Wie is de Meubelreiniger?

Wie is de Meubelreiniger?

Wij zijn dé reinigings- en onderhoudsspecialist voor stoffen, alcantara of lederen bank, bankstel, fauteuil, relaxstoel, sta-op stoeleetkamerstoel, bureaustoel, autostoel, vergaderstoel, wachtkamerstoelloungebank, …….

De Meubelreiniger is dus gespecialiseerd in meubelreiniging en meubelonderhoud.
Maar ook voor trapbekleding, vaste vloerbedekking en losse tapijten. Het weer schoon en fris maken en houden van zachte vloerbedekking en lederen en stoffen zitmeubels is ons vak. En daar zijn we trots op!

De Meubelreiniger is inzetbaar voor eenmalige opdrachten of onderhoudswerk voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

De Meubelreiniger is sinds 2003 een begrip in Nederland en België op het gebied van meubelreiniging aan huis, kantoor of andere locatie.

We voeren met regelmaat meubelreiniging uit in vakantiehuisjes in een vakantiepark en camping. Maar ook het reinigen van meubels in een boot, camper of caravan is ons niet vreemd.

Waar staat de Meubelreiniger voor?

  • Vakkundig gratis advies
  • Meubelreiniging op locatie
  • Meubels zijn meestal binnen 24 uur weer bruikbaar
  • Vaste afgesproken prijzen
  • Veilige middelen voor mens en dier
  • Werkzaam in heel Nederland en België
  • Voor particulier en zaak/bedrijf
  • Afspraak is Afspraak
  • Kosteloos annuleren tot 2 werkdagen voor afspraak

Ben je ook weer toe aan schone meubels?

Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Waar zijn we gevestigd?

Wij zijn gevestigd in Woerden en primair actief in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.
Voor ons werk komen we dagelijks in plaatsen als bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Haarlem, Hoofddorp, Hilversum, Amstelveen, Wassenaar, Zoetermeer, Breda, Tilburg, Den Bosch, Gouda, Leiden, Dordrecht, Delft en Amersfoort.

Maar we hebben onze klanten in alle hoeken van Nederland. Dus van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg. En alles wat daar tussen ligt. Maar ook internationale opdrachten geven we graag een goede invulling. Zo zitten we met regelmaat bij klanten in België (Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, enz).

Neem dus gerust contact met ons op als u twijfelt of we wel iets voor u kunnen betekenen  en uw bedrijf, woonplaats of land buiten ons primaire werkgebied ligt.
We zijn iedere klant natuurlijk graag van dienst.

Onze partners.

Twee weten en kunnen meer dan één!

Daarom hebben we in Nederland met diverse bedrijven een fantastisch partnership.
Voor aanvragen en opdrachten in Noord en Oost Nederland werken we met plezier samen met Cinco Cleaning. En dat doen we ook met Mister Kools voor Zuid- en Oost Nederland.
Daarnaast hebben we een goede en prettige samenwerking met de leveranciers van onze reinigingsproducten James en Ecodor.

Specialist in meubelreiniging en tapijtreiniging

Bij meubel- en tapijtreiniging komt wel wat meer kijken dan alleen maar de stof nat maken en uitzuigen. Goede kennis van de stof, het soort vlek en het best passende reinigings product in combinatie met zorgvuldig werken zijn van groot belang voor het te behalen resultaat. De medewerkers van de Meubelreiniger beschikken over deze kennis.

Het behandelen van vlekken is een specialisatie die we goed beheersen. Veel oude vlekken zijn meestal nog goed te verwijderen of in ieder geval een stuk minder zichtbaar te maken. Bij vlekverwijdering is goede kennis van de stof, het soort vlek en het reinigingsproduct in combinatie met zorgvuldig werken van groot belang voor het te behalen resultaat.

Voor meubelreiniging is een professionele aanpak nodig. 
Helaas zijn er nogal wat bedrijven die zich professioneel noemen en vervolgens voor een bedrag komen reinigen waardoor je ze echt nauwelijks serieus kan nemen.
Dit zijn de mensen die net starten en een positie in de markt willen veroveren: geen of nauwelijks werk en dan pakken ze alles tegen iedere prijs.
Of mensen zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel, geen website en al zeker geen factuur voor het geleverde werk.
Mensen zonder stoffenkennis van kennis van materiaal en producten.
Voor meubelreiniging maken ze het meubel nat en zuigen het een keer uit. Vlekken worden niet verwijderd (geen tijd voor) en vertellen de klant dan dat die vlek er niet uitgaat.
Een 5-zits stoffen bank is zo in een klein uurtje weer klaar.
Op naar de volgende klant.

Maar zo werkt het niet!

Althans niet bij de Meubelreiniger.
Als professional nemen wij de tijd om het beste resultaat bij een meubelreiniging te bereiken.

Meubelreiniging is in onze ogen dan ook veel meer dan die paar standaard handelingen die iedereen wel kan uitvoeren.
In onze ogen is ieder meubel anders: andere stof, andere vlekken, andere vorm. andere ……

En dus heeft ieder meubel een speciale behandeling nodig om een optimaal resultaat te krijgen.
Natuurlijk kan het voorkomen dat ook wij een vlek er niet uit krijgen. Maar als het ons niet lukt, lukt het niemnad! 

Vakkundig advies

Het geven van een goed en vakkundig advies over hoe vlekken te voorkomen en te behandelen wordt door onze relaties altijd zeer op prijs gesteld. Altijd net dat beetje meer doen. En als je dat wilt kunnen we je producten leveren om nieuwe vlekken zelf te behandelen.

Reinigen op locatie

De Meubelreiniger reinigt al jouw meubels bij jou thuis. Het is onze mening dat het meenemen van meubels de kans op beschadigingen tijdens het transport aanzienlijk vergroot. Ook maakt transport het reinigen onnodig extra duur(der). En je kunt er vaak de volgende dag al weer gebruik van maken. Dus geen weken wachten op het terugbrengen van je meubels.

Vaste prijzen

Wij werken uitsluitend met vaste prijzen voor het reinigen van je bankstel, fauteuil of eetkamerstoel. Als tijdens onze afspraak blijkt dat de meubels niet te reinigen zijn (komt zelden voor) gaat de reiniging niet door en betaal je ook niets.

Webshop

De producten die we zelf dagelijks bij en voor onze klanten gebruiken zijn ook te koop in onze webshop.

Wat mogen wij voor je doen?

Heb je vragen over het reinigen en onderhouden van je meubels en tapijt?
Bekijk ons complete dienstenaanbod voor particulieren en bedrijven
Of neem contact met ons op.

Maarten Stapper

Maarten Stapper

Eigenaar

Logo de meubelreiniger

Lees onze Tips en Adviezen !

Scroll naar top