Bank reinigen met een sopje van soda

Is een vuile bank nou echt zo makkelijk te reinigen met een sopje van soda?

vlek op bank

Reinigen van meubelstof met een sopje van soda

Echt geloof ons, laat al die schoonmaakmiddelen gewoon staan. Als je dan toch zelf wat wilt reinigen aan de bank of fauteuil gebruik dan alleen warm water, een spons en een droge witte doek. Voor normaal onderhoud van je stoffen bank, fauteuil en stoelen heb je geen chemische producten nodig. Wel altijd de hele zitting vochtig aken want anders ontstaan er waterkringen op je meubelstof.

Ook zo’n mooi advies:

Stoffen bank met soda gereinigd
Stoffen bank met soda gereinigd

Nou dat advies heeft de klant dus opgevolgd met een fantastisch resultaat: een lelijke wit uitgeslagen zitting. En die opgedroogde soda was er niet meer af te halen.

Stoffen bank reinigen met soda! Ook niet het resultaat dat je wilt hebben!

De bank dus maar laten reinigen door een professionele meubelreiniger.

Een goede keuze want als de stof nog goed is, is het reinigen van jouw bank, fauteuil of stoel een goede en betaalbare optie.

Na het schoonmaken van de bekleding van jouw bank, stoel of fauteuil kan deze nog een hele tijd mee. Als wij jouw bankstel schoonmaken is deze daarna weer schoon en fris. De kleuren zijn weer echt. En niet meer grauw.

Het oogt gewoon weer een stuk nieuwer.
En daarom ben je bij de Meubelreiniger terecht gekomen. En dat is fijn want je hoeft dus niet meer verder te zoeken: De Meubelreiniger kan al jouw gestoffeerde meubels als stoffen bank, bankstel, fauteuil en stoelen schoonmaken. Maar ook reinigen we trapbekleding, vastliggend tapijt als vloerbedekking en losliggende kleden. Als meubelreiniger weten we wat je wilt. We verwijderen al het in de loop van de tijd aangetrokken vuil. En veel (oude) vlekken zijn door gebruik van onze hulpmiddelen verdwenen. “Had ik dat nou maar eerder gedaan” horen onze medewerkers dan ook vaak van de klant.

Scroll naar top