Bioscoopstoel en theaterstoel reinigen

Schoonmaken van theater- en bioscoopstoelen

In een theater, bioscoop, congreszaal, auditorium, schouwburg en kerkzaal staan vaak mooie en comfortabele stoelen. Stoelen die wat vorm, stof en kleur een onderdeel vormen van het gebouw en huisstijl. Stoelen die een bepaalde mate van comfort bieden om de bezoekers gedurende de dienst, film of optreden goed te laten zitten. Maar ook stoelen die zo lang mogelijk mooi moeten blijven om zo een goede uitstraling op de bezoekers te houden. Schone en frisse stoelen.

Om dat te bereiken is goed onderhoud van de stoelen van essentieel belang. Regelmatig stofzuigen van de stof is wel het minste om het meegebrachte zand uit de stof te krijgen. Aanwezig zand en ander scherp vuil kan de levensduur van de stof negatief beïnvloeden. Regelmatig verwijderen verlengt dus zeker de levensduur van de stoel.
Maar er blijft niet alleen zand achter. Ook worden er etenswaren en drank gemorst. Met vlekken als resultaat.

De stoelen dan, naast goed afzuigen, regelmatig door middel van dieptereiniging schoonmaken is dan zeker aan te bevelen.

bioscoopstoel reinigen

Dieptereiniging

Voor vervuilde stoelen in uw theater, kerk, auditorium, bioscoop, schouwburg passen we altijd de dieptereinigingsmethode toe. Om het vuil los te maken wordt de stoel ingewreven met een reinigingsmiddel. Na inwerking wordt met een speciale dieptereinigingsmachine de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten. Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden. Hierdoor zijn uw stoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

Vlekverwijdering

Tijdens het uitvoeren van de dieptereiniging verdwijnen vaak al veel van de aanwezige vlekken. Toch zullen er altijd nog wel een paar achter blijven.
Wij geven iedere vlek de nodige aandacht. Wat voor soort vlek is het? Op wat voor soort stof zit deze? Hoe en waarmee is deze het beste aan te pakken? Wat vlekbehandeling betreft gaan wij verder waar anderen stoppen. Een 100% garantie geven dat iedere vlek er helemaal uitgaat kunnen we niet en doen we niet. Dat hebben de vele uitgevoerde reinigingen in de afgelopen jaren ons wel geleerd. Maar garanderen dat we 100% ons best doen om voor u het beste resultaat te bereiken doen we wel.

Wat kost het reinigen van een bioscoopstoel?

Voor zakelijke klanten gaan we niet uit van een prijs voor het reinigen van een stoel maar van een projectprijs.  Als u ons laat zien wat voor stoelen u in uw theater, bioscoop, kerk of auditorium hebt staan en in welke aantallen maken we graag een projectprijs voor u.
We kunnen uw stoelen ook bij wijze van abonnement reinigen.
Vraag ons naar de mogelijkheden via de contactpagina
We komen ze graag met u bespreken.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van theater- en bioscoopstoelen.

Scroll naar top