Stoel reiniging zakelijke klanten

De MeubelReiniger is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor professioneel reinigen van alle gestoffeerde en leren meubels als bank, bankstel, stoel en fauteuil.

stoelen reinigenAls bekledingsreiniger leveren we specialistische reiniging voor zowel particulieren als bedrijven (zakelijke klanten).

Iedereen heeft recht op een schone stoel. Of u nu allergisch bent of niet. Het is voor iedereen plezierig om op een hygiënisch schone stoel te zitten. Zowel op kantoor als in het bedrijfsrestaurant. Maar ook in de vergaderzaal, conferentiecentrum, theater, bioscoop en wachtkamer en zorginstelling.

Dit is de reden dat steeds meer bedrijven haar stoelen periodiek laten reinigen door De MeubelReiniger.
Bel of mail ons altijd voor een vrijblijvende offerte of gesprek bij u op kantoor.

Een goede manier om kennis te maken met De MeubelReiniger.

Projectprijs

Omdat het bij bedrijven of zakelijke klanten meestal over (grotere) aantallen gaat hanteren we altijd een projectprijs. Voor het bepalen van de projectprijs wordt gekeken naar zaken als vestigingsplaats, aantal stoelen, soort stoelen, enzovoort.

Als u ons verteld wat voor stoelen u hebt staan en in welke aantallen maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. Het meesturen van wat foto’s van de stoelen maakt het nog makkelijker om snel een offerte te maken.

Bij de Meubelreiniger is het ook mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten voor het schoon houden van uw stoelen. Zo bent u er zeker van dat stoelen ook werkelijk schoon en fris blijven.
Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.
We komen uw wensen en eisen graag met u bespreken.

Welke stoelen mogen wij voor u reinigen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van stoelen

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van je stoelen of ander meubilair.

offerte aanvragen bank reinigen