Vloerkleed reinigen

Schakel voor je vloerkleed reinigen de Meubelreiniger in

Wil je jouw vloerkleed reinigen, maar weet je niet zo goed hoe dat moet?
En welke producten je het beste kunt gebruiken om de vlekken uit je vloerkleed te krijgen?
Het is niet zo eenvoudig. Dat maken we iedere dag mee.

Laat daarom onze professionals je deze zorg uit handen nemen. De Meubelreiniger heeft al vele jaren ervaring in reiniging van vloerkleden. Wij gebruiken enkel de beste reinigingsproducten en zorgen ervoor dat uw vloerkleed er straks weer als nieuw uitziet.

Wil je ook weer genieten van jouw vloerkleed? Laat het dan door onze deskundigen professioneel reinigen. Dat is stukken goedkoper dan een nieuw kleed kopen en je hoeft geen afscheid van je mooie vloerkleed te nemen.

Onze vakmensen hebben al heel veel jaar ervaring in het reinigen van allerhande vloerkleden. Zij weten daardoor inmiddels heel goed welk reinigingsmiddel zij het beste kunnen gebruiken op bepaalde materiaalsoorten. Ook hebben zij al diverse vleksoorten mogen behandelen.

vloerkleed met bloed reinigenJe hoeft zich dus ook niet te generen als je de hulp van onze vakmensen inroept om je vloerkleed te laten reinigen. Rode wijn gemorst op je vloerkleed? Geen probleem, wij reinigen dat met gemak.

Is er een ongelukje op je karpet gebeurd, waardoor er bloed- of urinesporen zichtbaar zijn? Ook daarvoor hebben wij de juiste reinigingsmiddelen.

Maar wel belangrijk om niet eerst zelf met allerlei middeltjes en schoonmaakspullen aan de slag te gaan. Je zult niet de eerste zijn waar een vlek op een wollen berber ineen groen of paars wordt. Gewoon het gevolg van een chemische reactie tussen het gemorste en de toegevoegde schoonmaakmiddelen. En dan helpt alleen de vlekkenschaar nog maar! En die wil je niet gebruiken.

Wacht dus niet langer en besluit nu onze specialisten in te schakelen om je vloerkleed te laten reinigen.

In vijf stappen naar een schoon vloerkleed

Misschien vreest u een beetje bij het idee van een reiniging van uw kleed. Het klinkt ook wel als een behoorlijke ingreep. Maar maakt u zich geen zorgen; wij hebben de klus geklaard voordat u het doorheeft. Wij reinigen ten eerste namelijk altijd op locatie. Wij komen dus gewoon uw kant op om uw kleed schoon te maken. Daarnaast hoeven wij uw kleed dus ook niet los te trekken of mee te nemen naar een loods of werkplaats. Wij halen de vlekken gewoon bij u thuis uit het vloerkleed. Deze tapijtreiniging wordt volgens een al vele jaren goed werkend stappenplan uitgevoerd:

  1. Uw vloer en omliggende meubelen worden afgedekt
  2. Uw kleed, tapijt of karpet wordt grondig geïnspecteerd
  3. Uw kleed krijgt een benodigde voorbehandeling
  4. Uw kleed wordt gereinigd
  5. Uw kleed krijgt een laatste inspectie

Bel De MeubelReiniger vandaag nog

Bel vandaag nog naar De MeubelReiniger via telefoonnummer 0172-496187 of stuur een mail naar info@demeubelreiniger.nl en laat onze specialisten uw vloerkleed reinigen!