Eetkamerstoel reinigen

de meubelreiniger eetkamerstoel reinigen

In veel huizen staan mooie eetkamerstoelen. Meestal van stoffen als alcantara, katoen of leer. Stoffen die door gebruik vuil worden. Er wordt met vuile en vette handen aangezeten en er wordt gemorst. Met vuile plekken als gevolg.

De mooie stoelen verliezen hun glans en zijn na verloop van tijd niet meer toonbaar. Nieuwe kopen is een optie maar u kunt ook denken aan reiniging. Ze zullen er echt van opknappen. En door een goede regelmatige reiniging zal de stoffering ook minder snel slijten en hoeft er dus minder snel in nieuwe stoelen geïnvesteerd te worden.

Je wilt weer schone en frisse eetkamerstoelen hebben?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van je stoffen eetkamerstoelen.

offerte aanvragen bank reinigen

Dieptereiniging

eetkamerstoelen reinigenVoor vervuilde gestoffeerde eetkamerstoelen wordt door ons altijd de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. De warme reinigingsvloeistof wordt onder hoge druk op de stof gespoten.

Er vindt dan een reactie plaats met het in de stof aanwezige vuil. Het vocht en vuil worden vervolgens weer grondig afgezogen. Door deze wijze van werken hoeft er geen overmatige hoeveelheid water gebruik te worden.

Hierdoor zijn uw stoelen in tegenstelling tot veel andere methoden binnen 4 tot 8 uur droog. Door de korte droogtijd krijgen bacteriën, stofmijt, allergenen en schimmels veel minder kans.

Stoel reinigen met stoomreiniger

Als u de advertenties van stoomreinigers bekijkt zal het u opvallen dat de stoomreiniger gebruikt wordt voor het reinigen van harde niet absorberende oppervlakten. Daarbij moet u denken aan harde vloeren, badkamer, keuken, toilet, tegels, glas, enzovoort.
En dat is ook wel logisch want het gebruik van een stoomreiniger op stoelen (meubelstof) kan zeer nare gevolgen hebben.
Stoom is erg heet en natuurlijke stoffen als bijv wol kunnen verschrompelen en kunstvezels kunnen “smelten”.
Wij raden het gebruik van een stoomreiniger voor het reinigen van stoelen dan ook zeker af.

Wat kost het reinigen van een eetkamerstoel?

Omdat er zoveel verschillende modellen en soorten eetkamerstoelen zijn kunnen we helaas niet voor ieder formaat en aantal hier direct een prijs voor het reinigen geven.

Als u ons via het formulier hieronder uw gegevens invult ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave voor het reinigen van uw eetkamerstoelen.

Voorbeelden van soorten en formaten die we dagelijks tegen komen:

eetkamerstoel reinigen

Type A

eetkamerstoel reinigen

Type B

eetkamerstoel reinigen

Type C

eetkamerstoel reinigen

Type D

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van je eetkamerstoelen.

offerte aanvragen bank reinigen

Ervaringen van klanten die hun eetkamerstoelen hebben laten reinigen door de Meubelreiniger

Dordrecht

eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Het contact met de Meubelreiniger was vanaf het allereerste gesprek heel plezierig. Vragen werden correct en (zeer) snel beantwoord. Dat maak je als consument niet altijd meer mee. Ze beloven terug te bellen maar je hoort niets meer. Jeroen was stipt op tijd en heeft onze stoelen perfect gereinigd in de woonkamer zonder ook maar enige overlast. Een zeer tevreden klant.

Heemstede

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Super service!!

Utrecht

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Onze stoelen waren behoorlijk vuil (stof: Alcantara). Jeroen is flink bezig geweest, heeft alles keurig afgedekt en het resultaat mocht er zijn: de stoelen zien er weer prima uit. Alle afspraken keurig nagekomen, ook de planning in orde. Kortom: goed bedrijf. B. Bertelsen/Utrecht

Hollandsche Rading

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
"Klant is koning en het resultaat koninklijk!" Vooraf adequaat en uiterst vriendelijk contact via e-mail en telefoon met Amanda Bouter gehad. Vervolgens zes stoelen met alcanthara bekleding door Maarten Stapper gereinigd. Stoelen zijn als herboren: wij zijn uiterst tevreden met het resultaat. Daarnaast zijn de kosten bescheiden. Kortom een aanrader!

Wormerveer

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Vandaag 6 ridge rib stoelen van zuiver laten reinigen. Prima service,duidelijke communicatie en absoluut niet duur. Jeroen heeft hard en snel gewerkt en de stoelen zijn echt weer als nieuw! Bedankt! Ik zal het overal doorvertellen.

Zierikzee

Eetkamerstoel reinigen
★★★★★
5 5 1
Na een slechte ervaring met een ander bedrijf, de meubelreiniger gevraagd om acht alcantara eetkamerstoelen van zes jaar oud te reinigen. Intensief gebruikte stoelen : honderden etentjes voor vrienden, plakkerige kinderhandjes etc.etc. Super tevreden met het resultaat,we kunnen onze vrienden weer op schone stoelen laten zitten!