Wie is de Meubelreiniger?

Wij zijn dé reinigings- en onderhoudsspecialist voor stoffen, alcantara of lederen bank, bankstel, fauteuil, relaxstoel, sta-op stoel,  eetkamerstoel, kantoorstoel, autostoel, vergaderstoel, wachtkamerstoel,  loungebank, …….

De MeubelReiniger is dus gespecialiseerd in meubelreiniging en meubelonderhoud.
Maar ook voor trapbekleding, vaste vloerbedekking en losse tapijten. Het weer schoon en fris maken en houden van zachte vloerbedekking en lederen en stoffen zitmeubels is ons vak. En daar zijn we trots op!

De Meubelreiniger is inzetbaar voor eenmalige opdrachten of onderhoudswerk voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van je meubels of tapijt.

offerte aanvragen bank reinigen

Waar zijn we gevestigd?

Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en zijn primair actief in de provincie Zuid-Holland en veel plaatsen daarom heen.
Voor ons werk komen we dagelijks in plaatsen als bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Wassenaar, Zoetermeer, Gouda, Leiden, Dordrecht, Delft en Amersfoort.

Maar we hebben onze klanten in alle hoeken van Nederland. Dus van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg. En alles wat daar tussen ligt. Maar ook internationale opdrachten geven we graag een goede invulling. Zo zitten we met regelmaat bij klanten in België.

Neem dus gerust contact met ons op als u twijfelt of we wel iets voor u kunnen betekenen  en uw bedrijf, woonplaats of land buiten ons primaire werkgebied ligt.
We zijn iedere klant natuurlijk graag van dienst.

Specialist in meubelreiniging en tapijtreiniging

Perzisch tapijt reinigenBij meubel- en tapijtreiniging is goede kennis van de stof, het soort vlek of het reinigingsproduct in combinatie met zorgvuldig werken van groot belang voor het te behalen resultaat. De medewerkers van de Meubelreiniger beschikken over deze kennis.

Het behandelen van vlekken is een specialisatie die we goed beheersen. Veel oude vlekken zijn meestal nog goed te verwijderen of in ieder geval een stuk minder zichtbaar te maken. Bij vlekverwijdering is goede kennis van de stof, het soort vlek en het reinigingsproduct in combinatie met zorgvuldig werken van groot belang voor het te behalen resultaat.

Vakkundig advies

Het geven van een goed en vakkundig advies over hoe vlekken te voorkomen en te behandelen wordt door onze relaties altijd zeer op prijs gesteld. Altijd net dat beetje meer doen. En als je dat wilt kunnen we je producten leveren om nieuwe vlekken zelf te behandelen.

Reinigen op locatie

De MeubelReiniger reinigt al jouw meubels bij jou thuis. Het is onze mening dat het meenemen van meubels de kans op beschadigingen tijdens het transport aanzienlijk vergroot. Ook maakt transport het reinigen onnodig extra duur(der). En je kunt er vaak de volgende dag al weer gebruik van maken. Dus geen weken wachten op het terugbrengen van je meubels.

Vaste prijzen

Wij werken uitsluitend met vaste prijzen voor het reinigen van je bankstel, fauteuil of eetkamerstoel. Als tijdens onze afspraak blijkt dat de meubels niet te reinigen zijn (komt zelden voor) gaat de reiniging niet door en betaal je ook niets.

Gratis bij iedere opdracht

Iedere klant krijgt na de reinigingsopdracht een flacon “Tapijt- en Meubel Spray” en badstof handdoek.
Helemaal GRATIS.
Met de spray en handdoek kun je zelf beginnende vervuiling van looppaden op tapijt en vloerkleed aanpakken.
Maar ook de leuningen en zitvlakken van stoel, bank en fauteuil.

Wat mogen wij voor je doen?

Heb vragen over het reinigen en onderhouden van je meubels en tapijt?
Neem dan contact met ons op.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van je meubels of tapijt.

offerte aanvragen bank reinigen