Hoe beoordelen klanten het werk van de Meubelreiniger?

Wat maakt ons zo apart en is de reden waarom we zoveel goede reviews of beoordelingen krijgen?

Belangrijkste is dat we ons niet laten opjagen door tijd en agenda. We gaan bij iedere klant uitsluitend voor kwaliteit.

En we maken dan ook mee dat het bereiken van de gewenste kwaliteit soms wel eens wat meer tijd en energie kost. Maar we doen het graag voor de klant. Voor jou dus!

We zijn pas klaar als we het resultaat behaald hebben dat we voor ogen hadden toen we starten en jij tevreden bent.

Ja, ik wil wel weten wat het mij gaat kosten om mijn meubel(s)
of tapijt weer schoon en fris te krijgen!

Dus nee, ……
….. wij reinigen geen 6-zits bank in 1 uur ….sommigen van onze collega’s doen dat wel.

….. wij reinigen ook geen 20 bureaustoelen in 1 uur … wat sommigen van onze collega’s wel kunnen…..  knap hoor!

….. wij zeggen je ook niet dat je de bank zelf maar uit elkaar moet halen en verplaatsen omdat wij dat niet doen…. ook dat zijn we tegen gekomen.

….. wij zeggen je ook niet dat je maar een nieuwe bank moet kopen omdat we de bank gewoon te vuil vinden en het ons dus teveel tijd gaat kosten om die weer schoon en fris te krijgen …..toch wel eens gehoord bij een klant die eerst voor een andere meubelreiniger gekozen had.

….. wij verzinnen geen smoesjes voor het niet komen komen opdagen omdat we voor die dag een betere opdracht konden krijgen…. helaas ook wel eens gehoord van een teleurgestelde klant. Wij zijn er gewoon volgens afspraak.

…. wij komen ook niet pas om half zeven voor de deur terwijl we een afspraak om half twee hadden staan met het excuse dat er file was…. eeeh deed de telefoon het ook niet?

We nemen altijd de tijd voor onze klanten en het werk en gaan net even dat stapje verder.

Ontvangen beoordelingen van onze klanten

Bank reinigen

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Wij hadden niet verwacht dat onze bank schoon zou kunnen worden nadat onze kleine kinderen hun 'ding' er overheen hadden gedaan maar het is De meubelreiniger gelukt! Goede communicatie, afspraken en heel grondig te werk gegaan. En bovendien is Jeroen een hele aardige vent! Wij kunnen iedereen De Meubelreiniger aanbevelen.

Zaandam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Afgelopen maandag 30/9 mijn hoekbank laten reinigen door de meubelreiniger. Ik ben zeer tevreden over het resutaat, de bank is echt als nieuw. Ook heb ik veel tips gekregen van de reiniger Jeroen, echt een zeer ervaren specialist die weet waar hij over praat. Van mij krijgen jullie en Jeroen 5 sterren !

Wageningen

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Zijn super blij met het resulataat;6 stoelen laten doen van 6 en 10 jaar oud. Ze zijn allemaal echt heel mooi schoon geworden. Tevens goede tips voor het zelf reinigen bij ongelukjes gekregen. Echt aan te bevelen!!

Ridderkerk

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Wow, wat is onze bank opgeknapt! Niet alleen superschoon, maar ook met uitleg hoe we 'm zo kunnen houden. Daarnaast heeft Jeroen ook een kuil, die al jaren in de bank zit, opgelost. De bank ziet er weer als nieuw uit! Daarnaast is Jeroen ook heel (klant)vriendelijk, ruimt hij alles netjes op en maakt hij gezellig een praatje. Echt een aanrader!!

Waddinxveen

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Een hele goede ervaring. Ik had de revieuws gelezen en ik werd zeker niet teleurgesteld. Positieve punten: - prettige eerste telefonisch contact - duidelijke offerte - goede uitleg over procedure - herinnering voordat de stoelen schoongemaakt werden - Jeroen belde van tevoren of hij een half uur eerder kon komen - enthousiaste Jeroen die betrokken en kundig de stoelen heeft schoongemaakt. - pinnen na werkzaamheden. Al met al kan ik de meubelreiniger aanbevelen met Jeroen als een enthousiaste medewerker die intrinsiek betrokken is. Bedankt O ja, het resultaat van de schoongemaakte stoelen is ook uitstekend !!

Gouda

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Gisteren hadden wij een hele vriendelijke medewerker van de meubelreiniger op bezoek. Vier stoffen eetkamer stoelen moesten worden gereinigd. De stoelen zijn nu weer als nieuw. Daarnaast zijn er nog twee kleine andere klusjes opgepakt door de oplettende medewerker. Wat een service! Dit was iemand met een passie voor meubels, tevreden klanten en het leveren van GOED werk. Echte aanrader!

Utrecht

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Mijn bank en eetkamerstoelen laten reinigen door Jeroen en ik ben meer dan tevreden! Bank en stoelen lijken weer als nieuw. Ontzettend behulpzame en vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als bij mij thuis. Jeroen heeft meteen een losgeraakte naad van de bank gemaakt en een schuimrubber deel van de leuning weer netjes teruggeplaatst ( was in het gebruik gaan schuiven)'. Ben erg blij!

Culemborg

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Super resultaat. En de Credit voor jeroen. Fijn contact duidelijke uitleg. En respect om bij 28°c zo snel en goed te werken. Nogmaals bedankt. Afz een zeer tevreden klant

Rijswijk

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
3 zits hoekbank met koffie vlek. Deze kwam er de eerste keer voor 95% eruit. Na mailcontact dat we de vlek nog heel lichtjes zagen kwamen ze weer langs en nu is de vlek er helemaal uit. Echt top service. Vooraf duidelijke communicatie en afspraken. Zeer aan te raden!

Rhenen

Eetkamerstoelen reinigen
★★★★★
5 5 1
Eetkamerstoelen zien er weer als nieuw uit, lekker schoon en zonder vlekken. Prettig zakendoen; heldere communicatie en duidelijke afspraken.

Amsterdam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Nou gisteren is mijn bank gereinigd door een medewerker van dit bedrijf. Wat een verschil !!!!!!! De bank ziet er weer uit alsof hij zo uit de showroom komt. Medewerker was netjes, werkte goed door en gaf nog een tip om een piller aan te schaffen. Al met al dik tevreden en op zeker een aanrader aan een ieder die dit leest. Hartstikke bedankt!!! Ga hier weer veel plezier van hebben.

Alphen aan den Rijn

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Mijn banken waren zeer verontreinigd en vooral de armleuningen zagen er niet meer uit. Ik was benieuwd wat daar van terecht zou komen. Het resultaat is verbluffend, heel schoon geworden geen vlek meer te zien. De reiniger had op de foto's gezien dat de rugkussens heel slap waren door het lange gebruik en had voor de zekerheid losse vulling meegebracht om deze kussens aan te vullen. Top service, ik ben zeer tevreden.

Hendrik Ido Ambacht

Alcantara reinigen
★★★★★
5 5 1
Wat een fijn bedrijf is dit! Prima op tijd, kundige mensen die ook nog eens de moeite nemen om mee te denken en net dat beetje extra service te verlenen. Wat een verademing!!!

Nieuwegein

Bank reinigen
★★★★☆
4 5 1
Netjes te woord gestaan bij het inplannen van de opdracht. Gisteren is mijn groene 3-zits bank gereinigd, ik kan niet anders zeggen dan dat ik dacht dat ze een nieuwe bank hadden neergezet. Buiten dat kwam de pasgewassen frisheid je tegemoet. Zou dit bedrijf aanraden. Nice job!

Breda

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Prima behandeling.Professioneel en met oog voor detail wordt er gewerkt.Kan ik iedereen aanraden

Utrecht

tapijt reinigen
★★★★☆
4 5 1
Alles goed en snel geregeld! 20 jaar oude vloerbedekking gereinigd tot volle tevredenheid. Goed werk tegen goede prijs.

haaksbergen

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
De banken en hockers zien er na reiniging ontzettend mooi uit. Er werd alle tijd voor genomen tot het gewenste resultaat bereikt was.

Rijswijk

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Mijn fauteuils en eetkamer stoelen zijn als nieuw! Contact na offerte duidelijk en correct.Keurig op tijd, duidelijke uitleg en netjes werkend . Dankjewel Jeroen!

Heiloo

Alcantara reinigen
★★★★★
5 5 1
Op 18 april 2019 kwam Jeroen van De Meubelreiniger onze rode alcantara bankjes opfrissen en schoon maken. Verrast en blij waren wij met het resultaat. Onze bankjes zijn weer als nieuw. Heel erg bedankt Jeroen.

Voorschoten

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Gisteren, 19 april 2019, trap laten reinigen, weer als nieuw en dat na 19 jaar ! Jeroen Kleverwal, was heel enthousiast en trots op zijn werk en het bedrijf. Amanda krijgt ook een dikke pluim, super aan de telefoon, en ze komen alles na wat ze beloven. Ga in de toekomst zeker mijn slaapkamer laten doen ,ze bestaan nog echte vakmensen !

Diemen

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Top resultaat voor het reiningen van mijn hoekbank en eetkamerstoelen.

IJsselstein

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden met mijn trap en stoel welke erg vuil waren i.v.m. de hond.Zeer correct in het maken van een afspraak en de behandeling.ik zou de meubelreiniger zeker aanraden.

Alphen aan den rijn

Leren meubels
★★★★★
5 5 1
Fantastisch . Mijn bruine leren bank was echt heel erg verkleurd en uitgedroogd. Na de behandeling is hij weer als nieuw,!

Barendrecht

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Ik had een afspraak op maandag 04-03-19. Jeroen was keurig op tijd, zelfs te vroeg! Jeroen is een man met vakkennis en een passie voor zijn werk. Onze bank ziet er weer uit als nieuw. Hij heeft mij laten zien wat er allemaal was gedaan en kreeg nog behoorlijk wat tips mee om de bank netjes te houden. Topbedrijf en als ik weer mijn meubels moet laten reinigen , dan bel ik Amanda gelijk weer op. AANRADER!

Den Haag

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Vanmorgen is Jeroen bij mij geweest. voor het reinigen van mijn bank. Wat een fantastisch resultaat. Vlekken die er echt al een tijd in de bank zaten, zijn nu gewoon verdwenen. Jeroen is echt een professional, met kennis van zaken en met een hart voor het werk wat hij doet. Hij is trots op zijn werk, en neemt echt de tijd om het beste resultaat te bereiken. Ook na het reinigen van de bank neemt hij nog even de tijd om je advies te geven hoe je de stof en vlekken in de toekomst het beste kunt behandelen. Niets anders dan een vakman! Het contact voorafgaand aan de afspraak was ook heel erg fijn, persoonlijk contact, duidelijke afspraken en keurige bevestiging van de afspraken en de factuur per mail. Het is dat ik niet meer sterren kan geven, maar de vijf sterren zeker waard! Bedankt!

Arnhem

Alcantara reinigen
★★★★★
5 5 1
Uw medewerker bekeek mijn alcantara fauteuil en legde uit hoe hij de erge vervuiling zou aanpakken. Hij waarschuwde dat ik geen nieuwe zou mogen verwachten. Maar het resultaat was verbluffend! De fauteuil lijkt na droging bijna nieuw! Dus een pluim meer dan waard!

Amersfoort

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Prima ervaring. De meubelreiniger kwam op tijd en heeft keurig werk geleverd. Onze bank ziet er weer tip top uit. Vloer werd netjes afgedekt met zeil en kleed en alles is weer netjes op zijn plek gezet en opgeruimd. We kregen zelfs nog een onderhoudssetje en goede tips voor vlek verwijderen. Jeroen was een prettige persoonlijkheid om in huis te hebben en wat kan hij hard werken!! Meubelreiniger en Jeroen bedankt voor de correcte service en onze "nieuwe" bank!

Amsterdam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Onze bank is weer als nieuw! We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De service van De Meubelreiniger hebben wij als professioneel en klantgericht ervaren. Een aanrader dus! Vg, Fam. Jansen (Amsterdam)

Reeuwijk

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Gisteren zijn de kussens van mijn bank weer opgevuld door de meubelreiniger. De bank zit weer helemaal lekker! Tevens zijn de bank en zes eetkamerstoelen gereinigd. Ze zien er weer als nieuw uit! Super tevreden met het resultaat! Zolang het zitcomfort goed blijft kunnen de bank en stoelen weer een paar jaar zeker mee! Top! De hele middag was er een medewerker van jullie in onze woning hard aan het werk, die zeer beleefd en vriendelijk was. De kinderen vonden het allemaal reuze interessant wat er gebeurde en de medewerker legde alles ook heel goed uit. Super leuk en leerzaam!

Nijkerk

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Wat heerlijk dat goede service en kwaliteit nog steeds hand in hand kunnen gaan binnen 1 bedrijf! Super goed geregeld! Trappen helemaal schoon en ook onze hond was helemaal blij met Jeroen. 😉

Amersfoort

Bank reinigen
★★★★☆
4 5 1
Meubels zijn vakkundig etrinigd Echt een aanrader

Castricum

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Dit bedrijf is een aanrader. Ik kende het bedrijf niet. Ik had een spoedklus en hier werd prima op geanticipeerd. Prettig kontakt, maar het belangrijkst, er werd prima werk geleverd. Ik heb mijn trap met tapijt laten reinigen.

Hellouw

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Toch weer een bank als nieuw, erg blij mee en Jeroen wat ben je enthousiast, ook met de kinderen. Goede prijs kwaliteitverhouding. Volgende keer kies ik weer voor jullie.

Gouda

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Vandaag is Jeroen bij ons geweest voor het reinigen van onze bank. De beste keuze die we hadden kunnen maken! Het ziet er weer als nieuw uit. Jeroen zelf was erg gepassioneerd over zijn vak en wist er veel over te vertellen. Top gedaan!

Rotterdam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Wij zijn heel tevreden met de vriendelijke en snelle service van De MeubelReiniger. Ons bankstel is thuis schoongemaakt door een zeer professionele medewerker welke goed uit kan leggen hoe ons bankstel in toekomst bij te houden. Na de service is ons bankstel zo goed als terug in the oude staat. De MeubelReiniger is zeer zeker aan te raden.

Rotterdam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Er zijn tegenwoordig maar weinig dingen waar ik als consument vrolijk van word. Een aangename uitzondering vormt De Meubelreiniger , Amanda voor de intake, waarmee je na 5 woorden al aan de keukentafel zit en Jeroen . Wat een brede kennis van zaken heeft die man. Je kan hem buiten zijn vakgebied alles vragen over ditjes en datjes, van appelazijn tot polypress, meneer is een soort medicijnman. Hulde! En het geleverde werk? .In 1 woord: Toppie. De Meubel Reiniger mag van mij iedere week komen. John van der Ham

Alphen aan den Rijn

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Wij zijn super te vreden. Het maken van de afspraak ging heel prettig, heel flexibel waardoor het op korte termijn kon plaatsvinden. En er is heel goed werk geleverd. Onze bank en stoel zien er weer nieuw uit! Bedankt!

Abbenes

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
De firma Meubelreiniger heeft bij ons in huis een prestatie geleverd die in het hedendaagse helaas nog maar te weinig voorkomt. Wij hebben ervaren dat hun werkzaamheden ver boven onze verwachtingen werden uitgevoerd. Ter adstructie: preventieve maatregelen voldoende geen spatje op de vloer en omgeving en daar na uitvoering van werkzaamheden, dat je de meubels on de minuut zag opknappen. Wij zijn erg gelukkig om op deze wijze onze meubels nog een langere tijd te kunnen blijven gebruiken. Resumernd: ik durf en wil "De Meubelreiger" van harte bij een ieder aan te bevelen.

Zevenhuizen ZH

Trapbekleding reinigen
★★★★☆
4 5 1
Onze trappen en overloop zijn weer als nieuw. We kunnen weer 9 jaar vooruit.

Bussum

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Onze twee banken waren echt heel vies. Ze begonnen ook al te stinken. Ik had niet verwacht dat ze helemaal schoon zouden worden. Maar boven mijn verwachtingen zijn ze weer als nieuw. Ik was verrast en nog steeds heel blij. Ze ruiken ook weer heerlijk fris.

Breda

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Verbluffend resultaat tegen aannemelijke kosten. Hoef je net als ons geen andere bank of nieuwe eetkamerstoelen, dan is deze professionele reiniger een uitkomst. Ter info: stel, kinderloos, geen huisdieren, bank 8 jaar oud, eetkamerstoelen 15 jaar oud. Na de grondige reiniging door de MeubelReiniger als nieuw.

Utrecht

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Zeer professionele aanpak en ook fijn: persoonlijk contact! Alle vragen worden beantwoord en mijn zonnegele bank is inderdaad weer zonnegeel. Waar ik héél erg blij mee ben. Dank!!!

Dordrecht

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Bank laten reinigen. Perfect of de bank weer als nieuw is. Vakkundig personeel weet wat ze doen en geven goede adviezen !!

Bergen (NH)

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Heel blij met de reiniging. De banken zijn weer als nieuw. Jeroen Kleverwal is een harde en goede werker en daarnaast ook een heel vriendelijke man. Een aanrader!

Amsterdam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Het resultaat is boven verwachting. Onze bank was erg vies maar is nu weer als nieuw! Jeroen geeft ook nog eens handige tips. Zeer goede en nette service. Absoluut een aanrader!

Amsterdam

Fauteuil reinigen
★★★★★
5 5 1
The chair is like new - many thanks. Thanks also for the free cleaning advice, spray and cloth.

Dordrecht

eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Het contact met de Meubelreiniger was vanaf het allereerste gesprek heel plezierig. Vragen werden correct en (zeer) snel beantwoord. Dat maak je als consument niet altijd meer mee. Ze beloven terug te bellen maar je hoort niets meer. Jeroen was stipt op tijd en heeft onze stoelen perfect gereinigd in de woonkamer zonder ook maar enige overlast. Een zeer tevreden klant.

Alkmaar

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Geweldig,onze trap was echt vies,maar nu als nieuw,hele aardige meneer,met hart voor zijn werk

Gouda

Fauteuil reinigen
★★★★★
5 5 1
Prima werk afgeleverd door Jeroen; beide stoelen zijn weer als nieuw!

Alphen aan den rijn

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Wauw wat een top service!!! Wij hebben tweedehands een hele grote hoek bank gekocht en omdat we hem helemaal fris en schoon wilde hebben hebben we contact gelegd met de meubelreiniger. Ik kreeg een zeer klantvriendelijke mevr aan de telefoon die mij precies kon vertellen wat ik kon verwachten. Ook qua kosten! Ze zijn zeer netjes en vakkundig te werk gegaan. Het resultaat is geweldig!!! De bank is weer als nieuw!!

Haarlem

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Maarten was professioneel en vriendelijk. Hij gaf uitleg over wat er bij bankreiniging komt kijken. Mijn bank ziet er weer heerlijk fris & schoon uit. Bedankt Maarten en Meubelreiniger!

Schiedam

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Top bedrijf van het begin tot het eind. Vandaag de trap en overloop laten reinigen en ik had zo me bedenkingen erbij of alles wel eruit zou gaan,maar alles is eruit dankzij de ervarenheid van de medewerker. Ik ben zeer content met dit bedrijf ,laat zeker volgend jaar mijn meubels en vloerkleed reinigen.

Zevenhuizen

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Fijne service en Jeroen heeft goed werk afgeleverd en handige tips verteld. Zeker een aanrader.

Vlaardingen

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden met het resultaat Goed advies van de monteur en prettige werkhouding overzichtelijke en duidelijke website kortom een echte aanrader

Nieuwegein

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Topservice m.b.t het reinigen van een door daklekkage vervuilde trap. Na de eerste schoonmaakbeurt en het opdrogen van de trap werden roestachtige vlekken zichtbaar. Werd zonder enig probleem perfect opgelost met een tweede servicebeurt. Een klein maar uitstekend bedrijf met geweldige mensen met een mentaliteit die je meer zou willen zien!

Veenendaal

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Erg prettige ervaring. In de bank zat een kleine maar vervelende vlek. Is er vlekkeloos uit gekomen ;). Daarnaast ook prima service!

Zoetermeer

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
We hadden een bank overgenomen en de vorige eigenaar hadden katten. We zijn zeer tevreden met de snelheid tussen afspraak en uitvoering. Ons gevoel dat de bank erg vuil was kwam uit nadat de Meubelreiniger de bank onderhanden heeft genomen. Super tevreden met een schone bank. Keurig gedaan en zeker een aanrader !!

Leidschendam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Op zeer korte termijn heeft Maarten Stapper van De Meubelreiniger mijn bank en eetstoelen schoon kunnen maken en het resultaat mag er zijn! De bank en de stoelen zien er weer uit als nieuw. Ik had ergens anders een afspraak staan maar dit werd op het laatste moment afgezegd. Ik ben hoogzwanger en wilde het graag zsm gedaan hebben en in ieder geval voordat ik moet bevallen en De Meubelreiniger had hier alle begrip voor en kwam dezelfde dag nog langs! Echt topservice!

Amsterdam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Supersnelle service en goed advies. Maarten is zeer vriendelijk en heeft mijn bank weer helemaal schoon gekregen. Dank!

Heemstede

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Super service!!

Noordwijkerhout

Fauteuil reinigen
★★★★★
5 5 1
Super blij met het resultaat ! Zeer vriendelijk te woord gestaan. Afspraak op tijd nagekomen en geweldig resultaat. Alle vlekken en gebruikerssporen uit de stoelen zijn verdwenen. Zien er weer als nieuw uit. Ik beveel de Meubelreiniger van harte aan.

Halsteren

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Mijn trap is weer als nieuw! Ik wist niet wat ik zag toen de reiniger klaar was. Vanaf nu laat ik periodiek mijn trap reinigen en volgend jaar zijn mijn meubels aan de beurt. Bravo.

Utrecht

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Onze stoelen waren behoorlijk vuil (stof: Alcantara). Jeroen is flink bezig geweest, heeft alles keurig afgedekt en het resultaat mocht er zijn: de stoelen zien er weer prima uit. Alle afspraken keurig nagekomen, ook de planning in orde. Kortom: goed bedrijf. B. Bertelsen/Utrecht

Zaandam

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Jeroen heeft de overloop en de trap gereinigd. Een echte vakman die ouderwets nog trots is op het eindresultaat!!! Het ligt er allemaal als nieuw bij!! Top gedaan Jeroen!!!

Rotterdam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Topservice! Vriendelijk en snel, met een perfect resultaat. Zeker een aanrader!

Alphen aan de rijn

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Ons vloerkleed is weer als nieuw! Ook onze banken zijn weer fris. Er wordt alle tijd voor je genomen en dat zie je!

Hollandsche Rading

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
"Klant is koning en het resultaat koninklijk!" Vooraf adequaat en uiterst vriendelijk contact via e-mail en telefoon met Amanda Bouter gehad. Vervolgens zes stoelen met alcanthara bekleding door Maarten Stapper gereinigd. Stoelen zijn als herboren: wij zijn uiterst tevreden met het resultaat. Daarnaast zijn de kosten bescheiden. Kortom een aanrader!

Wormerveer

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Vandaag 6 ridge rib stoelen van zuiver laten reinigen. Prima service,duidelijke communicatie en absoluut niet duur. Jeroen heeft hard en snel gewerkt en de stoelen zijn echt weer als nieuw! Bedankt! Ik zal het overal doorvertellen.

Rotterdam

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Fantastische service vooraf: meedenken, agenda omgooien, persoonlijk en snel. De bank die vol zat met waterkringen en kindersloten is weer brandschoon. Met 150.00 voor een driezitter de goedkoopste én de meest klantvriendelijke. Blij!

Zaandam

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Prima gedaan

Alphen aan den Rijn

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Top Service. Trapbekleding is weer als nieuw!

Leiden

Bloedvlekken
★★★★★
5 5 1
Een paar behoorlijk grote, opgedroogde bloedvlekken op een vrijwel nieuwe bank, tot mijn verbazing helemaal weg na een behandeling (die ook nog snel en goedkoper dan ik verwacht had was). Meer dan tevreden!

Oud-Beijerland

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Zeer te vreden

Utrecht

Fauteuil reinigen
★★★★★
5 5 1
We kregen een 3 e hands alcantara relaxfauteuil, die op armleuning en hoofdsteun erg vuil was, bijna glimmend. Na reiniging door de meubelreiniger weer als nieuw! Tevens handige tips gekregen voor onderhoud.

Zierikzee

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Na een slechte ervaring met een ander bedrijf, de meubelreiniger gevraagd om acht alcantara eetkamerstoelen van zes jaar oud te reinigen. Intensief gebruikte stoelen : honderden etentjes voor vrienden, plakkerige kinderhandjes etc.etc. Super tevreden met het resultaat,we kunnen onze vrienden weer op schone stoelen laten zitten!

Loosdrecht

Fauteuil reinigen
★★★★★
5 5 1
Twee oude alcatara stoelen zijn behandeld door de meubelreiniger. Resultaat, onze 18 jaar oude stoelen zien er weer uit als nieuw!

Ede

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Netjes werk geleverd.

Ravels (België)

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Warmond

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
De Meubelreiniger gekozen voor snelle reactie, uitleg en passende offerte! Waren snel bereikbaar, hebben goed geluisterd. Onze 10 jaar zwarte grote hoekbank en eetkamerstoellen zien er als NIEUW uit. Ben er super blij mee. Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, wederom voor herhaling vatbaar.

Berlicum

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Onze stoffen 3 zits-bank en love seat hadden we al ruim 8 jaar in gebruik, nu zeer netjes geworden na de reiniging van De Meubelreiniger! Zo kunnen we nog een lange tijd van onze fijne meubels genieten zonder iets nieuws aan te hoeven schaffen.

Leusden

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Zo opgeknapt, zes eetkamer fauteuils, rondom perfect! Prijs kwaliteit heel goed!

Amsterdam

Bureaustoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Ontzettend blij met het resultaat.

Aerdenhout

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Na 2,5 uur zagen onze twee trappen en overloop met vaste vloerbedekking er weer als nieuw uit. Zeer tevreden!

Zwaag

Trapbekleding reinigen
★★★★★
5 5 1
Ontzettend bedankt voor het reinigen van onze trap en banken! Alle stank is verdwenen!

Chaam

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
maandag 27 juni 2016 zijn onze 2 en 3 zitbank gereinigd. Ongelooflijk wat een resultaat! Evenzo de 6 eettafelstoelen. Klasse!

Montfoort

Bank reinigen
★★★★★
5 5 1
Er zaten vlekken op beide armleuningen na het zelf proberen te reinigen van bloedvlekken. Door jullie laten reinigen en ik ben meer dan zeer tevreden over het resultaat.

Dat zijn heel mooie beoordelingen en ik ben er dan ook van overtuigd dat de Meubelreiniger het bedrijf is waar ik in ieder geval een vrijblijvende offerte ga aanvragen!