Bank reinigen Delft

De Meubelreiniger is de professionele meubelreiniger voor inwoners van Delft en omstreken

Delft bank reinigen

Direct een offerte aanvragen

Woon je in een van de wijken van Delft (Binnenstad, Hof van Delft, Tanthof, Voordijkshoorn, Voorhof, Vrijenban, Wippolder of Buitenhof) of in een plaats rondom Delft (Pijnacker, Schipluiden, Ypenburg, Nootdorp)?

En je wilt direct weten wat het reinigen van je bank, tapijt of kleed gaat kosten?
Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!
We sturen je de offerte dan binnen 24 uur naar je op en dan weet je daarna precies waar je aan toe bent.

Welke diensten leveren we in Delft?

Inwoners en bedrijven in Delft kunnen we de volgende leveren:
Bank reinigen Delft
Tapijt reinigen Delft
Kleed reinigen Delft
Trap reinigen Delft

Delft en de Meubelreiniger

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfts Blauw.  Niet zo gek natuurlijk want Delfts Blauw is aardewerk, sinds het ontstaan in de VOC-tijd,  dat over de hele wereld bekend en geliefd is. In Delft  kun je op verschillende plekken zien en ervaren hoe Delfts Blauw nog steeds op authentieke wijze wordt vervaardigd.

Delft is natuurlijk ook bekend als de stad van Oranje.
Delft is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje heeft gewoond en is vermoord. Er is dus een eeuwenlange relatie tussen Delft en het Oranjehuis.
Maar Delft is ook een stad met veel leuke en unieke winkels inclusief veel oude straten, steegjes en grachten. 
Met de in Delft gevestigde TU zorgt het studentenleven voor veel levendigheid in de stad. 

Een gezellige stad waar we als Meubelreiniger graag komen om bij onze klanten meubels als stoffen en lederen banken en stoelen te reinigen. Maar we hebben ook al heel wat kleden, tapijt en gestoffeerde trappen weer schoon en fris gemaakt.

Wij vinden tevredenheid van onze klanten heel belangrijk. En gelukkig hebben we in Delft veel tevreden klanten. Klanten waar  we kwaliteit (resultaat) leveren belangrijker vinden dan tijd (snel klaar zijn).

Delft bank reinigen

Bank reinigen in Delft

In Delft reinigen we zowel stoffen als leren banken en dat doen we bij zowel particulieren als zakelijke klanten.
Naast banken reinigen kunnen we in Delft natuurlijk ook jouw stoffen en leren fauteuils en eetkamerstoelen reinigen.

Veel meubelstoffen zijn overigens een mix van natuurlijke en kunstvezels: zo komen de goede eigenschappen van de diverse soorten vezels goed tot hun recht.

Maar ook voor lederen banken, fauteuils en stoelen komen we graag bij onze klanten in Delft. We kunnen het leer zelfs op locatie weer van een nieuwe kleur voorzien.

Delft reiniging op locatie

In Delft werken we altijd op-locatie. Dat betekent dus dat we altijd bij je thuis of op de zaak komen reinigen. Scheelt ons een hoop gesleep en dus geen kans op transportschade en je bent je meubels ook niet weken kwijt. Bij de meeste reinigingen zijn de meubels na 24 uur weer droog.

Vraag HIER direct een vrijblijvende offerte aan voor het laten reinigen van je bank.

Testimonials
 • Monika F. – Warmond

  De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

 • Manouk J. – Amsterdam

  Onze bank is weer als nieuw! We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De service van De Meubelreiniger hebben wij als professioneel en klantgericht ervaren. Een aanrader dus!

 • Patricia van T. – Zwaag

  Ontzettend bedankt voor het reinigen van onze trap en banken! Alle stank is verdwenen!

 • Gert Jan D. – Loosdrecht

  Twee oude alcantara stoelen zijn behandeld door de meubelreiniger. Resultaat, onze 18 jaar oude stoelen zien er weer uit als nieuw

 • Sabina V. – Schiedam

  Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

 • Paul S. – Amsterdam

  Het resultaat is boven verwachting. Onze bank was erg vies maar is nu weer als nieuw! Jeroen geeft ook nog eens handige tips. Zeer goede en nette service. Absoluut een aanrader!

 • Oskam – Dordrecht

  Bank laten reinigen. Perfect of de bank weer als nieuw is. Vakkundig personeel weet wat ze doen en geven goede adviezen !!

 • Nell Knuist – Alkmaar

  Geweldig,onze trap was echt vies,maar nu als nieuw,hele aardige meneer,met hart voor zijn werk

 • Stefanie H. – Rotterdam

  Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

 • Rene Duivenvoorden

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Roy Dessing – Gouda

  Vandaag is Jeroen bij ons geweest voor het reinigen van onze bank. De beste keuze die we hadden kunnen maken! Het ziet er weer als nieuw uit. Jeroen zelf was erg gepassioneerd over zijn vak en wist er veel over te vertellen. Top gedaan!

 • Lot van D. – Noordwijkerhout

  Super blij met het resultaat ! Zeer vriendelijk te woord gestaan. Afspraak op tijd nagekomen en geweldig resultaat. Alle vlekken en gebruikerssporen uit de stoelen zijn verdwenen. Zien er weer als nieuw uit. Ik beveel de Meubelreiniger van harte aan.

 • Fam. van Spronsen – Ridderkerk

  Wow, wat is onze bank opgeknapt! Niet alleen superschoon, maar ook met uitleg hoe we 'm zo kunnen houden. Daarnaast heeft Jeroen ook een kuil, die al jaren in de bank zit, opgelost. De bank ziet er weer als nieuw uit! Daarnaast is Jeroen ook heel (klant)vriendelijk, ruimt hij alles netjes op en maakt hij gezellig een praatje. Echt een aanrader!!

 • Esther – Utrecht

  Mijn bank en eetkamerstoelen laten reinigen door Jeroen en ik ben meer dan tevreden! Bank en stoelen lijken weer als nieuw. Ontzettend behulpzame en vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als bij mij thuis. Jeroen heeft meteen een losgeraakte naad van de bank gemaakt en een schuimrubber deel van de leuning weer netjes teruggeplaatst ( was in het gebruik gaan schuiven)'. Ben erg blij!

 • Fam. Vermeer – Voorschoten

  Gisteren, 19 april 2019, trap laten reinigen, weer als nieuw en dat na 19 jaar ! Jeroen Kleverwal, was heel enthousiast en trots op zijn werk en het bedrijf. Amanda krijgt ook een dikke pluim, super aan de telefoon, en ze komen alles na wat ze beloven. Ga in de toekomst zeker mijn slaapkamer laten doen ,ze bestaan nog echte vakmensen !

Tapijt reinigen Delft

Natuurlijk zijn er huizen in Delft waar vaste vloerbedekking ligt. Misschien wat vaker in de slaapkamer dan in de woonkamer. Op het tapijt zullen zeker plekken ontstaan waar veel gezeten en gelopen wordt.

Je  kunt dan overwegen om het tapijt eens goed te laten reinigen !
Het uitvoeren van een goede dieptereiniging op het vaste tapijt zorgt ervoor dat het meeste van het ingelopen vuil verwijderd wordt.
Laat het tapijt door de professionals van De Meubelreiniger
We maken voor de reiniging alleen gebruik van de middelen van James die geschikt zijn voor elk type tapijt.
Daarnaast zijn deze producten veilig voor dier, mens en milieu.

De kosten voor het reinigen van tapijt in Delft berekenen we altijd aan de hand van het aantal te reinigen vierkante meters. 

Voor het maken van een goede prijsindicatie kun je HIER direct een vrijblijvende offerte voor het laten reinigen van je vloerbedekking of tapijt in Delft aanvragen.

Trap reinigen Delft

In Delft staan veel mooie herenhuizen met een trap waar vloerbedekking op ligt. 
Eigenaren van deze herenhuizen vragen ons vaak om een offerte voor het reinigen van de trapbekleding. Dat doen we graag maar niet minder graag komen we bij particulieren in “gewone” huizen en kantoorpanden voor het reinigen van trapbekleding.

Wil je dat de trapbekleding lang meegaat? Laat het dan periodiek goed reinigen.

Wil je snel weten wat het gaat kosten als je in Delft en omstreken  woont en weer een schone trap wilt hebben?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en je weet het dan binnen 24 uur.

Ervaringen van klanten:

Ontzettend bedankt voor het reinigen van onze trap en banken! Alle stank is verdwenen!

Dit bedrijf is een aanrader. Ik kende het bedrijf niet. Ik had een spoedklus en hier werd prima op geanticipeerd. Prettig kontakt, maar het belangrijkst, er werd prima werk geleverd. Ik heb mijn trap met tapijt laten reinigen.

Mijn trap is weer als nieuw! Ik wist niet wat ik zag toen de reiniger klaar was. Vanaf nu laat ik periodiek mijn trap reinigen en volgend jaar zijn mijn meubels aan de beurt. Bravo.

Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

Topservice m.b.t het reinigen van een door daklekkage vervuilde trap. Na de eerste schoonmaakbeurt en het opdrogen van de trap werden roestachtige vlekken zichtbaar. Werd zonder enig probleem perfect opgelost met een tweede servicebeurt. Een klein maar uitstekend bedrijf met geweldige mensen met een mentaliteit die je meer zou willen zien!

Trapbekleding reinigen Rotterdam
Trapbekleding reinigen Delft

Kleed reinigen Delft

Heb je in Delft een mooi Perzisch tapijt liggen dat door het vele gebruik en geloop niet zo schoon meer is?
Dan ben je voor het reinigen van je vloerkleed bij de Meubelreiniger aan het juiste adres.

In Delftbieden we voor kleed reinigen twee mogelijkheden:
1 – we reinigen het kleed op locatie in Delft als het vloerkleed niet of heel moeizaam te verplaatsen is zullen of als we direct ook ander werk hebben als het reinigen van meubels.
2 – als het vloerkleed wel te verplaatsen is schakelen we onze partners van Cinco in om het kleed op te halen en het vloerkleed dan grondig te reinigen in de speciale wasstraat voor vloerkleden.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte LP Delft

Omdat 1 foto meer zegt dan 1.000 woorden ontvangen we graag een paar foto's van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

Logo de meubelreiniger

FAQ Delft

 • Komen jullie ook in Delft centrum?

  Ja we komen in alle stadsdelen van Delft.

 • Reinigen jullie ook leren banken in Delft?

  Jazeker! We reinigen stoffen en leren banken maar ook tapijt, kleden en gestoffeerde trappenhuizen.

 • Wat kost een bank laten reinigen in Delft?

  De prijs voor het reinigen van een bank, fauteuil of stoel is afhankelijk van het formaat en soort. Vraag altijd een vrijblijvende offerte aan en je weet binnen 24 uur wat de kosten zijn.

 • Kan ik de bank op een adres in Delft brengen?

  Nee, sorry dat kan helaas niet. De Meubelreiniger reinigt uitsluitend op locatie. Dus aan huis of op bedrijfslocatie. Je bent je bank dus ook geen weken kwijt!

Bezoek onze kennisbank !

Scroll naar top