Wie zijn wij?

Welkom op de website van dé reinigingsspecialist voor uw stoffen, alcantara of lederen bank, bankstel, fauteuil, eetkamerstoel, kantoorstoel, autostoel, vergaderstoel, wachtkamerstoel,  loungebank, …….

De MeubelReiniger is gespecialiseerd in meubelreiniging. Het weer schoonmaken van zitmeubels van leer / leder, alcantara, lamous, wol, katoen, velours is ons vak. Voor reiniging van al uw meubels bent u bij ons aan het juiste adres.

De Meubelreiniger

Het behandelen van vlekken is een specialisatie die we goed beheersen. Veel oude vlekken zijn meestal nog goed te verwijderen of in ieder geval een stuk minder zichtbaar te maken. Bij vlekverwijdering is goede kennis van de stof, het soort vlek en het reinigingsproduct in combinatie met zorgvuldig werken van groot belang voor het te behalen resultaat.

Het geven van een goed en vakkundig advies over hoe vlekken te voorkomen en te behandelen wordt door onze relaties zeer op prijs gesteld. En als u dat wilt kunnen we u producten leveren om nieuwe vlekken zelf te behandelen.

Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn en zijn primair actief in Zuid-Holland en veel plaatsen daarom heen.
Voor ons werk komen we wekelijks in plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Wassenaar, Zoetermeer, Gouda, Leiden, Dordrecht, Delft en Amersfoort.

Maar we hebben onze klanten in alle hoeken van Nederland en België. Dus van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg. En alles wat daar tussen ligt. Neem dus gerust contact met ons op als u twijfelt of we wel iets voor u kunnen betekenen  en uw bedrijf of woonplaats buiten ons primaire werkgebied ligt.
We zijn u natuurlijk graag van dienst.

Wij reinigen uitsluitend op locatie (geen gesleep met uw meubels) en werken altijd met een vaste afgesproken prijs. Dus geen verborgen kosten.
En geen verrassingen achteraf en uiteraard alles all-in.

Woont u binnen ons primaire werkgebied?
Dan bieden wij u de laagste prijsgarantie!

Wat mogen wij voor u doen?

Hebt u vragen over het reinigen van uw meubels?
Bel 0172 496 187 of stuur ons via de contactpagina een emaibericht.