathedraal, beroemde musea als het Teylers en Frans Hals Museum, Molen de Adriaan, leuke winkels, 21 hofjes, restaurants en het strand om de hoek.
De Meubelreiniger komt graag in Haarlem en omstreken (Zandvoort, Heemstede, Santpoort, Bloemendaal, Vogelenzang enzovoort) om bij en voor haar bewoners meubels en tapijt weer schoon en fris te maken.

 • Bas Otte

  Duidelijke communicatie vooraf. _ Geen verassingen. – Goed werk. – Voor kleine meerprijs (€ 25,-) is de bank gevuld daar waar de zitting wat was ingezakt. Zit weer als nieuw! – Op tijd – Advies over verwijderen vlekken. Hoe doe je dit nu?

 • Rene Duivenvoorden

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Duivenvoorden – Haarlem

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Kraakman – Heiloo

  Op 18 april 2019 kwam Jeroen van De Meubelreiniger onze rode alcantara bankjes opfrissen en schoon maken. Verrast en blij waren wij met het resultaat. Onze bankjes zijn weer als nieuw. Heel erg bedankt Jeroen.

 • F. Nieboer – Castricum

  Dit bedrijf is een aanrader. Ik kende het bedrijf niet. Ik had een spoedklus en hier werd prima op geanticipeerd. Prettig kontakt, maar het belangrijkst, er werd prima werk geleverd. Ik heb mijn trap met tapijt laten reinigen.

 • Dekker – Bergen

  Heel blij met de reiniging. De banken zijn weer als nieuw. Jeroen Kleverwal is een harde en goede werker en daarnaast ook een heel vriendelijke man. Een aanrader!

 • Nell Knuist – Alkmaar

  Geweldig,onze trap was echt vies,maar nu als nieuw,hele aardige meneer,met hart voor zijn werk

 • Ingeborg van der Laan – Heemstede

  Super service!!

 • Aline K. – Haarlem

  Maarten was professioneel en vriendelijk. Hij gaf uitleg over wat er bij bankreiniging komt kijken. Mijn bank ziet er weer heerlijk fris & schoon uit. Bedankt Maarten en Meubelreiniger!

 • Erwin van D. -Zandvoort

  Wij zijn super tevreden😊 De fauteuils zijn weer als nieuw! Wat een vakwerk !
  Nog bedankt voor de snelle hulp zo voor de feestdagen! Chapeau !

 • Jaap M. – Aerdenhout

  Na 2,5 uur zagen onze twee trappen en overloop met vaste vloerbedekking er weer als nieuw uit. Zeer tevreden!

 • Jouke

  “Klant is koning en het resultaat koninklijk!” Vooraf adequaat en uiterst vriendelijk contact via e-mail en telefoon met Amanda Bouter gehad. Vervolgens zes stoelen met alcanthara bekleding door Maarten Stapper gereinigd. Stoelen zijn als herboren: wij zijn uiterst tevreden met het resultaat. Daarnaast zijn de kosten bescheiden. Kortom een aanrader!

Waarom De Meubelreiniger?

De Meubelreiniger is als professioneel meubel- en tapijtreiniger al sinds 2003 actief in Haarlem en omstreken. We zijn telefonisch goed bereikbaar (24/7 uur bereikbaar) en hebben duidelijke en snelle communicatie. Dit wordt door veel van onze klanten echt gewaardeerd: open en eerlijk
We werken uiteraard met voor mens en dier veilige middelen en reinigen altijd op locatie (huis of bedrijf).

Komen jullie in alle wijken van Haarlem?

Jazeker, we reinigen bij iedereen in Haarlem (Centrum, Zuid-West, Oost, Noord en Schalkwijk) en natuurlijk ook in alle omliggende plaatsen als Bloemendaal, Santpoort, Heemstede en anderen.

Maar we komen ook vaak in omliggende plaatsen van Haarlem als Amsterdam, Almere, Amersfoort en Alkmaar.

Bank laten reinigen in Haarlem

De Meubelreiniger heeft al heel wat stoffen en leren banken voor klanten in Haarlem en omstreken gereinigd.
Tevreden klanten hebben is voor ons belangrijk: we streven bij iedere opdracht naar het leveren van de hoogste kwaliteit in ons werk.
Vraag vandaag nog een vrijblijvende en gratis offerte bij ons aan.

Reinigen jullie met dier- en kindvriendelijk producten?

We gebruiken uitsluitend de producten van James. Deze zijn dier- en kindvriendelijk

Kan ik de bank ook laten impregneren?

Ja we kunnen op de meubelstof direct na de reiniging een impregneerlaag aanbrengen. Maar we gebruiken daarbij nooit de termen “vuilafstotend” en “vlekwerend”. Beide zijn mooie kreten maar worden door niemand waar gemaakt.

Impregneren zorgt ervoor dat vloeistoffen minder snel in de meubelstof trekken

Verkopen jullie ook producten voor onderhoud van meubels?

Ja, we hebben een webshop.
Daar kun je de producten kopen die wij dagelijks zelf gebruiken bij onze klanten.

Vloerbedekking reinigen in Haarlem

Naast het reinigen van stoffen en leren banken, fauteuils en stoelen reinigen we ook vaste vloerbedekking (tapijt), losse kleden (karpetten) en gestoffeerde trappen (trapbekleding).

Leren meubels reinigen

Leer reinigen gaat op een heel andere manier dan het reinigen van stoffen meubels.
En dan is er bij leer ook nog een groot verschil tussen gedekverfd leer en open leer (aniline, semi-aniline, nubuck, suède, …).
Gedekverfd leer wordt in de loop van de tijd vuil. Het vuil blijft in de poriën zitten en is er niet zo makkelijk meer af en uit te halen. Wel door ons en we zetten na een reiniging je leren bank in Haarlem ook direct in een goede transparante leerbeschermer.
Open leer is veel lastiger. Al het gemorste (vloeistoffen en vetten) zijn in het leer getrokken en die krijgen we er niet meer uit.
Reinigen kan dan wel maar geeft meestal niet het resultaat dat je ervan verwacht.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte LP Haarlem

Omdat 1 foto meer zegt dan 1.000 woorden ontvangen we graag een paar foto's van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

Veel gestelde vragen bank reinigen Haarlem

 • In welke wijken van Haarlem komt de Meubelreiniger?

  We komen in alle wijken van Haarlem en reinigen dus bij iedereen in Haarlem (Centrum, Zuid-West, Oost, Noord en Schalkwijk) en natuurlijk ook in alle omliggende plaatsen als Bloemendaal, Santpoort, Heemstede en anderen.

 • Impregneren jullie ook de bank?

  Ja, maar we gebruiken daarbij nooit de termen "vuilafstotend" en "vlekwerend". Beide zijn niet mogelijk. Impregneren zorgt ervoor dat vloeistoffen minder snel in de meubelstof trekken.

 • Verkopen jullie ook producten voor onderhoud van meubels?

  Ja, we hebben een webshop. Daar kun je de producten kopen die wij dagelijks zelf gebruiken bij onze klanten

 • Reinigen jullie in Haarlem ook lederen meubels?

  Ook voor het reinigen en weer op kleur brengen van lederen meubels ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees onze Tips en Adviezen !

Scroll naar top