Bank reinigen Delft

De Meubelreiniger is de professionele meubelreiniger voor inwoners van Delft en omstreken

Delft bank reinigen

Direct een offerte aanvragen

Woon je in een van de wijken van Delft (Binnenstad, Hof van Delft, Tanthof, Voordijkshoorn, Voorhof, Vrijenban, Wippolder of Buitenhof) of in een plaats rondom Delft (Pijnacker, Schipluiden, Ypenburg, Nootdorp)?

En je wilt direct weten wat het reinigen van je bank, tapijt of kleed gaat kosten?
Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!
We sturen je de offerte dan binnen 24 uur naar je op en dan weet je daarna precies waar je aan toe bent.

Delft en de Meubelreiniger

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfts Blauw.  Niet zo gek natuurlijk want Delfts Blauw is aardewerk, sinds het ontstaan in de VOC-tijd,  dat over de hele wereld bekend en geliefd is. In Delft  kun je op verschillende plekken zien en ervaren hoe Delfts Blauw nog steeds op authentieke wijze wordt vervaardigd.

Delft is natuurlijk ook bekend als de stad van Oranje.
Delft is de stad waar ‘Vader des Vaderlands’ Willem van Oranje heeft gewoond en is vermoord. Er is dus een eeuwenlange relatie tussen Delft en het Oranjehuis.
Maar Delft is ook een stad met veel leuke en unieke winkels inclusief veel oude straten, steegjes en grachten. 
Met de in Delft gevestigde TU zorgt het studentenleven voor veel levendigheid in de stad. 

Een gezellige stad waar we als Meubelreiniger graag komen om bij onze klanten meubels als stoffen en lederen banken en stoelen te reinigen. Maar we hebben ook al heel wat kleden, tapijt en gestoffeerde trappen weer schoon en fris gemaakt.

Wij vinden tevredenheid van onze klanten heel belangrijk. En gelukkig hebben we in Delft veel tevreden klanten. Klanten waar  we kwaliteit (resultaat) leveren belangrijker vinden dan tijd (snel klaar zijn).

Delft bank reinigen

Bank reinigen in Delft

In Delft reinigen we zowel stoffen als leren banken en dat doen we bij zowel particulieren als zakelijke klanten.
Naast banken reinigen kunnen we in Delft natuurlijk ook jouw stoffen en leren fauteuils en eetkamerstoelen reinigen.

Veel meubelstoffen zijn overigens een mix van natuurlijke en kunstvezels: zo komen de goede eigenschappen van de diverse soorten vezels goed tot hun recht.

Maar ook voor lederen banken, fauteuils en stoelen komen we graag bij onze klanten in Delft. We kunnen het leer zelfs op locatie weer van een nieuwe kleur voorzien.

Delft reiniging op locatie

In Delft werken we altijd op-locatie. Dat betekent dus dat we altijd bij je thuis of op de zaak komen reinigen. Scheelt ons een hoop gesleep en dus geen kans op transportschade en je bent je meubels ook niet weken kwijt. Bij de meeste reinigingen zijn de meubels na 24 uur weer droog.

Natuurlijk komen we niet alleen bij klanten in Delft maar ook in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden en vele anderen.

Testimonials
 • Monika F. – Warmond

  De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

 • Esther – Gouda

  Gisteren hadden wij een hele vriendelijke medewerker van de meubelreiniger op bezoek. Vier stoffen eetkamer stoelen moesten worden gereinigd. De stoelen zijn nu weer als nieuw. Daarnaast zijn er nog twee kleine andere klusjes opgepakt door de oplettende medewerker. Wat een service! Dit was iemand met een passie voor meubels, tevreden klanten en het leveren van GOED werk. Echte aanrader!

 • Roy Dessing – Gouda

  Vandaag is Jeroen bij ons geweest voor het reinigen van onze bank. De beste keuze die we hadden kunnen maken! Het ziet er weer als nieuw uit. Jeroen zelf was erg gepassioneerd over zijn vak en wist er veel over te vertellen. Top gedaan!

 • de Vries – Zevenhuizen

  Onze trappen en overloop zijn weer als nieuw. We kunnen weer 9 jaar vooruit.

 • Bart Jansen – Waddinxveen

  Een hele goede ervaring. Ik had de revieuws gelezen en ik werd zeker niet teleurgesteld. Positieve punten: - prettige eerste telefonisch contact - duidelijke offerte - goede uitleg over procedure - herinnering voordat de stoelen schoongemaakt werden - Jeroen belde van tevoren of hij een half uur eerder kon komen - enthousiaste Jeroen die betrokken en kundig de stoelen heeft schoongemaakt. - pinnen na werkzaamheden. Al met al kan ik de meubelreiniger aanbevelen met Jeroen als een enthousiaste medewerker die intrinsiek betrokken is. Bedankt O ja, het resultaat van de schoongemaakte stoelen is ook uitstekend !!

 • Esther – Nijkerk

  Wat heerlijk dat goede service en kwaliteit nog steeds hand in hand kunnen gaan binnen 1 bedrijf! Super goed geregeld! Trappen helemaal schoon en ook onze hond was helemaal blij met Jeroen. 😉

 • Sabine V. – Schiedam

  Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

 • Jouke – Hollandsche Rading

  "Klant is koning en het resultaat koninklijk!" Vooraf adequaat en uiterst vriendelijk contact via e-mail en telefoon met Amanda Bouter gehad. Vervolgens zes stoelen met alcantara bekleding door Maarten Stapper gereinigd. Stoelen zijn als herboren: wij zijn uiterst tevreden met het resultaat. Daarnaast zijn de kosten bescheiden. Kortom een aanrader!

 • B. Bertelsen – Utrecht

  Onze stoelen waren behoorlijk vuil (stof: Alcantara). Jeroen is flink bezig geweest, heeft alles keurig afgedekt en het resultaat mocht er zijn: de stoelen zien er weer prima uit. Alle afspraken keurig nagekomen, ook de planning in orde. Kortom: goed bedrijf.

 • Marianne van Deutekom – Rijswijk

  Mijn fauteuils en eetkamer stoelen zijn als nieuw! Contact na offerte duidelijk en correct.Keurig op tijd, duidelijke uitleg en netjes werkend . Dankjewel Jeroen!

 • Duivenvoorden – Haarlem

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Daisy – Leidschendam

  Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!

 • Laura – Alphen aan den Rijn

  Wauw wat een top service!!! Wij hebben tweedehands een hele grote hoek bank gekocht en omdat we hem helemaal fris en schoon wilde hebben hebben we contact gelegd met de meubelreiniger. Ik kreeg een zeer klantvriendelijke mevr aan de telefoon die mij precies kon vertellen wat ik kon verwachten. Ook qua kosten! Ze zijn zeer netjes en vakkundig te werk gegaan. Het resultaat is geweldig!!! De bank is weer als nieuw!!

 • Lot van Duin – Noorwijkerhout

  Super blij met het resultaat ! Zeer vriendelijk te woord gestaan. Afspraak op tijd nagekomen en geweldig resultaat. Alle vlekken en gebruikerssporen uit de stoelen zijn verdwenen. Zien er weer als nieuw uit. Ik beveel de Meubelreiniger van harte aan.

 • Jeremy P. – Amsterdam

  The chair is like new - many thanks. Thanks also for the free cleaning advice, spray and cloth.

Tapijt reinigen Delft

Natuurlijk zijn er huizen in Delft waar vaste vloerbedekking ligt. Misschien wat vaker in de slaapkamer dan in de woonkamer. Op het tapijt zullen zeker plekken ontstaan waar veel gezeten en gelopen wordt.

Je  kunt dan overwegen om het tapijt eens goed te laten reinigen !
Het uitvoeren van een goede dieptereiniging op het vaste tapijt zorgt ervoor dat het meeste van het ingelopen vuil verwijderd wordt.
Laat het tapijt door de professionals van De Meubelreiniger
We maken voor de reiniging alleen gebruik van de middelen van James die geschikt zijn voor elk type tapijt.
Daarnaast zijn deze producten veilig voor dier, mens en milieu.

De kosten voor het reinigen van tapijt in Delft berekenen we altijd aan de hand van het aantal te reinigen vierkante meters. 

Voor het maken van een goede prijsindicatie kun je HIER direct een vrijblijvende offerte voor het laten reinigen van je vloerbedekking of tapijt in Delft aanvragen.

Trap reinigen Delft

In Delft staan veel mooie herenhuizen met een trap waar vloerbedekking op ligt. 
Eigenaren van deze herenhuizen vragen ons vaak om een offerte voor het reinigen van de trapbekleding. Dat doen we graag maar niet minder graag komen we bij particulieren in “gewone” huizen en kantoorpanden voor het reinigen van trapbekleding.

Wil je dat de trapbekleding lang meegaat? Laat het dan periodiek goed reinigen.

Wil je snel weten wat het gaat kosten als je in Delft en omstreken  woont en weer een schone trap wilt hebben?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en je weet het dan binnen 24 uur.

Ervaringen van klanten:

Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

Ik ben zeer tevreden met mijn trap en stoel welke erg vuil waren i.v.m. de hond.Zeer correct in het maken van een afspraak en de behandeling.ik zou de meubelreiniger zeker aanraden.

Wat heerlijk dat goede service en kwaliteit nog steeds hand in hand kunnen gaan binnen 1 bedrijf! Super goed geregeld! Trappen helemaal schoon en ook onze hond was helemaal blij met Jeroen. 😉

Ontzettend bedankt voor het reinigen van onze trap en banken! Alle stank is verdwenen!

Onze trappen en overloop zijn weer als nieuw. We kunnen weer 9 jaar vooruit.

Trapbekleding reinigen Rotterdam
Trapbekleding reinigen Delft

Kleed reinigen Delft

Heb je in Delft een mooi Perzisch tapijt liggen dat door het vele gebruik en geloop niet zo schoon meer is?
Dan ben je voor het reinigen van je vloerkleed bij de Meubelreiniger aan het juiste adres.

In Delftbieden we voor kleed reinigen twee mogelijkheden:
1 – we reinigen het kleed op locatie in Delft als het vloerkleed niet of heel moeizaam te verplaatsen is zullen of als we direct ook ander werk hebben als het reinigen van meubels.
2 – als het vloerkleed wel te verplaatsen is schakelen we onze partners van Cinco in om het kleed op te halen en het vloerkleed dan grondig te reinigen in de speciale wasstraat voor vloerkleden.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte LP Delft

Omdat 1 foto meer zegt dan 1.000 woorden ontvangen we graag een paar foto's van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

Logo de meubelreiniger

Veel gestelde vragen bank reinigen Delft

 • Komen jullie ook in Delft centrum?

  Ja we komen in alle stadsdelen van Delft.

 • Reinigen jullie ook leren banken in Delft?

  Jazeker! We reinigen stoffen en leren banken. Lederen banken en stoelen kunnen we ook op locatie weer kleur geven.

 • Wat kost een bank laten reinigen in Delft?

  De prijs voor het reinigen van een bank, fauteuil of stoel is afhankelijk van het formaat en soort. Vraag altijd een vrijblijvende offerte aan en je weet binnen 24 uur wat de kosten zijn.

 • Kan ik de bank op een adres in Delft brengen?

  Nee, sorry dat kan helaas niet. De Meubelreiniger reinigt uitsluitend op locatie. Dus aan huis of op bedrijfslocatie. Je bent je bank dus ook geen weken kwijt!

Lees onze Tips en Adviezen !

Scroll naar top