Vloerkleed en karpet reinigen

Schakel voor het reinigen van je vloerkleed de Meubelreiniger in

Wil je jouw vloerkleed reinigen, maar weet je niet zo goed hoe dat moet?
En welke producten je het beste kunt gebruiken om de vlekken uit je vloerkleed te krijgen?
Een vloerkleed reinigen is niet zo eenvoudig. Dat maken we iedere dag mee.
Er zijn nogal wat soorten en ieder soort heeft andere aandacht en aanpak nodig.

Laat daarom onze professionals je deze zorg uit handen nemen. De Meubelreiniger heeft al vele jaren ervaring in reiniging van vloerkleden. Wij gebruiken enkel de beste reinigingsproducten en zorgen ervoor dat uw vloerkleed er straks weer als nieuw uitziet.

Wil je ook weer genieten van jouw vloerkleed? Laat je vloerkleed reinigen professioneel door onze deskundigen reinigen. Dat is stukken goedkoper dan een nieuw kleed kopen en je hoeft geen afscheid van je mooie vloerkleed te nemen.

Onze vakmensen hebben al heel veel jaar ervaring in het reinigen van allerhande vloerkleden. Zij weten daardoor inmiddels heel goed welk reinigingsmiddel zij het beste kunnen gebruiken op bepaalde materiaalsoorten. Ook hebben zij al diverse vleksoorten mogen behandelen.
Uiteraard reinigen we zowel een hoogpolig als laagpolig karpet en vloerkleed.
Maar je bent bij ons welkom voor het reinigen van je design vloerkleed, Perzisch tapijt, Oosters tapijt, wollen Berber, Eucalyptus vloerkleed, enzovoort.

vloerkleed reinigenRode wijn gemorst op je vloerkleed? Geen probleem, wij reinigen dat met gemak.

Is er een ongelukje op je karpet gebeurd, waardoor er bloed- of urinesporen zichtbaar zijn? Ook daarvoor hebben wij de juiste reinigingsmiddelen.

Maar wel belangrijk om niet eerst zelf met allerlei middeltjes en schoonmaakspullen aan de slag te gaan. Je zult niet de eerste zijn waar een vlek op een wollen berber ineens groen of paars wordt. Gewoon het gevolg van een chemische reactie tussen het gemorste en de toegevoegde schoonmaakmiddelen. En dan helpt alleen de vlekkenschaar nog maar! En die wil je niet gebruiken.

Wacht dus niet langer en laat je vloerkleed reinigen.

Vloerkleed reinigen in vijf stappen

Misschien vrees je een beetje bij het idee van een reiniging van je kleed. Het klinkt ook wel als een behoorlijke ingreep. Maar maak je geen zorgen; wij hebben de klus geklaard voordat je het doorhebt.

Een vloerkleed reinigen doen wij ten eerste altijd op locatie. Wij komen dus gewoon jouw kant op om jouw kleed schoon te maken. Daarnaast hoeven wij het kleed dus ook niet los te trekken of mee te nemen naar een loods of werkplaats. Wij halen de vlekken gewoon bij jou thuis uit het vloerkleed.

Deze tapijtreiniging wordt volgens een al vele jaren goed werkend stappenplan uitgevoerd:

  1. De vloer en omliggende meubelen worden afgedekt
  2. Het vloerkleed of karpet wordt grondig geïnspecteerd
  3. Het vloerkleed krijgt een benodigde voorbehandeling
  4. Je vloerkleed wordt gereinigd
  5. We voeren samen laatste inspectie uit

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van je vloerkleed.

offerte aanvragen bank reinigen