Bank reinigen Den Haag

Voor het laten reinigen van banken, stoelen en fauteuils met stoffen of lederen bekleding in Den Haag moet je bij de Meubelreiniger zijn.

De Meubelreiniger in Den Haag

Den Haag is wereldwijd bekend om haar stranden (Scheveningen en Kijkduin) en een kustlijn van maar liefst 11 kilometer.
Maar ook de duinen achter de stranden zijn mooi en groot en staat daarom bij veel buitenlandse toeristen bekend als een fijne stad om vakantie te vieren.

Maar Den Haag is natuurlijk ook om een andere reden bekend: de Nederlandse regering en het parlement hebben er hun zetel en veruit de meeste ambassades zijn in Den Haag gevestigd.
Als Meubelreiniger hebben we al voor heel wat van deze ambassades mogen werken.

 • Bas Otte

  Duidelijke communicatie vooraf. _ Geen verassingen. – Goed werk. – Voor kleine meerprijs (€ 25,-) is de bank gevuld daar waar de zitting wat was ingezakt. Zit weer als nieuw! – Op tijd – Advies over verwijderen vlekken. Hoe doe je dit nu?

 • Rene Duivenvoorden

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Guan – Rijswijk

  3 zits hoekbank met koffie vlek. Deze kwam er de eerste keer voor 95% eruit. Na mailcontact dat we de vlek nog heel lichtjes zagen kwamen ze weer langs en nu is de vlek er helemaal uit. Echt top service. Vooraf duidelijke communicatie en afspraken. Zeer aan te raden!

 • Marianne van Deutekom – Rijswijk

  Mijn fauteuils en eetkamer stoelen zijn als nieuw! Contact na offerte duidelijk en correct.Keurig op tijd, duidelijke uitleg en netjes werkend . Dankjewel Jeroen!

 • Chris – Den Haag

  Vanmorgen is Jeroen bij mij geweest. voor het reinigen van mijn bank. Wat een fantastisch resultaat. Vlekken die er echt al een tijd in de bank zaten, zijn nu gewoon verdwenen. Jeroen is echt een professional, met kennis van zaken en met een hart voor het werk wat hij doet. Hij is trots op zijn werk, en neemt echt de tijd om het beste resultaat te bereiken. Ook na het reinigen van de bank neemt hij nog even de tijd om je advies te geven hoe je de stof en vlekken in de toekomst het beste kunt behandelen. Niets anders dan een vakman! Het contact voorafgaand aan de afspraak was ook heel erg fijn, persoonlijk contact, duidelijke afspraken en keurige bevestiging van de afspraken en de factuur per mail. Het is dat ik niet meer sterren kan geven, maar de vijf sterren zeker waard! Bedankt!

 • P. Dimas – Zoetermeer

  We hadden een bank overgenomen en de vorige eigenaar hadden katten. We zijn zeer tevreden met de snelheid tussen afspraak en uitvoering. Ons gevoel dat de bank erg vuil was kwam uit nadat de Meubelreiniger de bank onderhanden heeft genomen. Super tevreden met een schone bank. Keurig gedaan en zeker een aanrader !!

 • Daisy – Leidschendam

  Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!

Bank reinigen Den Haag

Bank met stoffen bekleding reinigen in Den Haag

Voor het weer schoon en fris krijgen van je stoffen banken moet je natuurlijk bij De Meubelreiniger zijn. Naast stoffen banken reinigen en beschermen we ook leren banken en stoelen.
We zijn al sinds 2003 actief met meubelreiniging in de Randstad en Den Haag en hebben zo al veel banken, stoelen en tapijt schoon mogen maken.

Leren banken en stoelen reinigen in Den Haag

Het reinigen van leren banken en stoelen is weer een vak apart. Niet ieder leersoort is te reinigen. Bijvoorbeeld vlekken in aniline of analine leer zijn er door een reiniging helaas niet meer uit te halen.
Gedekverfd leer is echter wel goed te reinigen. 
Wel kunnen we het leer volledig verven. Ook dat doen we op locatie in Den Haag.
Woon je in Den Haag en omstreken en wil je zelf het leer van je meubels onderhouden?
Voor het onderhouden van leer verkopen we in onze webshop goede onderhoudsproducten (leerreinigers en leercrèmes)

Wat kost bank reinigen in Den Haag?

Het is niet makkelijk om zomaar een prijs te geven voor meubelreiniging. Er zijn zoveel soorten en formaten dat we liever op basis van en gestuurde foto een vrijblijvende offerte voor je maken.
Als je dus wilt weten wat het reinigen van je meubel in Den Haag kost dan kun je het beste een offerte bij ons opvragen.

Vloerkleed en tapijt reinigen Den Haag

Naast het schoonmaken van meubels reinigen we ook vastliggend tapijt en losse kleden of karpetten. Kleden reinigen doen we in Den Haag gewoon bij je thuis. Dus geen gesleep met je kleden en je bent ze ook niet weken kwijt.

Ook voor het reinigen van gestoffeerde trappen ben je bij de Meubelreiniger aan het juiste adres.
Vraag een offerte aan en je weet binnen een dag wat de kosten zijn.

Den Haag meubel en tapijtreiniging

Offerte aanvragen Den Haag

Woon je in Den Haag of in een van de omliggende plaatsen als Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk of Wateringen en wil je graag weten wat het gaat kosten om je bank, stoel, fauteuil of tapijt te laten reinigen door de Meubelreiniger?
Overigens komen we net zo graag bij klanten in Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Leiden
Vul dan het formulier in en je weet het binnen 24 uur!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte voor reinigen van bank, trap, tapijt of kleed bij ons aan.

Offerte LP Den Haag

Omdat 1 foto meer zegt dan 1.000 woorden ontvangen we graag een paar foto's van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

Veel gestelde vragen bank reinigen Den Haag

 • Reinigen jullie ook bij particulieren in Den Haag?

  Ja, we reinigen in heel Den Haag bij particuliere klanten en bij bedrijven meubels met stoffen en lederen bekleding.

 • Hoe maak ik een afspraak voor een reiniging?

  Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We sturen dan een offerte naar je op en als je daar akkoord mee bent plannen we een afspraak in voor de reiniging.

 • Wordt mijn vloer erg nat van de reiniging?

  Nee, je vloer wordt niet nat want we dekken iedere vloer goed af. Je kunt op onze website meer lezen over onze werkwijze.

 • Garanderen jullie dat alle vlekken er uitgaan?

  Er is een groot verschil tussen vuil en vlekken op je meubels. Een vuil geworden meubel krijgen we schoon en fris. Een vlek kan ook schade aan de stof of leer zijn. Denk aan een bleekvlek op een bank. Die gaat er echt niet meer uit

 • Reinigen jullie in Den Haag alleen banken?

  Nee, we reinigen ook tapijt, vloerbedekking, kleden en trapbekleding

Lees onze Tips en Adviezen !

Scroll naar top