Bank reinigen Leiden

Voor meubelreiniging in Leiden zit je bij de Meubelreiniger goed.

Leiden meubelreiniging

De Meubelreiniger in Leiden

Wie aan Leiden denkt komt al snel op zaken als de Universiteit en Musea. Leiden is de stad van de ontdekkingen: de Hortus Botanicus, de Leidse hofjes, de Hooglandse kerk, Planetarium, 13 fantastische Musea als bijvoorbeeld Naturalis en Volkenkunde, gezellige winkelstraten in het oude centrum.

Eigenlijk is de hele binnenstad van Leiden één monumentaal centrum.

De afstanden binnen de singels zijn klein zodat een wandeling langs de meest in het oog springende monumenten een kleine moeite en absoluut de moeite waard is!

Als meubelreiniger komen we vaak in Leiden om onze klanten te helpen bij het krijgen van schone en frisse meubels.

We komen natuurlijk niet alleen in Leiden maar ook in veel plaatsen als Leiderdorp, Lisse, Rijnsburg, Oegstgeest, Voorschoten, Zoeterwoude-Rijndijk, Valkenburg, Warmond werken we zowel bij particuliere als zakelijke klanten.
En uiteraard in omliggende plaatsen als Den Haag, Delft, Haarlem, Zoetermeer, enzovoort.

Leiden bank reinigen
Leidse Waag - Afbeelding van Elsemargriet

 • Bas Otte

  Duidelijke communicatie vooraf. _ Geen verassingen. – Goed werk. – Voor kleine meerprijs (€ 25,-) is de bank gevuld daar waar de zitting wat was ingezakt. Zit weer als nieuw! – Op tijd – Advies over verwijderen vlekken. Hoe doe je dit nu?

 • Rene Duivenvoorden

  Zeer vriendelijke en goede service. Erg makkelijk via whatsapp. Het lijkt of mijn bank ingeruild is voor nieuwe. Heel blij met het resultaat. Vervolgens kreeg ik goede tips voor hoe om te gaan met gemorste vloeistoffen en vlekken te voorkomen. Bedankt!

 • Mevr. van den Berg

  Onze lichte bank was na anderhalf jaar intensief gebruik echt even toe aan een reiniging. Het resultaat is echt ongelooflijk! Maarten is professioneel, heeft passie voor zijn vak en zet kwaliteit voorop. Ontzettend tevreden en een dikke aanrader!!

 • Fam. Vermeer – Voorschoten

  Gisteren, 19 april 2019, trap laten reinigen, weer als nieuw en dat na 19 jaar ! Jeroen Kleverwal, was heel enthousiast en trots op zijn werk en het bedrijf. Amanda krijgt ook een dikke pluim, super aan de telefoon, en ze komen alles na wat ze beloven. Ga in de toekomst zeker mijn slaapkamer laten doen ,ze bestaan nog echte vakmensen !

 • Johan Bijl – Abbenes

  De firma Meubelreiniger heeft bij ons in huis een prestatie geleverd die in het hedendaagse helaas nog maar te weinig voorkomt. Wij hebben ervaren dat hun werkzaamheden ver boven onze verwachtingen werden uitgevoerd. Ter adstructie: preventieve maatregelen voldoende geen spatje op de vloer en omgeving en daar na uitvoering van werkzaamheden, dat je de meubels on de minuut zag opknappen. Wij zijn erg gelukkig om op deze wijze onze meubels nog een langere tijd te kunnen blijven gebruiken. Resumerend: ik durf en wil “De Meubelreiger” van harte bij een ieder aan te bevelen.

 • Lot van Duin – Noorwijkerhout

  Super blij met het resultaat ! Zeer vriendelijk te woord gestaan. Afspraak op tijd nagekomen en geweldig resultaat. Alle vlekken en gebruikerssporen uit de stoelen zijn verdwenen. Zien er weer als nieuw uit. Ik beveel de Meubelreiniger van harte aan.

 • Jasper – Leiden

  Een paar behoorlijk grote, opgedroogde bloedvlekken op een vrijwel nieuwe bank, tot mijn verbazing helemaal weg na een behandeling (die ook nog snel en goedkoper dan ik verwacht had was). Meer dan tevreden!

 • Monica F – Warmond

  De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

Bank reinigen in Leiden

Door gebruik zal iedere bank of stoel op den duur vuil worden. Zelfs als er minimaal van de meubels gebruik gemaakt wordt zullen ze niet schoon blijven. Niet zo vreemd want binnenlucht is ook niet schoon en vettige kook- en baklucht slaat op de meubelstof neer en trekt vuil aan.

Ook kan er zo ineens een vlek op de stoel of bank zitten. Een ongelukje zit vaak in een kleine hoek? En dan is onze ervaring dat er precies naar de verkeerde middeltje wordt gegrepen en een verkeerde aanpak wordt gevolgd. Mensen maken een sopje van soda of Biotex Groen en denken dat dit de oplossing is. Helaas, het toepassen van deze middelen maakt het probleem vaak alleen maar erger. Met niet meer oplosbare schade als gevolg.

De vlek laten beoordelen door een professionele reiniger en zo de juiste aanpak met de juiste middelen gebruiken levert meestal wel het resultaat op waar jezelf niet toe in staat was.

Vuile bank of vlekken op de bank? Kies voor reinigen!
Een goede reiniging maakt vervanging overbodig en je kan nog jaren plezier hebben van je bank of stoel.

In de mooie en oude stad Leiden hebben we zo al heel klanten geholpen met het weer schoon en fris krijgen van hun gestoffeerde meubels (bank, stoel, fauteuil, slaapbank, eetkamerstoelen, enzovoort).

Wil je snel weten wat het reinigen van een bank met stoffen bekleding in Leiden gaat kosten?

Trap reinigen Leiden

Een trap met trapbekleding in de vorm van trap tapijt wordt vaak intensief gebruikt. Ook in huizen in Leiden. Niet zo vreemd dat er door dit gebruik na verloop van tijd loopsporen zichtbaar zijn.

Gestoffeerde trappen bevatten vaak veel zand en vuil en dit is er met een stofzuiger niet eenvoudig uit te halen.
Het uitvoeren van een goede dieptereiniging doet dit wel.
De trap knapt er echt van op!

Daarnaast verlengt een goede reiniging de levensduur van het traptapijt.

Ons advies is dan ook om de trapbekleding regelmatig te laten reinigen. Bij intensief gebruik van de trap kan dat 1 x per jaar en bij minder intensief gebruik 1 x in de 2 of 3 jaar gedaan worden..
Je zult echt versteld staan wat aan vuil en zand van de trapbekleding halen.  

Trapbekleding reinigen Rotterdam
Voorbeeld van een half gereinigde gestoffeerde trap

Tapijt reinigen Leiden

Ook in Leiden zijn veel huizen waar vaste vloerbedekking of tapijt ligt. Dit tapijt wordt door gebruik vuil. Er wordt zand naar binnen gelopen. Het looppad van de keuken naar de kamer wordt duidelijk zichtbaar als een looppad. Hier en daar zitten vlekken van het morsen van eten en drinken.

Het tapijt is aan een goede reiniging toe.

Vastliggen tapijt reinigen we met een tapijtreiniger.  Door het tapijt nat te maken door middel van warm water en reinigingsmiddel zal het vastzittende vuil losgeweekt worden. Dit losgeweekte vuil wordt door de tapijtreiniger opgezogen.

Hardnekkige vlekken zijn vaak vlekken op oliebasis en moeten apart aangepakt worden. 
Wij nemen de tijd om het tapijt grondig te reinigen.

Kleed reinigen Leiden

Ook losliggende kleden en carpetten in Leiden  worden door ons gereinigd.
Afhankelijk van een aantal zaken als het soort kleed schakelen we voor een kleedreiniging ook onze partner Cinco Cleaning in. Cinco Cleaning beschikt over een professionele wasstraat voor kleden en zijn zo veel beter in staat om het beste resultaat te bereiken..
Dit is zeker het geval bij hoogpolige kleden waar veel vuil en zand in zit. Deze kleden (berbers) zijn moeilijk op locatie te reinigen. 

Leiden meubelreiniging
Leiden - Afbeelding van Daria Nepriakhina

Leren bank reinigen Leiden

Ook een leren bank of stoel wordt op den duur vuil. Die vervuiling gaat geleidelijk en wordt daarom ook vaak pas opgemerkt als het leer echt vuil is geworden.

Een testreiniging laat vaak heel snel zien wat de mate van vervuiling van het leer is en hoe het leer weer kan worden als we het goed gaan reinigen.

Na iedere reiniging brengen we altijd een goede transparante lederbeschermer aan. Zo is het leer weer gevoed en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Voor het reinigen van leer moet je dus echt bij de Meubelreiniger zijn.
Overigens verven we ook lederen meubels en dat doen we gewoon op locatie thuis of op de zaak.

Als we een deel van het leer reinigen en het andere deel (nog) niet wordt snel duidelijk hoe vuil het leer geworden in de loop van de tijd is! 

Woon je in Leiden of de regio Leiden?

Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aan.
Offerte LP Leiden

Omdat 1 foto meer zegt dan 1.000 woorden ontvangen we graag een paar foto's van je!

Maximale uploadgrootte: 10MB

Veel gestelde vragen bank reinigen Leiden

 • Komt de Meubelreiniger in alle wijken van Leiden?

  Ja we reinigen in alle wijken van Leiden (Binnenstad, Stationsdistrict, Leiden Noord, Roodenburgerdistrict, Bos- en Gasthuisdistrict, Morsdistrict, Boerhaavedistrict, Merenwijkdistrict en Stevenshofdistrict)

 • Wat is de werkwijze van de Meubelreiniger?

  Je vraagt een offerte aan. Als je na ontvangst van de offerte besluit de reiniging door ons te laten uitvoeren plannen we in overleg een afspraak in. We komen reinigen en je betaald achteraf met PIN.
  Onze werkwijze tijdens de afspraak.

 • Krijgen jullie alle vlekken er 100% uit?

  Nee, helaas dat kunnen we niet beloven en garanderen. Er zijn teveel factoren die van invloed zijn op het resultaat.
  De stof kan beschadigt zijn (bleek of hitte) of de vlek is door gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen in de stof gefixeerd .

 • Gebruiken jullie een milieu vriendelijk impregneermiddel?

  We gebruiken de ECO Vezelbeschermer voor het impregneren van stoffen meubels. Dit impregneermiddel is niet gebaseerd op fluor carbon verbindingen (PFAS)

Lees onze Tips en Adviezen !

Scroll naar top